Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pelemiš kaže da Srbija ima 6000 kreveta spremno za ovaj virus.

Od do sada potvrđenih 31 leži u Beogradu, a 6 su na respiratorima, od toga 3 u NS, 1 u BG, 1 u KG i 1 u Nišu

djecesh plucni bolesnici da kopaju :D

sent from bubamoto

3 minutes ago, theanswer said:

Od do sada potvrđenih 31 leži u Beogradu, a 6 su na respiratorima, od toga 3 u NS, 1 u BG, 1 u KG i 1 u Nišu

Kakvih 6000. ima 6 000 000 bez problema. U svakoj kući makar po dva. Problem su respiratori.

Edited by Caligula

2 minutes ago, theanswer said:

mnogo to nesto ljudi u bolnicama na taj broj obolelih 

Just now, Joe D said:

mnogo to nesto ljudi u bolnicama na taj broj obolelih 

na broj potvrđenih. otprilike je oko 50% u bolnicama od ovih potvrđenih. ako neko recimo ima 37 temperaturu i sve simptome on nije za testiranje i neće ga testirati a moguće da je zaražen

Mi i dalje manje više nemamo pojma ko se od inficiranih kako inficirao.
Imamo samo gomilu poluinformacija i abrova, koji ne vrede puno

Sent from my iPad using Tapatalk

šestoro na respiratorima

- preko 60k gastosa se vratilo do sada, sada će nekoliko stotina njih da poseje virus po celoj zemlji, eto novih žarišta za desetak dana

- a možda će biti savesni i sedeti u svojim kućama :happy: a ne ići da vide društvo staro i da se u kafani malo provesele razbijanjem kutije čaša...

Edited by gone fishing

Reče koleginica da su joj majku poslali kući sa bolničkog lečenja, prazne bolnicu i ostavljaju samo najteže - slično kao za vreme poplava 2014.

Deda reče da je u selo prekjuče stigao čovek sa privremenog rada u Italiji i da kažu da kašlje samo tako. Videćemo...

Bože koliko ljude boli kurac za sve sem za svoje dupe :isuse:

Razumem da ima slucajeva da moras da se vratis, ali ako si dosao za jebeni Uskrs... pa jebote. Mnogo smo bre govna.

Sve ja razumem ali ovaj fokus na građane "koji se vraćaju"...
Brate, radio si povremeni/privremeni posao i gazda ti rekao ajd ćao!
I šta sad on da radi?
Mislim jbga...
A to "dolaze kod nas jer je džabe", to neću ni da spominjem...

... Shiit has hit the fan...

Moj najbolji drugar vozi za slovenačku firmu, u Italiji mu je većina posla, obično dolazi u Srbiju jednom u mesec dana, nekada i na 2 nedelje, sada je odlučio da ne dođe, nije dolazio već mesec dana i rekao je da neće bar do juna iako mu je devojka ovde, porodica.. Tako da ima i drugih primera. 

Edited by theanswer

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Sve ja razumem ali ovaj fokus na građane "koji se vraćaju"...
Brate, radio si povremeni/privremeni posao i gazda ti rekao ajd ćao!
I šta sad on da radi?

Pa najnormalnije je da se vrati.

Ali ovde ima slucajeva klasicnih gastosa koji dolaze da se kurche po selu za uskrs. Aman, sta ako si bolestan, sta ako ti zatreba nega? Pa valjda su mu vece sanse da prezivi tamo odakle je dosao.

Ala se gospođa primereno obukla...

Moj najbolji drugar vozi za slovenačku firmu, u Italiji mu je većina posla, obično dolazi u Srbiju jednom u mesec dana, nekada i na 2 nedelje, sada je odlučio da ne dođe, nije dolazio već mesec dana i rekao je da neće bar do juna iako mu je devojka ovde, porodica.. Tako da ima i drugih primera. 
Naravno da ima...

... Shiit has hit the fan...

Imas mnogo ljudi kao mog komsiju sa svajcarskim pasosem,lik dosao,ima kucu tamo,posao,glumi majmuna,vidim dzip mu je tu,bila i murija,znaci objasnili mu sta i kako.Po meni,kad predju granicu,uzimati podatke,momentalno slati u supove sirom zemlje,i nek ih proveravaju.