May 5, 20205 yr Radovanović se u svojoj kolumni suptilno posrao po Dariji koja nedavno izjavi da virus nikada više neće biti ovako jakhttps://www.danas.rs/drustvo/nije-nuzno-da-ce-novi-talas-korone-biti-blazi/
May 5, 20205 yr prica li se nesto o ukidanju karantina pri ulasku u srbiju? moj je plan bio da pocetkom juna dodjem u srbiju sa cerkom na 10 dana. tad je raspust u nemackoj
May 5, 20205 yr to se ni ne spominje e što ne znači da ga psihopata neće ukinuti sutra, ako fokus grupe... Edited May 5, 20205 yr by kud u maglu Simoviću
May 5, 20205 yr 47 minutes ago, Ros said: prica li se nesto o ukidanju karantina pri ulasku u srbiju? moj je plan bio da pocetkom juna dodjem u srbiju sa cerkom na 10 dana. tad je raspust u nemackoj Ako dolaziš i u Beograd, pustićemo te. Inače jok.
May 5, 20205 yr 15 minutes ago, pt 2.0 said: Ako dolaziš i u Beograd, pustićemo te. Inače jok. I can do that
May 5, 20205 yr to se ni ne spominje e što ne znači da ga psihopata neće ukinuti sutra, ako fokus grupe...ili ga uvesti sutradan, kako mu dune. deda pita kad ga pushtaju i pod kojm uslovima.sent from bubamoto
May 5, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: ili ga uvesti sutradan, kako mu dune. deda pita kad ga pushtaju i pod kojm uslovima. sent from bubamoto e, to me brine najvise
May 5, 20205 yr samo to me i brine, dilber budala shta moze da smisli preko noci, a brbana da izmetanishe sabajle. sad smo videli kako se to radi.sent from bubamoto
May 5, 20205 yr 1 hour ago, Ros said: prica li se nesto o ukidanju karantina pri ulasku u srbiju? moj je plan bio da pocetkom juna dodjem u srbiju sa cerkom na 10 dana. tad je raspust u nemackoj Bila je neka priča 14 dana karantin ili potvrda da si negativan na koronu ali da test nije stariji od 72 sata. Ipak to je navodno ideja za poslove ljude koji dolaze u Srbiju: https://www.nedeljnik.rs/ostaje-na-snazi-karantin-pri-ulasku-u-srbiju-od-14-dana-a-poslovni-ljudi-bi-mogli-da-pokazu-negativan-test-dr-kon-o-merama-posle-vanrednog-stanja/ Edited May 5, 20205 yr by BarryWhite
May 5, 20205 yr ili ga uvesti sutradan, kako mu dune. deda pita kad ga pushtaju i pod kojm uslovima.sent from bubamotoU četvrtak bez uslova