May 7, 20205 yr 7 minutes ago, Arkadija said: Jbt, a mi smo danas ispisali 800 potvrda za zaposlene da mogu u gsp.
May 7, 20205 yr 5 minutes ago, Arkadija said: Jbt, a mi smo danas ispisali 800 potvrda za zaposlene da mogu u gsp. Kakvo ludilo. Samo ne znam jesu li shvatili da je onako kako su najavljivali neizvodljivo, ili je samo u pitanju kampanja i samovolja jednog čoveka. Nego, jesu Maxi i ostali već od danas u regularnom radnom vremenu, ili je i danas do 17h?
May 7, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: Kakvo ludilo. Samo ne znam jesu li shvatili da je onako kako su najavljivali neizvodljivo, ili je samo u pitanju kampanja i samovolja jednog čoveka. Verovatno i jedno i drugo, sa akcentom na samovolji jednog čoveka.
May 7, 20205 yr Quote Takođe, Vlada se na današnjoj sednici saglasila da se organizaciji Euroleague Basketball uputi pismo kojim se garantuje ulazak učesnika finala sezone 2019/2020 u Srbiju. Grad Beograd se, uz podršku predsednika Srbije, zvanično kandidovao za organizaciju završnice Evrolige, koja će biti održan od 4. do 26. jula ove godine. Organizacija najvećeg košarkaškog klupskog takmičenja u Evropi predstavljala bi, smatra Vlada, veliku čast za Srbiju i veliki turistički podsticaj, imajući u vidu da je ta grana privrede najugroženija epidemijom korona virusa.
May 7, 20205 yr Dame i gospodo Apelujem na vas da ovoga puta brasno, kvasac i grasak pazarimo na vreme. Nemoj posle..kao nismo znali..
May 7, 20205 yr Sto samo Euroliga, daj da se kandidujemo i za zavrsetak sezone NHL, da mogu ljudi da odigraju, a i da imam sta da igram na kladioni.