May 7, 20205 yr Zar ne reče neko da se tržni centri otvaraju tek od juna? Evo sad gledam obaveštenje za lokal u Ušću koji počinje da radi od sutra.
May 7, 20205 yr Meni je sve ovo prilično skeri. Nadam se da oni imaju ozbiljan dokaz kako je virus oslabio, inače... Ono, znam da su nenormalni i da je sve propaganda, ali valjda ipak ne bi ovo radili.
May 7, 20205 yr Skapirali su da smo zilaviji od kilavih zabara, placipickastih Spanaca, beskicmenih Engleza, beskrvnih Francuza..i sad cemo da pokazemo svima kako se iskijava Vucicevih 100 eura naciji... ..koje je obecao jer se kao mlad majmun izleteo pred ribom koju je zeleo da impresionira.
May 7, 20205 yr Random misao, koja je vise wishful thinking. Je l’ moguce da je rejting toliko ljosnuo da sad mora sveeeeee da se otvori i dozvoli?
May 7, 20205 yr 20 minutes ago, Mos said: Random misao, koja je vise wishful thinking. Je l’ moguce da je rejting toliko ljosnuo da sad mora sveeeeee da se otvori i dozvoli? Ne verujem. Biće da su sačekali prve pouzdane informacije o...hm, slabljenju virusa pa sada sve brzinski vraćaju u normalu da bi odradili izbore. To je mesec i po dana, i verovatno pretpostavljaju da neće doći do drugog talasa u tom periodu. Ako ga i bude bilo, sami smo krivi a demokratija će nastaviti da se uspešno nosi sa bolešću.
May 7, 20205 yr Jbt, a mi smo danas ispisali 800 potvrda za zaposlene da mogu u gsp.Arkadija pobedila!Sent from fav toy
May 7, 20205 yr Pisao je redoran o tom fenomenu šizofrenije kod našeg vlastodršca. Ogolila ga je ova epidemija kao ništa do sada.
May 7, 20205 yr 1 hour ago, Mos said: Random misao, koja je vise wishful thinking. Je l’ moguce da je rejting toliko ljosnuo da sad mora sveeeeee da se otvori i dozvoli? Ne verujem da je direktno rejting, pre će biti da su dobili da biraju da sve otvore ili uskoro neće više imati šta da otvaraju
May 7, 20205 yr Ali koje ludilo sa prevozom, od mera koje su sulude i neizvodljive smo dosli do toga da nista ne mora i radite sta hocete A dobicete i letnji red voznje jebo vas Djilas poserem vam se u serpu Edited May 7, 20205 yr by Malvo
May 7, 20205 yr 1 hour ago, SNARC said: Skapirali su da smo zilaviji od kilavih zabara, placipickastih Spanaca, beskicmenih Engleza, beskrvnih Francuza..i sad cemo da pokazemo svima kako se iskijava Vucicevih 100 eura naciji... ..koje je obecao jer se kao mlad majmun izleteo pred ribom koju je zeleo da impresionira. Šta 300 mrtvih? Daj 5300...
May 7, 20205 yr evo na ptc-u grbić i miško ozbiljno razrađuju precednikovu ideju da se organizuje F8 u beogradu
May 7, 20205 yr Sve mi glupo da pitam - oni misle da taj F8 organizuju sa... publikom? Iz nekoliko zemalja? Hoce li da ih stave u karantin po dolasku ili kako?