Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

:pera:

VAKCINA

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Glumica Ljubinka Klarić objavila je da su njen jedanaestogodišnji sin, kao i ostatak porodice, zaraženi koronavirusom, dok je ona negativna jer je primila vakcinu.

7 hours ago, SNARC said:

Veceras otvaram burgundac i pustam "Vlajnu" na repeat dok ne ispraznim bocu.

Nakloni za majstora. Nesto lepo da cujem.

I dzaja ce 

:covid19:

Krenulo i u NBA

9c966e0427217aa741e28573a70c41bc.jpg

Bravo!

Putin se vakcinisao!

“Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je vakcinu protiv koronavirusa i oseća se dobro, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je dodao da će Putin sutra imati uobičajen radni dan, prenosi TAS. 

Peskov je ranije najavio da će se Putin vakcinisati jednom od tri ruske vakcine protiv koronavirusa, ali nije precizirao o kojoj vakcini je reč.“

Zabo “fajzera” garantovano! Otpremio danas nama Sputnik V a da se ne vraća “samaljot” prazan pokupio taze dozu fajzera koja je stigla ovde juče! 
Kakva teorija zavere a antivaxeri - patos! 😁

Vlasta nije izdržao:wacko:

e jbg...

on je bas delovao kao neko ko ce 100 bez problema 

:cry:

:cry:
Dokle više...

.... Shiit has hit the fan!

• Popular Post

Vlasta, simbolično na današnji dan:

– Počelo bombardovanje 1999. i ja spavam, a žena me budi.

– Kako možeš da spavaš dok nas bombarduju?

– Nado, meni je ovo treće bombardovanje.

6 meseci sam (u Taškentu) radila sa Nadom, Vlastinom, ona je građevinski tehničar

lepa žena tada bila, posle toga je više nisam videla, to bilo pre tog bombardovanja

Umro Zafir Hadžimanov :sad:

Background Picker
Customize Layout