May 13, 20205 yr 43 minutes ago, freakns said: ovo si napisao kao da si ti taj jedan... daj reci mi da tripujem :s Nisam, samo sam umoran. Mada mi se ič ne svidja što su zdravstveni radnici počeli masovno da se opuštaju. Poludeo sam juče zbog ponašanja. Ujedno moram da priznam da sad razumem protokole iz vremena ebole gde je bio obavezan odmor od mislim nedelju dana posle svake četiri nedelje rada. Prosto posle nekog vremena otupiš na sve mere, i udješ u neku jebenu fazu - ne umem da je objasnim - nešto izmedju kurcobolje i "neće meni da bude ništa kad do sad nisam fasovao", i onda počneš da kršiš protokole. Vrlo zajebano. 4 minutes ago, Jozef K. said: To treba danas da izađe u brojevima? Mislim da da.
May 13, 20205 yr Besplatno testiranje na virus korona za sve građane po dolasku u Srbiju Za sve građane Srbije koji se iz inostranstva vraćaju u zemlju organizovano je besplatno testiranje na Covid-19 u nekom od zavoda za javno zdravlje, izjavila je danas za Tanjug načelnica odeljenja za sanitarni pregled u Institutu za javno zdravlje Beograd Mirjana Milenković.
May 13, 20205 yr 7 minutes ago, Jozef K. said: 52/5299 Dve osobe su preminule. 992 pacijenta. Daj gradove, ako umeš, da vidimo šta ima u Šumadiji? edit: ja u ove brojeve ne verujem, iskreno Edited May 13, 20205 yr by steins
May 13, 20205 yr 7 minutes ago, steins said: Daj gradove, ako umeš, da vidimo šta ima u Šumadiji? edit: ja u ove brojeve ne verujem, iskreno To valjda izlazi kasnije danas
May 13, 20205 yr 11 minutes ago, steins said: Daj gradove, ako umeš, da vidimo šta ima u Šumadiji? edit: ja u ove brojeve ne verujem, iskreno ni ja, ali je ocekivano. smanjivace pomalo, da bi negde sredinom juna doslo do 0, drzalo se na 0 do izbora, a onda ce posle opet poceti da raste.
May 13, 20205 yr 13 minutes ago, Nikodije said: ni ja, ali je ocekivano. smanjivace pomalo, da bi negde sredinom juna doslo do 0, drzalo se na 0 do izbora, a onda ce posle opet poceti da raste. Bogami teško da će moći tako da kriju. Mala je čaršija. Vidiš da ne mogu da se kriju ni pojedinačni slučajevi a kamoli kad krenu dvocifreni /ili trocifreni, daleko bilo/ Plus su dovoljno glupavi, da i sami laju. Npr pojedinim lekarima je zabranjeno uzimanje odmora do kraja juna, epidemiološki način rada zdravstvenih ustanova se neće bitno menjati sve do polovine juna itd itd..... Edited May 13, 20205 yr by steins
May 13, 20205 yr Pre ponedeljka nije realno da se vidi da li je ukidanje mera uticalo na brojeve. Tek od tog trenutka može da se sumnja u podatke. Ili sumnjamo u sve od samog početka. Danas je manje više slika od prvog maja, koji je bio zatvoren, a narednih par dana loše vreme.
May 13, 20205 yr Ja ne računam da se vide pomaci/nepomaci pre kraja iduće nedelje. Otvaranje jeste bilo 7. ali realno mnoge firme nisu počele pre ponedeljka 11. da rade. Pa 7-10 dana inkubacija, pa dan-dva simptomi - dok se dođe do testiranja, pa rezultati jedno 3 dana (pre tri nedelje su se čekali i do 7)...
May 13, 20205 yr 56 minutes ago, steins said: Bogami teško da će moći tako da kriju. Mala je čaršija. Vidiš da ne mogu da se kriju ni pojedinačni slučajevi a kamoli kad krenu dvocifreni /ili trocifreni, daleko bilo/ ima onaj citat... mogu da lažu neko vreme. možda im je struka poslužila da oderede datum do koga će moći da kriju, pa su tako odredili dan za izbore.
May 13, 20205 yr 6 minutes ago, slepa živana said: možda im je struka poslužila da oderede datum do koga će moći da kriju... biram da trenutno ne umrem od smeha jedino ako struka ima brojeve koje mi nemamo shto bi znachilo da struka ima upotrebljive brojeve. shto cu isto dumrem na mestu. edip. ne mislim na doktore po bolnicama, oni stoje vishe na brdu. al medju brdima nema dimnih signala. Edited May 13, 20205 yr by gospa buba
May 13, 20205 yr 16 minutes ago, gospa buba said: biram da trenutno ne umrem od smeha jedino ako struka ima brojeve koje mi nemamo shto bi znachilo da struka ima upotrebljive brojeve. shto cu isto dumrem na mestu. edip. ne mislim na doktore po bolnicama, oni stoje vishe na brdu. al medju brdima nema dimnih signala. zaista misliš da u srbiji ne postoji niko ko zna realno stanje stvari?
May 13, 20205 yr 57 minutes ago, renne said: besplatno sa cenom od 6000 dinara Kad ulaziš besplatan, kad izlaziš 6000 din min. Kako bih voleo da sednu, dogovore se, smisle i posle izađu sa obaveštenjem a ne da menjaju mere i pravila dva puta dnevno.