Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

u beogradu je mnogo skuplje, bio sam igrom slucaja kod 2 zubara zbog 2 zuba (ovaj prvi se selio, pa sam morao da nadjem zamenu i dosao kod drugog po preporuci), i u proseku su popravke bile oko 35 evra.

da ne bude zabune, ne mislim ni da je to preterano skupo, ali prosto znam gomilu ljudi koja to ne moze da priusti.

meni je u sustini svejedno, ali mislim da ce zubari prvi najebati ako znacajno dignu cene.

apsolutno nemam nikakvu ideju koliko kosta materijal, ali cinjenica da su cene u provinciji takve kako ih navodite ukazuje da to realno verovatno i nije nuzno.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

27 minutes ago, ToniAdams said:

vidim kako vrlo dobro znas sta pricas

Ok, tukao si me argumentima, povlačim se.

pametno. al ako mozes pre nego sto odes da mi das kontakt nekog bg zubnika gde je popravka 2k dinara.

Meni zubar popravku naplaćuje 20 jura. Pre par godina mi je lečio zub, bar 3-4 puta sam išao da zamenjuje lek itd., na kraju mi je naplatio 30 jura. I spasio zub. Nije menjao cene nekoliko godina, a za to vreme je baš proširio ordinaciju, mislim da sad radi 4 ili 5 zubara tamo.

Ono, jes' da je u 45. bloku, nije u Krunskoj ili Baba Mindžinoj, ali dobar je. I nije preskup.

Edited by zgembo

1 minute ago, ToniAdams said:

pametno. al ako mozes pre nego sto odes da mi das kontakt nekog bg zubnika gde je popravka 2k dinara.

Bio sam kod jednog cara u Krusevcu..jos jeftiniji od ovog mog Vrscanina..

Ali ima fotke Mladica i Karadzica u ordinaciji...uslikao sam ali ne mogu da nadjem..ako nadjem, postavim :)

vidis fakat davno nisam bio u krusevcu

Ispred ordinacije..na ulazu..ima uramljenu i staklom pokrivenu kolekciju zuba koju je izvadio u nekom delu karijere. 

Mengele govna da jede..

Dam ti upute, nema sanse da omasis.

Jebeš KŠ,dajem ja upute za zubara u Vrnjačkoj Banji,kada dođete na letovanje ove godine. :D

a sto vrnjackobanjani mrze trstenik crew? bas sam stekao utisak da se ne podnosite, kaze drugar, potpuno drugi mentalitet.

Pa mi smo za njih gospoda,ali stvarno :D

A kod starijih je i razlog to što su većina direktota Petoletke njima iz TS,dok je bila na vrhuncu,bili Banjčani.

Edited by Milošica

Dakle, Banjci su klasični uzurpatori, i treba da vas mrze, tih:fantom:

Ako sam ja razumeo..ovi iz Trstenika su posteni radnici i pregaoci..docim su Vrnjcani nesto kao Crnogorci - rodjeni da rukovode i zive od turizma.

U ovoj, ovakvoj konstelaciji..navijam za TS.

jel ovim ukidanjem ukinuto i ono 18-05 kretanje?

Pa nije džabe SNS kod nas na 70+% verovatno :D

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel ovim ukidanjem ukinuto i ono 18-05 kretanje?

Ne brt, to je jedino ostalo.:sad:

:Jova:

Background Picker
Customize Layout