May 12, 20205 yr Just now, renne said: Pa očigledno će otvoriti bez uslova Super!!! Ako ne budem mogla na more zbog testova idem negde ubosnu dusu da odmorim
May 12, 20205 yr 17 minutes ago, InvisibleLight said: Kako je u Neumu, bio neko? https://sr.wikipedia.org/wiki/Неум Izgleda da čak neki ljudi i žive tamo.
May 12, 20205 yr Super!!! Ako ne budem mogla na more zbog testova idem negde ubosnu dusu da odmorimAj snama
May 12, 20205 yr 20 minutes ago, InvisibleLight said: Super!!! Ako ne budem mogla na more zbog testova idem negde ubosnu dusu da odmorim brt
May 12, 20205 yr 6 minutes ago, renne said: 21 minutes ago, InvisibleLight said: Super!!! Ako ne budem mogla na more zbog testova idem negde ubosnu dusu da odmorim Aj snama Sta cu u brcko, ocu neku romaniju, visinu, pa da sidjem i do mora( fala goranz, divan info) Vama usput da svratite meni, dodjite!! @toni Stas cudis Edited May 12, 20205 yr by InvisibleLight
May 12, 20205 yr idalje je bosna isuvise naseljena bosancima. a neum je bezum, najruznije morsko mesto posle budve.
May 12, 20205 yr Sta cu u brcko, ocu neku romaniju, visinu, pa da sidjem i do mora( fala goranz, divan info) Vama usput da svratite meni, dodjite!! @toni Stas cudisZajeban put do Neuma, vrlo
May 12, 20205 yr 3 minutes ago, renne said: 7 minutes ago, InvisibleLight said: Sta cu u brcko, ocu neku romaniju, visinu, pa da sidjem i do mora( fala goranz, divan info) Vama usput da svratite meni, dodjite!! @toni Stas cudis Zajeban put do Neuma, vrlo Znam, isla iz sarajeva do peljesca najgorim putem, neke uboge vrleti, krivine nad provalijama po rupavom drumu, granicni prelaz Čepikuće! @toni Tako sam i mslila, da nije lepo mesto.. Edited May 12, 20205 yr by InvisibleLight
May 12, 20205 yr Mene brine to što kad kaže da ne očekuje 2. talas, prvo na šta se poziva je kolektivni imunitet. Pre toga je i sama govori kako se virus lako prenosi i da je epidemije veoma eksplozivna. Sa takvim virusom ide i visok procenat imunih pojedinaca koji je potreban za stvaranje kolektivnog imuniteta. Prosta matematika. A o tome nema govora. Mi u Srbiji čak i ako smo imali npr 100 ili čak 200 hiljada obolelih i dosta smrtnih slučajeva koji nisu registrovani kao žrtve covid-a, to je i dalje veoma daleko od bilo kakvog kolektivnog imuniteta. Drugo što kaže je da je dosad i narod naučio da se pripazi. Možda žena sedi u svojoj bašti pored ruža, čita studije i gleda grafikone, pa ne vidi ono što je očigledno kad izađeš na ulicu. Iz njene priče može da se zaključi da nama drugi talas ustvari ne gine i da će se to desiti sooner rather than later Deo o sojevima virusa je zanimljiv, ali i to mi ima nelogičnosti. West coast ima slabiji virus iz Kine, a East coast je dobio jači iz Evrope. Kakav virus ima Crna Gora ili Island? Slovačka, Grčka itd? Ne deluje mi da ta teorija baš drži vodu. Ono o slabljenju virusa zbog faziranja je gospođa spominjala i pre 2 meseca u istoj ovoj emisiji na N1. I to ima smisla (mada mi to zvuči kao mehanizam koji se lakše primeni na viruse koji se teže prenose) , ali se to izgleda ne dešava. Tada je pričala o 4 inkubaciona ciklusa, 4*25=100 dana, ali tih 100 dana je prošlo odavno. Ako je patient zero bio 17. novembra, 100 dana je bilo krajem februara. Sad smo već na polovini maja, a deluje kao da pandemija tek hvata zalet u nekim od najkritičnijih delova planete kao što su Indija, Pakistan, Brazil, Afrika itd itd. Možda bi žena imala objašnjenje za sve to, ali novinarka nije nije postavila ta pitanja. Sve to što si napisao otprilike i mene buni, no ajde videćemo...A to da će ona Zorićka da nešto pita "malo dublje" to mačku o rep...Nego mene zanima kako niko od medija nije uspeo da "iskopa" nekog novog mlađeg od tog medicinskog kadra... ... Shiit has hit the fan...
May 12, 20205 yr 18 minutes ago, InvisibleLight said: @toni Tako sam i mslila, da nije lepo mesto.. ne znam kada je toni bio poslednji put, ali u prethodnih nekoliko godina se neum jako promenio
May 12, 20205 yr 14 minutes ago, Frank Pembleton said: Nego mene zanima kako niko od medija nije uspeo da "iskopa" nekog novog mlađeg od tog medicinskog kadra... znaju da je narod slab na načelnike i profesore, a to su sve sede glave
May 12, 20205 yr Quote Општине и градови са највећим бројем до 12.5.2020. Ранг Територија Вредност 1 Лесковац 24 2 Град Београд 19 3 Нови Пазар 2 3 Рашка 2 3 Тутин 2 3 Власотинце 2 7 Бајина Башта 1 7 Мајданпек 1 7 Приштина 1 7 Деспотовац 1 Leskovac zariste, Sta reci, Tiodorovic otkrio da postoji mogucnost da su se radnici Jure zarazili tokom prevoza na posao. Serlok! Pa koliko smo ovde puta pisali kako to izgleda. Nis konacno nije na listi.
May 12, 20205 yr Možda je iz nekog od mesta sa srpskim stanovništvom u prištinskoj opštini. Edited May 12, 20205 yr by vememah