Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

vidi ga brt apolo izašao iz samoizolacije

:covid19:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Pretrgli ste se od protesta za mene i brata Bradija:dry:

nemož se postigne, vanredno stanje, zemlja pod opsadom nevidljivog protivnika

:sleep:

Gomile penzionera čekaju u ogromnim redovima ispred tri Lidla

Jel se nešto džabe deli? Kao da ne postoje drugi spermarketi

Za one s najmanjim penzijama koji čine većinu tih koji čekaju praktično ne postoje pošto su osetno skuplji za veliki deo osnovnih namirnica.

Фризер избацио столицу на улицу и шиша дете :s_w: 

Javilo mi da se vratim od ponedeljka nazad u kanc. Sve normalno, bežovanje i tako to.

giphy.gif

Nadao sam se još jednoj nedelji rada od kuče. Jeste sve teže, ali je mnogo opuštenije. Jednog dana tokom ovoga sam bio u firmi i shvatio sam će mi glavni problem biti odlazak u klonju, ako moram da nosim rukavice ceo dan, kao što ću verovatno morati. 

jel ovim ukidanjem ukinuto i ono 18-05 kretanje?
Ja videh negde na tviteru da je zabrana kretanja 05:00-20:00
Sad mi nije jasno...

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Nema više zabrane kretanja.

Medjugradski saobracaj sad radi?

2 minutes ago, Lancia said:

Medjugradski saobracaj sad radi?

Da.

Radovanović: Moguće da je virus korona u Srbiji bio još u februaru

Moguće je da je virus korona u Srbiji bio prisutan i pre nego što je zvanično registrovan, nije isključeno da su prvi slučajevi bili u drugoj polovini februara, izjavio je epidemiolog Zoran Radovanović i podsetio na slučaj Egipćanina kod koga je registrovan virus posle prolaska kroz Srbiju.

"Mi imamo intenzivan promet robe i ljudi sa Kinom i moguće je da je virus tako stigao i u Srbiju. Možda su nam prvi slučajevi promicali jer su imali laku kliničku sliku, a mi tada nismo ni imali način da potvrdimo virus", rekao je Radovanović za "Danas".

On smatra i da nije 100 odsto sigurno da se prvi oboleli od virusa korona zarazio u inostranstvu, kako je to saopštavano na početku epidemije.

"Taj bolesnik, koji je bio na intenzivnoj, možda se zarazio u inostranstvu, ali nije isključeno da je bilo lakših slučajeva koji su promakli jer nisu imali odgovarajući kliničku sliku", istakao je Radovanović.

On je podsetio i da je pre prvog registrovanog slučaja, postojao muškarac za koga se u Egiptu ispostavilo da je zaražen virusom korona i to pošto je prošao kroz Srbiju.  

Više epidemiologa i stručnjaka poslednjih dana je davalo izjave da je vrlo moguće da je virus bio u opticaju u Srbiji mnogo pre prvog zvaničnog slučaja, dodajući da to tada nije bilo moguće proveriti.

2 hours ago, renne said:

Gomile penzionera čekaju u ogromnim redovima ispred tri Lidla

Bejah juce..malo manji cirkus ali cirkus.

Ne razumem zasto kod nas zakonski ne uvedu obavezu da ne mozes da udjes u zatvoren javni prostor bez maske.

3 minutes ago, SNARC said:

Bejah juce..malo manji cirkus ali cirkus.

Ne razumem zasto kod nas zakonski ne uvedu obavezu da ne mozes da udjes u zatvoren javni prostor bez maske.

Pa jel reko Nestor da je sad pravo vreme da se svi zaraze.

Background Picker
Customize Layout