May 8, 20205 yr Čitava naprdnjačka agenda svodi se na to koliko neki potez potencijalno može da donese ili oduzme glasova, odnosno, koji potezi treba da se vuku da bi njihovi finansijski interesi najmanje trpeli i bivali ugroženi. Samo te dve stvari su im bitne i apsolutno ništa drugo. Kakvi virusi kurci palci.
May 8, 20205 yr On 3.5.2020. at 17:41, djordje geprat said: znate, moja seda glava je bila pred pucanjem od ludila koje je zavladalo.......... PS: od sada pa nadalje ću se javljati samo dole na jugu. rek'o pa porek'o 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Čitava naprdnjačka agenda svodi se na to koliko neki potez potencijalno može da donese ili oduzme glasova, odnosno, koji potezi treba da se vuku da bi njihovi finansijski interesi najmanje trpeli i bivali ugroženi. Samo te dve stvari su im bitne i apsolutno ništa drugo. Kakvi virusi kurci palci. sve je apsolutno tačno. plus, tu je kalkulacija pojedinca koliko može da profitira klimanjem glavom, bespogovornom saglasnošću, prihvatanjem ........javlja mi se u glavi plavuša kao kandidat za novu ministarku zdravlja. prijemni je položila kontra pitanjem na pitanje novinara onomad na KZM. a boga mi, i kon možda pikira na novo unapređenje.
May 8, 20205 yr Prošetah malo jutros, između 8 i 9, busevi su bili skoro pa prazni, ajd' ovi koji ni inače nisu nešto puni, ali videh i 83, dvoje ljudi unutra, na NBG-u. I to dvoje je imalo maske.
May 8, 20205 yr 13 minutes ago, zgembo said: Prošetah malo jutros, između 8 i 9, busevi su bili skoro pa prazni, ajd' ovi koji ni inače nisu nešto puni, ali videh i 83, dvoje ljudi unutra, na NBG-u. I to dvoje je imalo maske. Teba poći od činjenice da mnoge firme još nisu počele da rade u punom kapacitetu, a da mnoge imaju do kraja meseca zakupljene autobuse za prevoz svojih radnika. Penzioneri , valjda još uvek ne koriste buseve , jer ne mogu da idu na zakazane preglede po klinikama, deca ne idu školu, tako da ne bi trebalo da bude gužva bar još 2-3 nedelje.
May 8, 20205 yr Mene je prijatno iznenadilo odsustvo bilo kakve gužve sem ispred pošte, ali danas penzije tako da, ono, just penzioneri doing penzioneri's stuff
May 8, 20205 yr Jbg, ja se u NS jutros ispred Raiffa načekah, ali 2 metra odstojanje, pise da je pozeljno da klijenti imaju masku.... Sad gledam ispred svake banke redovi, ispred bivseg VOBANa red kao u poljskoj 80ih...
May 8, 20205 yr Zemun regularno stanje, opsta kurcobolja, da sam iz vremeplova februara doleteo u maj rekao bih da nema nista novo, sem sto bih se zapitao zasto svaki pedeseti nosi masku Kurcobolja ide dotle da sam cak i ja zaboravio masku u hodniku (doduse nisam posao da nesto obavljam nego do keja)... vidim ipak da se stariji paze, uglavnom nesrecnci nose maske. Klinci apsolutno itch, ni distance ni nicega a kamoli neke maske. Tako da pobedili smo danas, sutra i mozda jos par dana, nema virusa nevidljiv je. Inace je ovo za ozbiljnu sociolosku studiju tipa "majmun radi sto majmun vidi", ukljucujuci i mene. Edited May 8, 20205 yr by Caligula
May 8, 20205 yr 3 minutes ago, Caligula said: Klinci apsolutno itch, ni distance ni nicega a kamoli neke maske. Dobro to nije danas, tako je bilo sve vreme. Pre 3 nedelje pitam sestričinu (18 god.) gde je bila, kaže išla sa društvom do Meka. Koji Mek? Onaj drive-in na N.Beogradu, on jedini radi (oni su iz Mirijeva). Jedan dečko iz kraja ima kola, pa su izašli tamo. Koliko vas je bilo u kolima? Petoro. Da li je neko imao masku? Ahahahaha, tetka, nije....
May 8, 20205 yr Author "Izašla sam iz dežurstva. Ljudi, ceo grad je poludeo. Previše tuča, previše pijanih po gradu. Dolazili su pretučeni, prebijeni", ovako je prethodnu noć u Beogradu, prvu posle vanrednog stanja u videu na svom Instagram profilu opisala doktorka Kristina Davidović. - Umrla sam noćas. Dolazili su alkoholisani, pretučeni, prebijeni. Kako se završio policijski čas i vanredno stanje, tako je narod poludeo. Da se ja pitam, ja bih uvela policijski čas svaku noć od 11 sati uveče o 5 ujutru za vijek i vjekova - kazala je doktorka Davidović.
May 8, 20205 yr ^daj link I jeste totalni amaterizam. Prethodni vikend smo imali lokdaun totalni, a sada sve ihaaa. Mislim da je policijski čas od 17h, odnosno od 18h bio preteran i da je zaoravo doneo više štete nego koristi, jer onda su bile veće gužve po gradu i marketima. Sasvim je bilo dovoljno od 23-05, zapravo mislim da tako treba i dalje da bude još desetak dana. Ali šta ima veze, pobedili smo koronu, a ko se do sada nije zarazio, neka požuri Edited May 8, 20205 yr by dvb-t manijak
May 8, 20205 yr Author https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ceo-grad-je-poludeo-bilo-je-puno-tuca-i-pijanstava-doktorka-davidovic-o-prvoj-noci-u/yxpr1mz Naslovna strana BLIC online