May 4, 20205 yr 1 hour ago, renne said: uh što sam mrzeo merenja merenja su jedino shto sam bash volela, onda i matish i programiranje. shumare teraj ovog shto ne voli experimente teraj i mene, realno Edited May 4, 20205 yr by gospa buba
May 4, 20205 yr Quote U “Zabeli” od korone obolelo 84 zatvorenika Dakle samo u Zabeli 84 njih zaraženo, a 93 na nivou Srbije danas, ma važi.
May 4, 20205 yr 1 hour ago, Milošica said: Pa da li je sve danas? Nije ali pre samo 4 dana bio jedan (1) zaraženi čak i da se podeli na nekoliko dana takav incident bi okrenuo krivu u suprotnom pravcu ili usporio njen pad. a ovako imamo strmoglav pad broja zaraženih iz dana u dan i to baš kad je virus prodro u naš najveći zatvor. Edited May 4, 20205 yr by General Ripper
May 4, 20205 yr Jedan Google search ovog podatka bi vam otkrio vest od pre 3 dana da tamo ima 22 zaraženih
May 5, 20205 yr lupam se po prstima danima, al ne mogu da odolim a da ne pitam - vi svi stvarno verujete u svaku brojku koju nam je tzv. struka od početka prezentovala? ja njima ne verujem da je danas utorak.
May 5, 20205 yr Sad sam hteo isto da napišem, bio sam ubeđen da je četvrtak. Apsolutno sam siguran da su svi brojevi od prvog do poslednjeg laž, što namerna što nenamerna (rezultat nesposobnosti).
May 5, 20205 yr ma mislim to se podrazumeva, ali moramo debatovati pomocu nekog bazisa. chak i to je neko modelovanje, na neke bezveze ulaze, ali jeste...sent from bubamoto
May 5, 20205 yr Ortopedska Banjica i Interna B, koje su služile kao Kovid bolnice, vraćaju se od ove nedelje na svoje redovne namene. Brojevima ajde da poveruješ... 90% je uredno sedelo kod kuće, neki što su morali, neki što nisu ni imali gde (ne radi posao, ne radi prevoz, ne rade kafići), pa i nije imalo gde da eskalira. Ali da je sada kraj i da neće pući ponovo, to ne verujem. Samo će u sledećem krugu pisati i izveštavati 100x manje, bez doktora po tv, bez brojki, pa ko živ, ko mrtav.
May 5, 20205 yr Author Jedva cekam tu vakcinu, da se izbodem kao covek i da mogu da idem gde mi je volja. Gledam na fb gde sam sve bio u poslednjih 7 godina pocetkom maja, place mi se sto sam u BG i Srbiji trenutno. Poslednjih 7 Djurdjevdana sam proveo u inostranstvu, a to mi je porodicna Slava. Tako da navijam za Gejca, Rotsilde, farmako i drugu mafiju da objave da imaju vakcinu i da se izbodem kao covek
May 5, 20205 yr Mogli bismo jedan #firstworldproblems topic tipa "Koja su vam putovanja propala zbog kovida?"