May 4, 20205 yr 20 minutes ago, Caligula said: Jutros isao al ne bas u osam. Masku nosim kao drKon, uglavnom na bradi kad sam na otvorenom. Kako god, vidimo se svi za par nedelja, bio bih najsrecniji da sada gresim i paranoisem Haha, pa to si rekao i pre par nedelja, da ce vam sportaši doci glave. Relax brate, gresis i paranoises bas kao i ranije.
May 4, 20205 yr Nikada to nisam rekao, samo sam komentarisao pojavu. A da ce nam bas sportashi doci glave tesko da ce se desiti. Pre ce to biti ovi sto ne veruju™ u virus, pa bili sportashi ili trutovi po kladionicama. Edited May 4, 20205 yr by Caligula
May 4, 20205 yr On 3.5.2020. at 16:27, Nesh said: Smanjen je i ukupan broj pacijenata u bolnicama u Srbiji, juce je bilo 2286, danas je 2116. Quote Na bolničkom lečenju nalazi se 2.023 pacijenata, a na respiratorima je njih 53, pokazuju posaci sa sajta covid19.rs. U Kliničkom centru Niš, kako navode, do danas u 16 sati, ukupno je hospitalizovano 150 pacijenata, sa potvrđenim prisustvom korona virusa kovid 19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i oni se nalaze u jako teškom opštem stanju. Dva pacijenta su ekstubirana. Nema podataka o broju pacijenata na Medicinskom i u Niskoj Banji.
May 4, 20205 yr Najveći je problem ponašanje mlađih ljudi, onih ispod 30. Ne nose maske, ne drže distancu, kreću se u grupama, glasni su.. Stariji ljudi naročito u zatvorenom prostoru paze itekako.
May 4, 20205 yr 18 minutes ago, Caligula said: Sve moje maske padaju dok kucam Tvoje maske padaju na gore Nego, 5/5 ljudi koje znam, nece slaviti djurdjevdan, 9/9 nece dide na slave... Dal zato sto ovi ne slave, al na slavu se ne zove... Ovo vise nije isti narod, ovo neki novi narod... Raspisati izbore, dok ne upece AV zracenje...
May 4, 20205 yr 53 minutes ago, ObiW said: Doktore, a sta da radim ako se setam po keju a ondak se setim da sam nesto zaboravio da kupim pa moram da udjem negde da kupim nesto? Ili recimo treba mi gradsko saobracajno do keja, ne mogu peske daleko je? Jel da nosim masku u pederusi, da mi se nadje? Gde ima da se kupe pederuse dovoljno velike da stane maska? Udješ u market, odigraš pac mana sa ostalim kupcima, ako ti kasirka ili magacioner ponude brzu snošku u magacinu ti reci: ma pušti me. il pivo me nagrdilo. Il ako je već prilika koja se ne odbija onda reci bez ljubljenja i samo safe poze. a za gsp jbga, il nek taban udara il nosi ranac sa zaštitnom opremom. Čuj pederuša?! Ranac će ti pokvariti outfit? Edited May 4, 20205 yr by maheem
May 4, 20205 yr 45 minutes ago, ObiW said: Doktore, a sta da radim ako se setam po keju a ondak se setim da sam nesto zaboravio da kupim pa moram da udjem negde da kupim nesto? na to da zaboraviš, kada se ide u nabavku ide se u nabavku. nema to samo da ovo, samo da ono... nabavka je nabavaka, a šetnja je šetnja kada su rekli da će ova zaraza da nam promeni živote za trajno to je bila jedna od stvari na koje se mislilo 46 minutes ago, ObiW said: Ili recimo treba mi gradsko saobracajno do keja, ne mogu peske daleko je rekreaciju šetnju obavi tu gde ti je najbliže, dok ne stekneš kondicije za do keja. ionako gsp može da se koristi za dolazak/odlazak sa posla a generalni savet da se u ishranu uvrsti kurkuma, omega masti(riba dva puta nedeljno), hrana bogata b vitaminom i neće da se zaboravlja ništa u šopingu
May 4, 20205 yr Jel se zna nesto o broju ljudi u okupljanjima na otvorenom? I dalje je maks 2, oce dizati na 5, 20, 50?
May 4, 20205 yr Samo se vi sprdajte.Em im nista ne verujem, em nije normalno da je sad sve (ajd delimicno) oke, em se naglo vracamo u stanje pre ovog cuda.Paranoisem? Mjoook [emoji849]
May 4, 20205 yr 1 minute ago, Milošica said: I dalje je zvanično 2,ali već od srede/četvrtka kreće postepeno povećanje. Ko da je i bitno, to nikad nije nit postovano nit kontrolisano
May 4, 20205 yr Just now, InvisibleLight said: Ko da je i bitno, to nikad nije nit postovano nit kontrolisano Meni je bitno zbog faksa @gospa buba Znaš li nešto novo o tome?
May 4, 20205 yr 8 minutes ago, Milošica said: Meni je bitno zbog faksa @gospa buba Znaš li nešto novo o tome? navodno 18og maja ispitni rokovi krecu, ako sve bude u redu. sacu ti proverim kod experata shta je bio poslednji info, ja nisam iz te struje...
May 4, 20205 yr Општине и градови са највећим бројем до 4.5.2020. Ранг Територија Вредност 1 Град Београд 24 2 Град Ниш 8 3 Лесковац 6 3 Врање 6 5 Панчево 4 6 Алексинац 3 6 Опово 3 6 Смедерево 3 6 Сокобања 3 6 Сремска Митровица 3
May 4, 20205 yr navodno 18og maja ispitni rokovi krecu, ako sve bude u redu. sacu ti proverim kod experata shta je bio poslednji info, ja nisam iz te struje...To je i moj info