Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ja ću ići ubosnu, a kad se vratim onda ću u izolaciji 14 dana jer kapiram da može u svojoj kući.

Ubosni isto imam svoju kuću na planini.

Ne pada mi na pamet da plaćam te testove.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, dùda said:

Ja ću ići ubosnu, a kad se vratim onda ću u izolaciji 14 dana jer kapiram da može u svojoj kući.

Meni ne bi palo na pamet da ostanem tih 14 dana u samoizolaciji da se ne lažemo. Imajući u vidu ponašanje građana i države u poslednjih par dana, smatrao bih da sam opasan moron. 

Kon: Nije iznenađenje ako bude porast broja obolelih posle 18. maja, moguće uvođenje obaveznih mera

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da smo daleko od toga da virusa korona nema u cirkulaciji i da se nikako ne smemo opustiti, kako ne bi došlo do porasta oboljevanja.

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/243052/Kon-Nije-iznenadjenje-ako-bude-porast-broja-obolelih-posle-18-maja-moguce-uvodjenje-obaveznih-mera.html

Eto ga sad na :sad:

Pa zar nije juče bio naslov Konara kaže da od sledeće nedelje više nema umiranja, da rizik od infekcije više skoro i da ne nepostoji, da se preporučuje svima povratak u Život?

Srknuo je i on duži bez mljeka u bašti pored korza još pre par dana.

Šta sad oće taj 18. maj? Kakve obavezne mere?

Konara, odgovori ako čitaš ovo

Ako covek prijavi simptome slicne koroni i "skine" temperaturu, onda se test radi o trpsku drzave. Ako je rezultat negativan, onda moze da putuje.

Ili ce rezultauli testova imati klauzulu za sta moze da se koristi, kao uverenje o drzavljanstvu svojevremeno.

Meni nije jasna baš mnogo svrha testa od najviše 72 sata. Ode čovek da se testira, i onda u ta 72 sata može da se zarazi 300 puta i onda uzme test da je kao negativan i cepaj dalje. Nemam pojma kako će ovo sve ići, jedino da se nadamo da virus nekako ode inače sve ovo i kod nas i na svetskom nivou ide traljavo (dobro kod nas naravno gore nego kod drugih iz raznih dodatnih razloga).

24 minutes ago, omiljeni said:

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/243052/Kon-Nije-iznenadjenje-ako-bude-porast-broja-obolelih-posle-18-maja-moguce-uvodjenje-obaveznih-mera.html

Eto ga sad na :sad:

Pa zar nije juče bio naslov Konara kaže da od sledeće nedelje više nema umiranja, da rizik od infekcije više skoro i da ne nepostoji, da se preporučuje svima povratak u Život?

Srknuo je i on duži bez mljeka u bašti pored korza još pre par dana.

Šta sad oće taj 18. maj? Kakve obavezne mere?

Konara, odgovori ako čitaš ovo

I mene nervira, ali ovo je bio direktan komentar na jučerašnji javni skup, što se vidi i iz teksta. Koji je hrabri Konara podelio samo svojim prijateljima na FBku, a oni ipak prosledili novinarima :)

41 minutes ago, theanswer said:

Meni ne bi palo na pamet da ostanem tih 14 dana u samoizolaciji da se ne lažemo. Imajući u vidu ponašanje građana i države u poslednjih par dana, smatrao bih da sam opasan moron. 

Pa vidi, imam kuću sa dvorištem a ionako radim od kuće.

Vala neću da im dajem te pare ni pod razno.

28 dana je dugo ali 14 ću da izguram.

Naravno, stvar je izbora. Ali ako nadodaju još kojekakve troškove, pa test ispadne na kraju 100 e pa puta dva.

Neka hvala. Za te pare celo selo da se ugosti roštiljem na planini :s_w:.

BiH još nije donela preporuke povodom toga.
I ja čekam

67 od 5700

Kod mene u kombinat treba da dođe jedan konsultant[emoji769] iz HR, i dolazi u četvrtak, mislim da će se (valjda je već) testirati kod kuće...

... Shiit has hit the fan...

6 minutes ago, renne said:

67 od 5700

Ko ispred skupštine.

1 hour ago, dùda said:

ma nema sanse da ce to funkcionisati tako..

elem:

Srbija će otvoriti granice za protok ljudi u potpunosti od 1. juna, ali sa četiri zemlje iz okruženja, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, u potpunosti će se liberalizovati kretanje sa Severnom Makedonijom, Albanijom, BiH i Crnom Gorom, kaže naš izvor.

Ovakva odluka je doneta je nijedna od ovih zemalja nije bila žarište korona virusa.

Donesena je najpre zbog studenata iz Republike Srpske i Crne Gore, koji će cirkulisati između tri zemlje.

27 minutes ago, Spooky said:

I mene nervira, ali ovo je bio direktan komentar na jučerašnji javni skup, što se vidi i iz teksta. Koji je hrabri Konara podelio samo svojim prijateljima na FBku, a oni ipak prosledili novinarima :)

Dobar je Konara nego ovi okolo njega :fantom:

5 minutes ago, Orle Zmajević said:

ma nema sanse da ce to funkcionisati tako..

elem:

Bez testova?

Kako je u Neumu, bio neko?

Pa očigledno će otvoriti bez uslova

Background Picker
Customize Layout