May 7, 20205 yr 31 minutes ago, Malvo said: Sve mi glupo da pitam - oni misle da taj F8 organizuju sa... publikom? Iz nekoliko zemalja? Hoce li da ih stave u karantin po dolasku ili kako? Bez publike, ali je svejedno sumanuto. To je oko 3000 ljudi iz različitih zemalja.
May 7, 20205 yr 4 hours ago, vememah said: kurir.rs/vesti/beograd/3459999/ekskluzivno-potvrdjeno-za-kurir-od-8-maja-svi-gradjani-mogu-da-koriste-gradski-prevoz-a-ne-samo-zaposleni Prvo otvoris samo 4 mesta za kupovinu Busplusa. Nateras mucenike da po nekoliko sati cekaju u redu (danas je red ispred Tempa na Adi bio otrpilike do Petrol pumpe). I sad ispada da je sve to bilo dzabe. Govna i fekalije.
May 7, 20205 yr 4 hours ago, mraki said: Meni je sve ovo prilično skeri. Nadam se da oni imaju ozbiljan dokaz kako je virus oslabio, inače... Ono, znam da su nenormalni i da je sve propaganda, ali valjda ipak ne bi ovo radili. Da i ja sam u čudu. Do juče smo imali policijski čas a sada brate iiideeemooo!!! Turbo. Ja mislim da će drugi talas biti krajem maja, početkom juna, ako ga ne daj Bože bude. Gledajući neke poteze vlasti deluje mi kao da rade sve da se Korona što pre vrati. Edited May 7, 20205 yr by dvb-t manijak
May 7, 20205 yr nacelnik pulomolgije na Zvezdari zakacio upalu pluca u kovid centru Dragisa Misovic i sad lezi u istoj bolnici gde je lecio najteze pacijente. Brat moje supruge, danas smo saznali
May 7, 20205 yr Quote Општине и градови са највећим бројем до 7.5.2020. Ранг Територија Вредност 1 Град Београд 7 2 Панчево 5 2 Лесковац 5 4 Краљево 3 4 Власотинце 3 6 Град Ниш 2 6 Нови Сад 2 6 Александровац 2 6 Пирот 2 6 Бачка Паланка 2
May 7, 20205 yr Izbori su za mesec i po dana. S obzirom na ponašanje vlasti a tek ludilo koje će nastupiti kad krenu da mitinguju po svim selima i zaseocima, javlja mi se da će negde oko vremena održavanja biti opšti pomor.
May 7, 20205 yr 1 hour ago, Strucnjak said: nacelnik pulomolgije na Zvezdari zakacio upalu pluca u kovid centru Dragisa Misovic i sad lezi u istoj bolnici gde je lecio najteze pacijente. Brat moje supruge, danas smo saznali oh jebemti :( nadam se da nece ici na losije :( ali kako ovi idioti pojma nemaju sta rade, to je epski jebote. dva meseca menjaju mere i preporuke svaka dva dana, donose vanredne mere, poostravaju dva dana nakon toga, zatvaraju ljude, otvara, opet zatvaraju, penzioneri ne mogu u setnju, pa mogu malo, pa mogu malo vise sa kucicama, pa ne mogu kucici, i sve tako u krug... kompletno ludilo. ovo Nestorovicevo lizanje sipki i zajebancija sa gradskim su slag na tortu.
May 7, 20205 yr 2 hours ago, Strucnjak said: nacelnik pulomolgije na Zvezdari zakacio upalu pluca u kovid centru Dragisa Misovic i sad lezi u istoj bolnici gde je lecio najteze pacijente. Brat moje supruge, danas smo saznali eeee, pa gde bre baš kada su najgore prošli
May 7, 20205 yr Quote Vučić tražio, Grad usvojio: GSP za sve, ne samo za zaposlene Beograd -- Posle zahteva predsednika Srbije i nove odluke Republičkog kriznog štaba obavezna instrukcija o organizovanju javnog prevoza pretvorena je u preporuku. ... Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio od premijerke Ane Brnabić da se ukine odluka da se od sutra u GSP može samo sa personalizovanim kartama za zaposlene. Predsednik je, takođe, predložio i da se ukine plaćanje 3.000 dinara po personalizovanoj kartici. Kako se navodi, premijerka je to prihvatila. https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=05&dd=07&nav_id=1681752 ..ako se dobro sećam, Beograd ima i gradonačelnika. Bitno da se predsednik države i premijerka Vlade bave prodajom karata. Ovo je još jače Quote Vasiljević je apelovao na građane da poštuju preporuke epidemiologa, da koriste maske i rukavice, i drže socijalnu distancu. „To će biti lična odgovornost građana, a ne odgovornost prevoznika”, rekao je Vasiljević, prenosi Tanjug. http://www.politika.rs/sr/clanak/453667/Vucic-trazio-da-prevoz-u-Beogradu-bude-kao-pre-vanrednog-stanja Znači oni na 12 sati pre vraćanja prevoza iz korena menjaju čitav plan. Toliko o ozbiljnom vođenju.
May 7, 20205 yr 4 hours ago, fandorin said: Bez publike, ali je svejedno sumanuto. To je oko 3000 ljudi iz različitih zemalja. Kako bez publike, kad se lože na turizam? Quote Organizacija najvećeg košarkaškog klupskog takmičenja u Evropi predstavljala bi veliku čast za Republiku Srbiju. Uz to, bila bi i veliki turistički podsticaj, imajući u vidu da je ova grana privrede najugroženija epidemijom korona virusa.
May 7, 20205 yr 44 minutes ago, Skyhighatrist said: Kako bez publike, kad se lože na turizam? Ti tražiš neku naznaku logike u ovome što on priča? Ovo je potpuno nesuvislo trabunjanje.