Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

19 minutes ago, Frank Pembleton said:

http://direktno.rs/korona/272261/kon-opleo-po-nestorovicu-tako-se-ne-radi.html

Komentarišući izjavu dr Branimira Nestorovića da bi sada "trebalo svi, osim najstarijih da izađu napolje i zaraze se", dr Predrag Kon je istakao da "nijedan epidemiolog, kada imamo 114 zaraženih u jednom danu, ne može tako da kaže i nijedan epidemiolog ne sme da preporuči zaražavanje".

... Shiit has hit the fan...

Dr Darija Kisić Tepavčević pre toga je rekla da bi, zašto je to rekao, trebalo pitati dr Nestorovića, ali i dodala "nije ništa neistina što je on izneo, osim što je on uvek optimističniji".

- Ne bih rekla da su to suprtona mišljnja, ali su različita. Ali gledamo različite aspekte, ali svi podaci koje pratimo idu u dobrom pravcu - rekla je doktorke Kisić Tepavčević.
:rolleyes:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

U polednja 24 sata je 47 novoobolelih u Nišu, a u KC Niš je 143 osobe trenutno na lečenju.

Sotirovski je kazala da je juče u Nišu testirano 935 ljudi, što je rekordan broj od početka epidemije, a njih 47 bilo je pozitivno. N1

Clanak je od danas. Na covid.rs u Nisu 8 pozitivnih u polsednja 24 sata. I sta sad, da li su ovo testirani u Nisu iz drugih mesta ili iz Nisa, moze li neko od svih tih genijalaca iz stabova da kaze odakle su zarazeni...nema leba, suvisno je vise baktati se brojkama...sudija, sviraj kraj.

Edited by Nesh

Čestitam ukidanje vanrednog stanja svima koji slave

Idem se odmah napit'...:laugh:

6 minutes ago, renne said:

:covid19:

https://twitter.com/BIRNSrbija/status/1258049432328851456?s=19

6cd80a76ee8e9b213b78928cbbeea5a7.jpg

Odlično. Još da sačekamo izveštaj za april.

Iskreno koliko je ovo uopšte dobra metoda? Imamo li statistiku za neki 10godišnji period?

Naravno, u Italiji i Njujorku ova god odskače ali po meni dva faktora bi itekako mogla da utiču na smanjenje smrtnosti 2020: jako blaga zima + ovakve radikalne mere pojačavaju prevenciju na svakom polju samim tim biva manje smrti od drugih uzročnika.

A Sumadija i Zapad kidaju...

Ima li negde spisak mera koje ostaju nakon ukidanja vanrednog stanja?

1 hour ago, renne said:

Hvala

party dancing GIF

Dance GIF by Jason Clarke

:lolol:

Background Picker
Customize Layout