May 15, 20205 yr Danas ima vest sa danasnjim datumom da u Vojvodini ima 39 novih a u NS 8 novih slucajeva ? https://www.danas.rs/drustvo/u-vojvodini-39-novozarazenih-korona-virusom-2/
May 16, 20205 yr Proredilo se pisanje ovde bas.Glupav naslov, ali dobar intervju, no nesto sto znamo vec.
May 16, 20205 yr 15 hours ago, Haralampije said: Danas ima vest sa danasnjim datumom da u Vojvodini ima 39 novih a u NS 8 novih slucajeva ? https://www.danas.rs/drustvo/u-vojvodini-39-novozarazenih-korona-virusom-2/ Pokušao sam da nađem ovu informaciju i na sajtu Batuta, i na sajtu instituta za javno zdravlje Vojvodine - bezuspešno. Jedino ako Batut šalje neka saopštenja medijima u koja mi nemamo uvid. Čudno da je samo Danas ovo objavio. Edited May 16, 20205 yr by zgembo
May 16, 20205 yr 1 hour ago, Jumanji said: Proredilo se pisanje ovde bas. Glupav naslov, ali dobar intervju, no nesto sto znamo vec. gde mu je che guevara kapa?
May 16, 20205 yr Zvanično 6076 testiranih danas, 58 zaraženih, 3 preminulo. Hospitalizovanih 766 ukupno.
May 16, 20205 yr Quote Општине и градови са највећим бројем до 16.5.2020. Ранг Територија Вредност 1 Лесковац 18 2 Град Београд 15 3 Град Ниш 3 3 Бачка Топола 3 5 Зајечар 2 5 Панчево 2 5 Лебане 2 5 Тутин 2 9 Апатин 1 9 Краљево 1 Leskovac i dalje, nasoj struci i nadleznima "nedokuciva" Jura.
May 16, 20205 yr https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=05&dd=16&nav_category=12&nav_id=1684381 Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da će svi radnici fabrike "Jura" u Leskovcu biti testirani na koronavirus, a do sada je urađeno 1.200 testova. No shit, Sherlock?
May 16, 20205 yr 4 minutes ago, napadaj said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=05&dd=16&nav_category=12&nav_id=1684381 Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da će svi radnici fabrike "Jura" u Leskovcu biti testirani na koronavirus, a do sada je urađeno 1.200 testova. No shit, Sherlock? Mozda da sacekaju malo sa testiranjem? Da ne lome preko kolena, jer jutro je pametnije od veceri? Da podsetimo, pre cetiri godine Jura je inspekciji rada donirala neke automobile. To znamo, a ne mozemo da znamo sta sve ne znamo u vezi sa polozajem Jure u Srbiji.
May 16, 20205 yr Nisam u toku, jel može kod nas da se na svoju ruku uradi test kod nekog privatnog lekara?
May 16, 20205 yr Danas sam zatekao gospodina od oko 80 godina na trotoaru kako lezi, pokusava da ustane. Pao je na povratku iz prodavnice. Prolaznik i ja smo mu pomogli da ustane, bio je svestan, ali mu je bila krvava glava od udarca u beton. Otpratili smo ga do ulaza gde su ga preuzeli komsija i supruga. Ovo se desava, desavalo se i desavace se, jbg, stari su, ali taj covek 40ak dana nije izasao iz kuce. Noge i telo su mu zardjali, verovatno je ucio ponovo da hoda kada mu je dopusteno da izadje napolje. MOgu samo da zamislim kako su ove zabrane prozivljavali stariji ljudi kojima je setnja zapravo terapija za hronicne bolesti. Tek ce nam mere zabrane kretanja doci na naplatu. Edited May 16, 20205 yr by pacey defender
May 16, 20205 yr Moze li neko od ovdasnjih lekara ili generalno inteligentnih ljudi da napravi neku procenu stanja u Srbiji? Tipa ne fermamo njihove fingirane statistike, kakvi su drugi, realni pokazatelji?
May 16, 20205 yr 18 minutes ago, Caligula said: Moze li neko od ovdasnjih lekara ili generalno inteligentnih ljudi da napravi neku procenu stanja u Srbiji? Tipa ne fermamo njihove fingirane statistike, kakvi su drugi, realni pokazatelji? Tu procenu a da bude iole smislena, ne može da ti da niko. Potpuno je sakriveno sve - mi čak nemamo pojma ni ko tačno uzima uzorke ni ko tačno radi analize, ni koja se tačno metoda radi. Cifre se očigledno štimuju. O žarištima se govori tek kad pukne bruka u javnosti. Neverovatno je koliki je haos napravljen u zdravstvu. Neverovatno. Kad pokušam hronološki da poredjam brljotine, padnem u dešperiju jer pri svakom nabrajanju se setim nove pizdarije. Čak sam mislio da sve to bacam hronološki na papir, al sam posle shvatio da me mrzi i da imam jedno zilion pametnijih poslova od toga. Edited May 16, 20205 yr by steins
May 16, 20205 yr 6 minutes ago, Paul Gompitz said: Na osnovu cega da pravi procjenu stanja ako ne raspolaze brojkama? Na osnovu ocinjeg vida, je li u poslednjih nedelju dana veci priliv pacijenata sa respiratornim problemima ili ne. @steins kapiram ja to, ali racunam na neku lekarsku intuiciju/ocinji vid, vec objasnih gore