Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

kon ima dobar savet za 65+
da sačekaju da dnevni procenti zaraženih budu ispod 1%(posle je dodao 0.5%)

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Jbt,kakva jajara je ovaj Srđa:isuse:...

7 minutes ago, Apollo Creed said:

Jbt,kakva jajara je ovaj Srđa:isuse:...

Moj komšija Srđa je politički idiot :D

Dobar čovek i stručnjak,ali nije za ovu emisiju.

Општине и градови са највећим бројем до 10.5.2020.

Територија Вредност
1 Град Београд 20
2 Лесковац 17
3 Град Ниш 9
4 Тутин 3
5 Пирот 2
5 Мерошина 2
5 Лебане 2
5 Рашка 2
5 Краљево 2
5 Александровац 2

Privukla mi pažnju Konova izjava za N1, da je rizik da se sada zarazi 30x manji nego za Uskrs. :unsure:

Општине и градови са највећим бројем до 10.5.2020.
Top 10
Ранг Територија Вредност
1 Град Београд 20
2 Лесковац 17
3 Град Ниш 9
4 Тутин 3
5 Пирот 2
5 Мерошина 2
5 Лебане 2
5 Рашка 2
5 Краљево 2
5 Александровац 2

Leskovac. Jura. Sta reci.

5 hours ago, čekmeže said:

Stvarno će biti zanimljivo videti rezultate ovog vikenda za fortnight. Lepo vreme, Fruška gora prepuna ljudi, niko nema masku...u gradu kafići i poslastičarnice puni...neće valjda.

Ne sekiraj se. Nemacka je spajkovala sa 0.7 R0 na 1.1 za 4 dana od opustanja. Gore je nego tamo. Ali je prosek opadanja izlecenih u odnosu na obolele 4:1 a nedeljni presek je i dalje oko 0.78 R0. Ce vidimo za nedelju dana. nisu nk ovde nista bolji. Prosek po aru parka 200 ljudi

Rade li negde privatni stomatolozi?

1 hour ago, Haralampije said:

Rade li negde privatni stomatolozi?

Ordinacija u koju ja idem nije ni prestajala da radi - skraćeno, sad rade normalno. Ruku na srce, preporučuju da ne dolaziš ako nije hitno, tipa ne luduju baš trenutno za estetskim intervencijama, ali kapiram da neće nikog vratiti. Oni su i pre imali dobru zaštitu (vizire, naočare, one nanogice... sve), kapiram da su sad još oprezniji. Ja bih se usudila da odem (kod njih).

12 hours ago, vememah said:

Dnevno kretanje broja novozaraženih za Beograd, Niš i Leskovac:

jZsKvWU.png

s1e27zZ.png

EunbVGT.png

Izvor: https://covid19.data.gov.rs/infected

Ovo je u nezanemarljivoj meri rezultat lošeg uzorkovanja, nema šanse da realno stanje na ovaj način fluktuira, čak i bez onih ekstremnih događaja tipa ušao virus u staračke domove.

Edited by Shitgenstein

Po njemu, opasnosti od korone u Srbiji skoro da više nema.

- Za sve van rizičnih grupa, dakle starijih od 65 godina i hroničnih bolesnika, pandemija je skoro gotova. Kada se izlazi napolje treba da se poštuju mere, ali i ne moraju. Mi nemamo naređenja, samo preporuke. Stariji od 65 godina bi mogli još dve-tri nedelje da nose maske kada su u zatvorenom prostoru, napolju nikako ne. Ovo više nije onaj virus sa početka.

:covid19:

Edited by Apollo Creed

4 minutes ago, Apollo Creed said:

...

Ovo više nije onaj virus sa početka.

Nie vise najsmesniji virus, ima ga i van Facebooka? :huh:

Edited by Nesh

Background Picker
Customize Layout