May 6, 20205 yr 13 hours ago, Jumanji said: Ma kakav skupstina, sluzbeni glasnik, dovoljno on da kaze valja. Postavicu i ovde ovaj tvit, samo zbog komentara, a to da su mnogi koje znam bili veoma ozbiljno bolesni kod nas u januaru, i to cele porodice od nekog navodnog gripa. Doduse od njih niko nije umro, dalekobilo... Ja se vratio iz Francuske i Svajcarske 25.02, bio kod prijatelja koji su ozdravili otprilike nedelju dana pre, razboleo se 28.02 i to me je drzalo negde do 07.03 Bio skoro odmah do Doma Zdravlja, rekli Francuska i Svajcarska nisu zarista ali su mi ipak ubrzanom procedurom mi izvadili krv iz prsta i za 20 minuta uz rezultte rekli da nije nista virusno. Posle kada sam video da se testiranje ne radi bas na taj nacin + ove vesti iz Francuske, kontam da je moguce dasam mozda i prelezao, mada ne verujem da cu ici da proveravam u skorije vreme.
May 6, 20205 yr Author jel to prvi test ili su ih ranije testirali? Nisu valjda cekali dva meseca da ih testiraju? Prvi i jedini test. Pridrzavaju se svih preporuka, cak i vise od toga. Sad Batut zeza za tih 12 uzoraka, gde je i moj cale. Valjda su odradili vecinu, pa kad su utvrdili da su svi negativni, tih 12 vise nisu prioritet. Ili su zagubili uzorke, ko zna. Hvala skyhighatrist, to je verovatno to
May 6, 20205 yr dr Nestor nastavlja da dominira: Quote Sada je vreme da svi izađu napolje i ZARAZE SE, osim najstarijih": Dr Nestorović tvrdi da će do 15. juna korona virus nestati iz Srbije Quote Pulmolog, dr Branimir Nestorović rekao je danas da je sada vreme da svi izađemo napolje inficiramo se korona virusom, jer ćemo na taj način uspeti da steknemo inunitet i sprečimo njegovu ponovnu pojavu, a šanse da do težih kličičkih slika dođe gotovo su nemoguće. Da se čuvaju do početka, eventualno do sredine juna, savetuje samo starije od 65 godina.
May 6, 20205 yr 12 hours ago, omiljeni said: a samo 1.8-3.5 % tih obolelih su otkrili na PCR testovima. 1445 ljudi iako su uradili više nego duplo tih testova per capita od nas Pa za nas ta statistika, ako bi mogla da se prenese uopšte nije loša. 10k*30(60)=300-600k. Plus što ima manje perckapita. Ali ne verujem.
May 6, 20205 yr 20 minutes ago, Arkadija said: dr Nestor Ok, vec smo svi napolju, sta tacno treba da radimo, doktore Danas je na snazi vanredno stanje, uvedeno zbog pandemije covida, da bi se umanjile ljudske zrtve i sacuvala ekonomija ove zemlje Ima li zakona u zakonima, da se skloni ova budala
May 6, 20205 yr 2 minutes ago, villiem said: Ok, vec smo svi napolju, sta tacno treba da radimo, doktore Svi da se grle i ljube
May 6, 20205 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Voditeljka je inteligentna k`o Vulin a ministar vispren ko peđa taksista
May 6, 20205 yr 2 hours ago, Arkadija said: dr Nestor nastavlja da dominira: Jel ima neka krivicna odgovornost za ovakve izjave jbt
May 6, 20205 yr 2 hours ago, Arkadija said: dr Nestor nastavlja da dominira: znaci kucnuo je pravi cas. i posle svi u Milano. pa sve iznova.
May 6, 20205 yr I nemojte ni slučajno da držite odstojanje i da nosite rukavice. Quote Dva metra rastojanja je izmišljotina, rukavice su takođe besmislene 15. juna ćemo se "ponovo ljubiti tri puta" mišljenja je da se virus više neće pojavljivati u Srbiji Trenutno imamo 50 pacijenata na respiratoru, polovina od njih će umreti i to je to. Neće biti više smrti u Srbiji od posledica korone procene su da je i u SAD-u povećavan broj obolelih kako bi privatne klinike zarađivale ogromne svote novca blic.rs/vesti/drustvo/sada-je-vreme-da-svi-izadu-napolje-i-zaraze-se-osim-najstarijih-dr-nestorovic-tvrdi/qgeee4k Štetočina dakle nastavlja krvavi pohod. Kad za koju nedelju opet bude 400 novoobolelih dnevno, opet će Kon u prvi plan. Edited May 6, 20205 yr by vememah
May 6, 20205 yr Koja je funkcija ovog čoveka, da izigrava dvorsku ludu? Jel on dobar policajac a ovi loši, ovi pričaju jedno a on drugo pa neko će da pogodi šta će biti
May 6, 20205 yr Author Evo info od dise doma mog caleta.. "sada su me zvali iz Gradskog Zavoda za Javno zdravlje.. I saopstili sledece: Na Torlaku je opsti kolaps... " Ne znam kako, kad nema ni 2 % zarazenih? Muckaju mnogo, bas mnogo