Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

editujem se brzinom svetlosti biggrin.png

sent from bubamoto

U Juri juce (druga smena) maske deljene samo liderima, povremeno mere temperaturu radnicima (dve radnice poslate kucama), prvih par dana su im prskali ruke nekim sredstvom...i to je sve..ne pustaju ni samohrane majke koje imaju decu do 12 godina...Haos.

ovde u kombinatu poslali spisak mupu, ne dele ausvajs

dali i rukavice. deluje da može da se pegla po mobitelu sa njima na rukama

ovde u kombinatu poslali spisak mupu, ne dele ausvajs

dali i rukavice. deluje da može da se pegla po mobitelu sa njima na rukama
Da šalje se spisak kad te zaustave, iz lične karte čitaju podatke i proveravaju da li si na spisku "odobrenih"...
Zanimljivo je samo što su rekli da je slanje spiskova "dan za dan"...

... Shiit has hit the fan...

nije ministar demantovao, već je rečeno da nemaju podatak

@Frank Pembleton jel si dobio ausvajs ili su vas đuture stavili na spisak?

e

tnx

Edited by kud u maglu Simoviću

6 minutes ago, Nesh said:

U Juri juce (druga smena) maske deljene samo liderima, povremeno mere temperaturu radnicima (dve radnice poslate kucama), prvih par dana su im prskali ruke nekim sredstvom...i to je sve..ne pustaju ni samohrane majke koje imaju decu do 12 godina...Haos.

A što ljudi pristaju na to? Javiš ujutro da imaš temperaturu i ne dođeš na posao, šta ti mogu, šef smene će da dođe kod radnice u kuću i da joj meri temeperaturu?

Ja pričao sa mojom doktorkom opšte prakse u tom DZ i ona mi kaže da jeste i da su nju i još njenih kolega poslali u izolaciju kući na 14 dana...

... Shiit has hit the fan...

Koji je ovo DZ, u bloku ili kod Merkisa?

Edit: izvjnjavam se ministru [emoji19]

dz 44

Koji je ovo DZ, u bloku ili kod Merkisa? 

Edit: izvjnjavam se ministru [emoji19]
u bloku, mi smo josh ok.

sent from bubamoto

1 minute ago, Nikola77 said:

A što ljudi pristaju na to? Javiš ujutro da imaš temperaturu i ne dođeš na posao, šta ti mogu, šef smene će da dođe kod radnice u kuću i da joj meri temeperaturu?

Ne znam sta da ti kazem, ne mogu da govorim u njihovo ime, boje se verovatno da ostanu bez posla i tog minimalca...Treba od necega ziveti...

Bez otvorenog bolovanja i doznaka od lekara to sto javis da imas temperaturu mozes da okacis macku o rep...

18 minutes ago, Djuro said:

Ma nece zatvoriti, primace nove radnike umesto bolesnih.

Upala im je kasika u med i pokusace da izvuku apsolutno sve iz ove situacije. Ubice se od para.

U prvih 5 dana marta su napravili vise nego lani mar+apr.

Potrošnja je trenutno veća, to neće dugo ostati tako. Ljudi su stvorili neke zalihe i u narednom periodu mogu samo manje kupovati, a svakako će i smanjeno kretanje uticati na promet. Kad na kraju saberu mart i april ove godine, teško da može biti više nego lani.

10 minutes ago, Spooky said:

http://rs.n1info.com/Vesti/a579299/Poljoprivrednici-moraju-da-traze-odobrenje-za-poljske-radove-od-20.00-do-5.00.html
Koja glupost. Koga mogu da zaraze ili da pokupe zarazu sami na polju. I poljoprivrednicima nije bas blisko da se bave administracijom i traže odobrenja da izađu na polje.

I kako će ih hvatati, ići po poljima i organizovati racije...

Ne mora, prijavi te prvi komšija i to je to...

edit: U Kuriru i još nekim novinama pojavila se vest da je žena iz Bele Palanke išla na posao dok je čekala rezultate testa koji je kasnije bio pozitivan i tako ugrozila živote 500 radnika... Zovem druga iz BP, poznaje ženu, kaže fejk priča, do pre mesec dana radila u fabrici iu Nišu (Beneton), više ne radi tamo, neko od komšija smislio priču (Beneton stvarno ne radi, da li zbog bolesti nekog od radnika, to ne znam) i sad ženu opsedaju novinari da to 'potvrde'...

Edited by Djolle

20 hours ago, Anonymous said:

@Tasha_B @Passcard

Dobrodošli u ovu ludu kuću u svakom slučaju.

Hvala...sa malim zakašnjenjem. Super je ova luda kuća...ovde me bar niko ne ubeđuje da ne vredi asepsol...al komova rakija zato radi...