Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Danas na ulici u centru nikada vise ljudi sa maskama, nisam brojao ali sam stekao utisak da je jedno 80% ljudi koje sam video nosilo maske. Moja bolja polovina ima teoriju sa kojom se slazem, da su ljudi od danas zakljucili da su prepusteni sami sebi i da samo od njih zavisi da li ce se zastititi ili nece. Onaj fazon - samo drzava da se skloni, znacu ja kako treba.[emoji3]
+1
I u dmu i amanu svi sa maskama
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

U kragujevcu nazalost narod jos nije shvatio da je prepusten sebi, pa se dobar deo i dalje uzda u nevidljivi veo zastite koji pruzaju drzava i vanredno stanje. 

Doduse, u zatvorenom prostoru uglavnom nose maske i rukavice, sto ce reci da ih skidaju i stavljaju u dzepove i iz istih vade po potrebi, vise puta u toku svog boravka van kuce. 

Edited by Sludge Factory

Posle posla sam išla da o apoteka da kupim maske za moje penzionere i zaključila sam na osnovu uzorka od oko 10 kafića i par stotina ljudi na ulici, da one koji sede u kafićima boli dupe za sve i ne razmišljaju da li su prepušteni sami sebi ili nekom  drugom, dok su oko 75% ljudi na ulici shvatili da je korisno da se brinu sami o sebi.

2 minutes ago, maharaja said:

jutros su izašli rezultati masovnog serološkog testa za Češku. 27000 testiranih. I prokuženost nije baš sjajna.

Ovo sam pokupio sa grupe na FB

eto ... ocigledno je da ozbiljne zemlje koje su, ljudski, transparentno, provodile mere na vreme nisu ni ogrebane virusom ... slovenija ceska

verujem isto tako, da ni ne toliko ozbiljna zemlja koja je na isti nacin, sprovela mere na vreme nece biti ogrebana ... makedonija

gledajuci srbiju... u poredjenju sa spanijom, italijom i sijaset drugih zemalja ... ne znam sta da kazem ... ima razlika ... ima razlika u protoku stanovnistva, u gustini naseljenosti ... ima razlika u merama ... hendlovanju uopste

meni se cini da taj virus nije svuda isti

zato i ne znam sta da ocekujem

Edited by cedo

2 hours ago, vememah said:

Nema teorije. Do jeseni sa ovakvim guranjem glave u pesak imaćemo na hiljade mrtvih i bolnice koje se raspadaju. Teško da to može da se sakrije.

Brate, sagoreo si od korone

2 hours ago, adam said:

ja iskreno sumnjam da ce se ovako nesto desiti. pre sam misljenja da ce se na kraju ispostaviti nestorovic biti sve u pravu. 

prvo ce da proglase pobedu nad virusom (i zbog izbora i zbog biznisa koji ne moze da trpi), pa ce da rasformiraju korona strucnjake i ukinu sve zabrane i vise nece biti ni konferencija ni bilo kakvih drugih vesti o virusu. ako se i bude testiralo, bice sporadicno i s vremena na vreme ce provejati koja o tome da je sve pod kontrolom, pozitivnih ima manje od regularnog gripa i sve je to u redu. a stanje na terenu - ko te pita. 

i tako do jeseni pa onda u zavisnosti od trenda. ako se opet digne globalna frka, ukljucice se da ne strce i pravice se da se nesto kao preduzima al sumnjam da ce biti policijski cas i zatvaranje poslova. pre apelovanje da se drzi distanca i nose maske. i da se stariji cuvaju. 

nestorovic ce biti genije koji je sve vreme bio u pravu sto nije plasio narod ko razni belosvetski lelemudi al sumnjam da ce dobiti neku funkciju. pre mi se javlja da ce ga vodati ko mecku iz jednog studija u drugi da prica o svemu od zdravlja preko teslinih izuma do horskog pevanja. 

Pa ima on neki serijal na YT gdje u nekom sobičku okružen sa 5-6 sredovječnih žena gusla na razne teme, od vaspitanja djece do muzikoterapije i slično. 

1 minute ago, James Marshall said:

Pa ima on neki serijal na YT gdje u nekom sobičku okružen sa 5-6 sredovječnih žena gusla na razne teme, od vaspitanja djece do muzikoterapije i slično. 

prebacice se na nacionalne televizije dok si reko shoping u milanu. 

1 minute ago, adam said:

prebacice se na nacionalne televizije dok si reko shoping u milanu. 

Spoiler

Spoiler

Spoiler

kod nas jedno 10-20% ljudi nosilo masku danas. i to na mestima gde je distanca skoro nemoguca. ako bilo ko fasuje, bice vrlo brzo i velikih brojeva.

Општине и градови са највећим бројем до 6.5.2020.

Ранг Територија Вредност
1 Град Београд 21
2 Лесковац 20
3 Град Ниш 8
3 Врање 8
5 Бор 7
6 Панчево 6
7 Нови Сад 5
8 Лебане 4
8 Власотинце 4
10 Смедерево 3

Ako sam dobro izracunao, Leskovac ima 65 pozitivnih od 01.05. Mnogo.

Edited by Nesh

1 minute ago, James Marshall said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

boze sacuvaj.

Just now, adam said:

boze sacuvaj.

Bukvalno se čovjek pretvorio iz poštovanog doktora u Miroljuba Petrovića.

Znam za razloge, nešto sam načuo, mislim da je i @radisarekao da on isto zna, ali poenta je - ovakvi likovi su tokom normalnog stanja donekle opasni po neke plitke umove, ali u vremenima kriznim ovakav čovjek sa ovim budalaštinama pravi više štete nego 10 Konova koristi - Kon(ovi) pričaju dosadno, suvoparno, ono što raja neće da čuju, a ovaj lik priča u fazonu "skoči u ladnu Neretvu s mosta, što, osvježićeš se super, napolju 40 a ona 5 stepeni, pa ne može bolje"

6 minutes ago, Nesh said:

Ako sam dobro izracunao, Leskovac ima 65 pozitivnih od 01.05. Mnogo.

Pročitah negde da je praktično celo selo pored Leskovca zaraženo.

Demantovano je.

39 minutes ago, ultra plasticni said:

Brate, sagoreo si od korone

Nek stave Nestorovića na nacionalnu televiziju još nekoliko puta da trabunja da se upravo sad treba zaraziti (kako će onda virus da nestane za mesec i po ako se gomila ljudi bude trudila da se zarazi?) i da ne treba da se drži distanca ni nose rukavice, a i maske samo još par nedelja pa ćeš videti predivne rezultate.

Background Picker
Customize Layout