Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Ja bi voleo kad bi neko od tih ljudi priznao, jeste mislio sam da kad sam se revakcinisao da je to to i opustio sam se. Prerano.

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

D3DD4ADE-A904-42DE-884A-580599C26258.thumb.jpeg.42da5a9bdb502546dac7176292dcc14f.jpeg

abercrombie new collection

:isuse:

Levo je Sainovic, desno Dzemal Bijedic, cenim iz mladjih dana. Izgleda da je majiconosac sam crtao. Sef sigurno najvise voli kad se poltroni sami potrude, a ne sve na gotovo.

Edited by Nesh

to srbija je vecna je radikalski slogan... nije da ima neke veze ili da na vlasti nisu radikali, nego nako.

25 minutes ago, Nesh said:

Levo je Sainovic, desno Dzemal Bijedic, cenim iz mladjih dana. Izgleda da je majiconosac sam crtao. Sef sigurno najvise voli kad se poltroni sami potrude, a ne sve na gotovo.

šaja paton i boško obradović

Eno po tw pišu da je Vlasta izašao iz bolnice :blink:.

Divno ako je tako, ali teško onda da je bio na respiratoru, što bi naravno takođe bilo divno.

Nadamo se da je istina :)

E sad neki drugi pišu da nije :cry:.

Tw je baš kanalizacija jbt :ph34r:

Ma kao i sve drustvene mreze.

Ma serendaju po mrežama...pa imao juče sepsu i životno ugrožen bio a danas kući...o kako bih ja to ukinuo bez pardona.

Napravila je zbrku zena kojoj je po njenim recima vest preno dobar prijatelj glumac, koji je posle to brzo demamtovao kao ipak netacnu, ona se vise pita izvinila, obrisala objavu, imala dobru nameru, itd
Jbg desava se i to

• Popular Post

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA!

Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući.

Tozovac je početkom marta primljen u KBC "Dragiša Mišović" zbog obostrane upale pluća, a kući bi trebalo da bude pušten kroz dva dana.

"Predrag se oseća odlično i današnje prognoze su da će biti otpušten iz bolnice za dva do tri dana. On je primljen sa upalom pluća i bio je samo na kiseoniku iz predostrožnosti. Neposredno pre nego što se zarazio primio je drugu dozu kineske vakcine, zbog čega nije imao teže simptome. Zahvaljujući vakcini izbegao je respirator i sa svojih 85 godina uspeo je da prebrodi virus koji ne uspevaju mnogi. Zdravstveni radnici, lekari, svi su veoma zadovoljni njegovim stanjem", zaključio je izvor.

Veceras otvaram burgundac i pustam "Vlajnu" na repeat dok ne ispraznim bocu.

Nakloni za majstora. Nesto lepo da cujem.

Veceras otvaram burgundac i pustam "Vlajnu" na repeat dok ne ispraznim bocu.

Nakloni za majstora. Nesto lepo da cujem.

+1

živeli, umene Tuborg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Background Picker
Customize Layout