May 3, 20205 yr 5 minutes ago, James Marshall said: Opet ti crko kondenzator za sarkazam? Whatever, kako ćemo onda doći do ovih 60% kolektivnog imuniteta koje pominje Tiodorović? Propisace distancu ne vecu od 15 cm.
May 3, 20205 yr Author 3 minutes ago, renne said: Bitno da smo pobedili Koji ste hejteri Kad se otvara Dzakarta?
May 3, 20205 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Pa kaže "cilj je da se vidi ima li kolektivnog imuniteta" Pa koji je osnov za ovu tvrdnju, meni više liči da će ta testiranja biti pokrivalica za izbore i "ide gas" ekonomsku priču vlasti Za koju tvrdnju? Cilj da se proveri koliki procenat ljudi je prelezao koronu. To ce svaka zemlja da uradi. Ako imas ispod 60% nema govora o kolektivnom imunitetu..
May 3, 20205 yr 2 minutes ago, Milosh76 said: Kad se otvara Dzakarta? I do kad muzika mora da je 2m dalje?
May 3, 20205 yr 3 minutes ago, renne said: Nemam pojma Ja do septembra ne idem nigde Taman kada se virus opet pojavi
May 3, 20205 yr 4 minutes ago, renne said: Nemam pojma Ja do septembra ne idem nigde Jel realno stvarno da do rujna nećeš u kafanu?
May 3, 20205 yr 25 minutes ago, ronin said: Jel realno stvarno da do rujna nećeš u kafanu? Ja sutra idem. Jebiga da pomognem ljudima da otvore.