August 7, 20204 yr u zgradi do mene, isti covek opet dobio koronu imao je u februaru, sad opet. navodno ne zna gde je mogao da je pokupi jer ne radi od februara.
August 8, 20204 yr 9 hours ago, Jozef K. said: To u februaru je sigurno bila korona? jeste, zamisli, da neverujes... tad je zgrada morala da unajmi firmu da dezinfikuje zajednicke prostorije zbog njega. komsije mu donosile hranu na vrata kad se vratio iz bolnice. nisam ni znala da je bio. kao grip da je prelezao, tako im je rekao. niko drugi u bloku da znam da je imao koronu. Edited August 8, 20204 yr by mustang
August 8, 20204 yr 3 hours ago, mustang said: jeste, zamisli, da neverujes... tad je zgrada morala da unajmi firmu da dezinfikuje zajednicke prostorije zbog njega. komsije mu donosile hranu na vrata kad se vratio iz bolnice. nisam ni znala da je bio. kao grip da je prelezao, tako im je rekao. niko drugi u bloku da znam da je imao koronu. Ovo drugi put da li su jači ili slabiji simptomi?
August 8, 20204 yr 21 minutes ago, Jozef K. said: Ovo drugi put da li su jači ili slabiji simptomi? pitacu. ne znam
August 9, 20204 yr 20 hours ago, Jozef K. said: Ovo drugi put da li su jači ili slabiji simptomi? nema simptome ali posto je vec jednom imao coronu mora na svakih mesec dana da ide....testove ne naplacuju ovde.
August 9, 20204 yr Ovo izgleda kao ukusna tortica clan kriznog staba jel ovo neka montaza, tipa krenuo da jede, uslikalo ga i postavilo ovaj tekst? Edited August 9, 20204 yr by Caligula
August 9, 20204 yr 14 minutes ago, Caligula said: Ovo izgleda kao ukusna tortica Meni lici na sapun ili bath bomb...
August 9, 20204 yr 18 minutes ago, ToniAdams said: ok, i to smo zavrsili! Jbt, pola sata lomim glavu kako nesto moze da stiti od "svog" sopstvenog zracenja, a onda tek kapiram da stiti od "svih" vrsta zracenja
August 9, 20204 yr 10 hours ago, mustang said: nema simptome ali posto je vec jednom imao coronu mora na svakih mesec dana da ide....testove ne naplacuju ovde. Hvala. Logično je da teško da može dva puta da bude bolestan
August 9, 20204 yr 4 hours ago, ToniAdams said: ok, i to smo zavrsili! Je li ovo fejk? Ne mogu da nađem na tnjiteru
August 9, 20204 yr Možda zato što je sa FB-a. https://www.facebook.com/profile.php?id=100002823290336 Edited August 9, 20204 yr by vememah