May 8, 20205 yr Malopre ispred Postanske stedionice u centru Kragujevca guzva (kao i inace kad su penzije, mada tu svaki dan prilicno naroda ceka), poneko nosi masku, ali distanca ne postoji.
May 8, 20205 yr 1 hour ago, steins said: I sad, kriva doktorka što je revoltirana, kriv je Vučić zbog vanrednog stanja, svi krivi osim - naše dece.:isuse: Malo je srbima 1 Vučić i 1 korona Srbija = mere nezabeležene među uporedivim državama, uprkos tome daleko veća stopa smrtnosti, kriva daleko od zaravnjene, najveće brljotine u zdravstvenim ustanovama i staračkim domovima. Biće da nije baš prosečan Mile taj koji je ovde zajebao, nego država. Psiholozi drve mesec i po dana po svim medijima da ovo ima ogromne psihološke posledice i onda su svi odjednom iznenađeni što se klinci ponašaju ko pušteni s lanca. Ja sam recimo iznenađen što nije bilo gore.
May 8, 20205 yr 42 minutes ago, InvisibleLight said: Ko bi reko, test za 50evra. Valjda je validan, da nas puste u eu Kosta od 8-12evra.Ostalo nasi da zarade neki dinar.
May 8, 20205 yr 22 minutes ago, Sammael said: Psiholozi drve mesec i po dana po svim medijima da ovo ima ogromne psihološke posledice i onda su svi odjednom iznenađeni što se klinci ponašaju ko pušteni s lanca. Ja sam recimo iznenađen što nije bilo gore. +1 I matori se ponasaju kao pusteni s lanca ili dobar deo njih,tako da da ima psiholoskih posledica ima sigurno.
May 8, 20205 yr 1 hour ago, Sludge Factory said: Malopre ispred Postanske stedionice u centru Kragujevca guzva (kao i inace kad su penzije, mada tu svaki dan prilicno naroda ceka), poneko nosi masku, ali distanca ne postoji. Što zbog radova ispredaju banaka, plus sunčanje u lokalima, plus narod koji je izašao gužva kao na vašaru. Ono u Kragujevcu nema korone dugo, možda je sada najsigurnije izaći.
May 8, 20205 yr У Француској улици у Београду чекало се јутрос на брендиране хаљине које су могле да се купе са великим попустом
May 8, 20205 yr 40 minutes ago, Sammael said: Srbija = mere nezabeležene među uporedivim državama, uprkos tome daleko veća stopa smrtnosti, kriva daleko od zaravnjene, najveće brljotine u zdravstvenim ustanovama i staračkim domovima. Biće da nije baš prosečan Mile taj koji je ovde zajebao, nego država. Od 5 stvari koje si ovde naveo mislim da nijedna nije tačna
May 8, 20205 yr У Француској улици у Београду чекало се јутрос на брендиране хаљине које су могле да се купе са великим попустом
May 8, 20205 yr Ove nedelje su se na posao vratili neki koji su preležali Covid-19. Jedna dr kod kuće, jedna dr u Mišoviću, i jedna cela porodica dr, muž i dete u Zemunskoj, pa na Sajmu. Dakle, svi treba da se šutiramo u dupe i da se zahvaljujemo Manituu što ne znamo kako ovo izgleda. Potpuni pakao od temperature, bolova u stomaku, kašljanja, gušenja, proliva. Potpune malaksalosti. U Mišoviću 20 dana nije bilo tople vode, hrana je bila ok. U Zemunskoj je bilo tako da je jedan wc na 30 ljudi koji skoro svi imaju proliv. Hrana je bila kačamak sa pavlakom celu nedelju. Kad su ti ljudi konačno došli na sajam, osećali su se kao u Hiltonu. E sada baš nemam ni malo razumevanja za one koji nisu mogli da piju i da se drogiraju zbog karantina.
May 8, 20205 yr 8 minutes ago, Arkadija said: E sada baš nemam ni malo razumevanja za one koji nisu mogli da piju i da se drogiraju zbog karantina. +1 ... ali svako svoje dupe gleda. Pa neka mu na oci neko umire, ovaj ce da se pita zasto ne moze u teretanu ili kladionicu. Da li smo oduvek bili ovako glupi ili smo oglupaveli u skorije vreme ne znam, ali kao da je narod izgubio nagon za opstankom.
May 8, 20205 yr danas bila kod zubara, moralo se zuba nosi rukavice, masku i vizir pre mene bila pacijentica, ništa se bogme nije pralo između mene i nje, samo je doca uzeo nove rukavice, prao ruke, promenili mi navlaku za glavu na stolici doca je pri tom i hirurug, jbg, računam da zna posao popunjavala nekakav upitnik svašta nešto mora da se odgovori, svi podaci, telefoni, gde sma i sa kim bila poslednjih 28 dana, telefon bliske osobe itd to valjda da se ima, zlu ne trebalo
May 8, 20205 yr Danas idem prema gradu, a prekoputa jedno 10-15 klinaca trče krug na travnatoj površini, svi u grupi zbijeni kao na krosu, nisam tako nešto video još od školskih dana. :P