Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, steins said:

Izgleda da će ponovo da zabrane rad privatnih zdravstvenih ustanova. 

To će biti cirkus. 

?? dopunski rad ko je zaposlen državno ili kako

27 minutes ago, Kelt said:

?? dopunski rad ko je zaposlen državno ili kako

Dopunski rad. Izgleda i rad starijima od 65. 

4 minutes ago, dvb-t manijak said:

Koliko sam shvatio državna statistika se vodi na nivou Srbije, a po gradovima se prikazuje prema LK.

Autonomaši računaju po mestu uzorkovanja..

?

:wacko:

pre 2-3 nedelje su pisali o odstupanju podataka za Novi Sad.

Batut je tada imao oko 30 pozitivnih u 2 dana, a pokrajina imala 10ak pozitivnih i to na period od nedelju dana.

Za Batut je pisalo da pišu zaraženog po LK. A kod Pokrajine ako bi išlo po mestu testiranja onda bi broj trebao biti veći nego ako se gleda LK, jer mnogo ljudi ovde živi a u LK im piše neko manje mesto.

Moguće da se ljudi iz NS/Vojvodine testiraju u BG, pa ih tamo Batut regstruje a za Pokrajinu su nevidljivi jer su napustili njihove atareTM. To mi je jedino logično objašnjenje.

Izgleda obavezali nošenje maski i rukavica

ko, sta, gde? :happy:

Izgleda prekinuli uzorkovanje iz odredjenih gradova :unsure:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

6194

79

2

• Author

Ako se poveca broj zarazenih, maske su obavezne...

Stoga, svi naši građani koji ne budu nosili zaštitne maske rizikuju da plate kaznu od 20.000 dinara ukoliko se obistine strahovi epidemiologa i broj zaraženih koronavirusom počne naglo da raste od 18. maja! 

4 minutes ago, Milosh76 said:

Ako se poveca broj zarazenih, maske su obavezne...

Stoga, svi naši građani koji ne budu nosili zaštitne maske rizikuju da plate kaznu od 20.000 dinara ukoliko se obistine strahovi epidemiologa i broj zaraženih koronavirusom počne naglo da raste od 18. maja! 

Gde ako ne nose? Napolju? U kaficima/restoranima? Prevozu?

• Author

Cek da poraste broj zarazenih, valjda nece, pa ce nam objasniti. Verovatno svuda i na svakom mestu. I napolju i unutra i u busu i kafani. Cevape jedes ocima :D  Pivo pijes na slamku

Dosadno je više ovo "možda bude a možda i ne".

kon opet na arrivals departures topiku

koji je on idiot :D

Background Picker
Customize Layout