Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

"Sami ćete biti krivi" 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Očigledno je uvažena :covid19:preporuka da se svi zarazimo.:fantom:

Jbt, a mi smo danas ispisali 800 potvrda za zaposlene  da mogu u gsp.

Važno je da postoji dugoročni plan

7 minutes ago, Arkadija said:

dzaba%20ste%20krecili%20-%20grafit.jpg

5 minutes ago, Arkadija said:

:laugh:
Kakvo ludilo. Samo ne znam jesu li shvatili da je onako kako su najavljivali neizvodljivo, ili je samo u pitanju kampanja i samovolja jednog čoveka.

Nego, jesu Maxi i ostali već od danas u regularnom radnom vremenu, ili je i danas do 17h?

jesu

2 minutes ago, mraki said:

:laugh:
Kakvo ludilo. Samo ne znam jesu li shvatili da je onako kako su najavljivali neizvodljivo, ili je samo u pitanju kampanja i samovolja jednog čoveka.

Verovatno i jedno i drugo, sa akcentom na samovolji jednog čoveka.

:frust:

Takođe, Vlada se na današnjoj sednici saglasila da se organizaciji Euroleague Basketball uputi pismo kojim se garantuje ulazak učesnika finala sezone 2019/2020 u Srbiju.

Grad Beograd se, uz podršku predsednika Srbije, zvanično kandidovao za organizaciju završnice Evrolige, koja će biti održan od 4. do 26. jula ove godine.

Organizacija najvećeg košarkaškog klupskog takmičenja u Evropi predstavljala bi, smatra Vlada, veliku čast za Srbiju i veliki turistički podsticaj, imajući u vidu da je ta grana privrede najugroženija epidemijom korona virusa.

Dame i gospodo

Apelujem na vas da ovoga puta brasno, kvasac i grasak pazarimo na vreme.

Nemoj posle..kao nismo znali..

Znao sam da mi nemamo vladu, ali ovo je vec stvarno nevidjena sramota

Sto samo Euroliga, daj da se kandidujemo i za zavrsetak sezone NHL, da mogu ljudi da odigraju, a i da imam sta da igram na kladioni.

Moze. I F1 trke oko Kalisa..

a i završni turnir lš u avgustu mora biti naš :happy:

milijarde turista

Toma Mona u ekstazi

Background Picker
Customize Layout