Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Општине и градови са највећим бројем до 14.5.2020.
Top 10
Ранг Територија Вредност
1 Град Београд 22
2 Лесковац 13
3 Свилајнац 5
4 Врање 4
4 Дољевац 4
6 Град Ниш 3
7 Неготин 2
7 Сурдулица 2
7 Бачка Топола 2
7 Прибој 2

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Beograd juče 7 (tako beše ?), danas 22 :dry:.

A ko bi znao koji je zapravo stvarni broj.

• Author
49 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ozbiljno opominju novinare da "ne čačkaju"...

Sto samo znaci da treba cackati sto vise... a posto mnogo njih pokusava da zataska, to znaci da ce "lako" isplivati to sto pokusavaju da sakriju

Broj novozaraženih u Nišu danas - 3. Broj ljudi u samoizolaciji u Nišu skočio sa 594 na 997. Na koju foru si 400 novih ljudi stavio u samoizolaciju ako imaš samo 3 novozaražena?

1 hour ago, freakns said:

oh, kako li su izracunali samo 18. maj? ah, da. 4. maja su popustilii mere, plus dve nedelje, eto 18. cemo da pojacamo... ovakvih vesti ne bi bilo da im vec sada nije jasno da postoji jasan porast... jedino sto ne znam kako ce sada da hendluju sve kada su vec proglasili pobedu. nema teorije da nas vrate natrag u izolaciju, izbice nemiri samo ako pokusaju.

i kako li ce da odrze 21. jun. 

Ovo je jasno.

Zato se uzdam u njihovu glupost, da su prosto procenili da je dosta izolacije jer izbori i da virus treba da prestane da bude bezobrazan.

Ali odnece to i neke zivote na zalost.

23 minutes ago, Djolle said:

Broj novozaraženih u Nišu danas - 3. Broj ljudi u samoizolaciji u Nišu skočio sa 594 na 997. Na koju foru si 400 novih ljudi stavio u samoizolaciju ako imaš samo 3 novozaražena?

Pre neki dan rekose 113 u KC (danas 79, juce 88) i ja cuh odjek sa nekih vesti, mislim da su rekli 113 u Niskoj Banji. Vise ne saopstavaju koliko je u Banji.

Ovaj broj nema nikakvog smisla, jer su u izloaciji, po novoj proceduri, ljudi koji posle odlezane bolesti i prestanka simptoma imaju jedan negativan test i cekaju 14 dana u izolaciji drugi. Od juce su to mogli da budu ovih nekoliko otpustenih iz KC i nepoznat broj otpustenih iz Banje.

Ali, tako je to kad niko ne nalazi za shodno da objavi jasno, glasno i precizno koliko je ljudi smesteno u bolnicama i gde je smesteno, koliko je otpusteno, koliko prebaceno u Banju, koji su to ljudi u izolaciji i otkud toliko povecanje.

Edited by Nesh

30 minutes ago, Djolle said:

napisao sam juce, na brojeve vise ne treba obracati paznju. saopstavaju se bukvalno nasumicno. oni izmisle prihvatljivi broj zarazenih, napisu ga, i onda bezveze rasporedjuju po opstinama.

bice interesantno videti da li ce 18. da prebace na 100+, 150+ ili 200. 

ne bi me iznenadilo da stave na 200, narede nosenje maski i rukavica svugde(osim Vucica, on ne mora) i krenu da lupaju kazne i time pune kasu za izbore. onda krenu postepeno da smanjuju, da bi oko 10. juna imali manje od 50, i onda rekli kako na izborima samo treba da se postuju mere... a nakon izbora krece spektakl. kako medicinski tako i ekonomski... jer bukvalno jedina dva razloga ovolike zurbe sa izborima njihova svest da ce poceti stvarni brojevi da isplivavaju napolje i/ili da ce ekonomija krenuti ka minus asimptoti mnogo strmoglavije nego sto mislimo.

9 minutes ago, freakns said:

napisao sam juce, na brojeve vise ne treba obracati paznju. saopstavaju se bukvalno nasumicno. oni izmisle prihvatljivi broj zarazenih, napisu ga, i onda bezveze rasporedjuju po opstinama.

bice interesantno videti da li ce 18. da prebace na 100+, 150+ ili 200. 

ne bi me iznenadilo da stave na 200, narede nosenje maski i rukavica svugde(osim Vucica, on ne mora) i krenu da lupaju kazne i time pune kasu za izbore. onda krenu postepeno da smanjuju, da bi oko 10. juna imali manje od 50, i onda rekli kako na izborima samo treba da se postuju mere... a nakon izbora krece spektakl. kako medicinski tako i ekonomski... jer bukvalno jedina dva razloga ovolike zurbe sa izborima njihova svest da ce poceti stvarni brojevi da isplivavaju napolje i/ili da ce ekonomija krenuti ka minus asimptoti mnogo strmoglavije nego sto mislimo.

ja sam potpuno zaboravila da i te maske treba da se prodaju, a narod nedisciplinovan :s_w:

Do izbora će pustiti da ljudi rade apsolutno šta požele, i kontam da neće uvoditi nikakve mere, niti kažnjavati bilo koga.

A posle....

3 minutes ago, Mil@n said:

Do izbora će pustiti da ljudi rade apsolutno šta požele, i kontam da neće uvoditi nikakve mere, niti kažnjavati bilo koga.

A posle....

...ce se spremati za nove izbore.

Posle će se izdrkavati, kao sada što se izdrkavaju, poenta je da se obezbedi novi mandat, a znaju da neko njakanje ljudi posle očajno odrađene ove krize i svih gluposti koje su napravili - neće im ništa dobro doneti.

7 minutes ago, gospa buba said:

ja sam potpuno zaboravila da i te maske treba da se prodaju, a narod nedisciplinovan :s_w:

jos samo da smisle kako i respiratore da nam prodaju i eto najveceg dzidipija u istoriji :rolleyes:

Trivanka na rts-u prepričava svoje iskustvo sa koronom i hvali (blago rečeno) zdravstveni sistem. U studiju Nestorović i ne znam ko još. Nisam par dana pratio, ponadao sam se da je bar to ludilo od specijalnih emisija sa njim gotovo...

edit: i Darija je tu, naravno.

Edited by mraki

19 minutes ago, Mil@n said:

Posle će se izdrkavati, kao sada što se izdrkavaju, poenta je da se obezbedi novi mandat, a znaju da neko njakanje ljudi posle očajno odrađene ove krize i svih gluposti koje su napravili - neće im ništa dobro doneti.

Ma oni moraju da obezbede novi mandat - i to što pre, pošto od avgusta sledi opšti raspad - prvo što će se korona vratiti, a drugo što će bez ovih subvencija propasti najmanje pola firmi. I sad, što je preživelo, preživelo je zahvaljujući merama pomoći - a oni ni za te mere nemaju lovu, a kamoli da produže dembeliju za još recimo 3 meseca. 

9 hours ago, steins said:

Izgleda prekinuli uzorkovanje iz odredjenih gradova :unsure:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Opa, pupoljci Žvaljinog mitinga krenuli da pupe i cvetaju? :happy:

Background Picker
Customize Layout