May 3, 20205 yr 9 minutes ago, InvisibleLight said: Dala masti na voljy al ne mogu da dodjem do iole smislene ideje zasto bi je napadali ( ako je to u pitanju) Jao sincic joj je presladak, secam se udala se i rodila Amerikanca, koji su nas bombardovali? to se ne prašta
May 3, 20205 yr 1 hour ago, James Marshall said: Kako jbt ako među ovima koji su testirani a bili su u rizičnim grupama i imali simptome smo imali 10% pozitivnih (ako ne štimaju ove cifre). Kako može biti 60% prokuženosti u opštoj populaciji, ne kapiram. Evo neka neko objasni. Jedino ako mi zaista nismo zimus imali COVID-19 ali to tad niko nije zarezivao nego smo podvodili pod redovne sezonske bolesti. Jebote mi ćemo na taj drugi talas bukvalno da se pravimo ludi, kao Sj. Koreja. Vise se nece pratiti kao do sada.Za januar/februar... mi smo sa tim temperaturama od 38/40 setali mesec dana i nije buknulo nigde, tako da mrka kapa Treba i dalje slusati struku kako god, jos uvek mogu da dodju do nekog zakljucka na kraju, ovako smo iscitali sve i svasta pa ko kako spoji
May 3, 20205 yr 11 minutes ago, villiem said: mi smo sa tim temperaturama od 38/40 setali mesec dana i nije buknulo nigde, tako da mrka kapa Kod mene u kancelariji su praktično svi bili bolesni u tom periodu
May 3, 20205 yr Just now, Time Crisis said: Kod mene u kancelariji su praktično svi bili bolesni u tom periodu znam i kod mene samo niko nije otisao na ventilator, al sta znam, u nekom momentu razmisljam da bi bilo dobro da se desilo
May 3, 20205 yr Just now, villiem said: znam i kod mene samo niko nije otisao na ventilator, al sta znam, u nekom momentu razmisljam da bi bilo dobro da se desilo Ni većina koja oboli od korone srećom ne ode. Ne znam, svi potpuno samouvereno tvrde da toga nije bilo pre marta, a niti se testiralo, niti je neko obraćao pažnju (čast izuzecima).
May 3, 20205 yr Just now, Time Crisis said: Ni većina koja oboli od korone srećom ne ode. Ne znam, svi potpuno samouvereno tvrde da toga nije bilo pre marta, a niti se testiralo, niti je neko obraćao pažnju (čast izuzecima). Necemo istinu saznati ovde, praticemo sta se desava preko, problem je globalan, kako ostali premere nasi ce usvojiti, bitno je da se bavimo istinom malo vise kako bi sacuvali ljude, jebe mi se za njihove rejtinge, treba im ledja videti sto pre, nadam se da je narod besan desetinu moga besa
May 3, 20205 yr Kaže Marinika da su se naprednjaci kapilarno organizovali za ova masovna testiranja koka krećeu sutra
May 3, 20205 yr 1 hour ago, James Marshall said: Jedino ako mi zaista nismo zimus imali COVID-19 ali to tad niko nije zarezivao nego smo podvodili pod redovne sezonske bolesti. a jes vala ali posto nismo znali sta je, nismo zaglavili po bolnicama masovno
May 3, 20205 yr Author Drugovi i drugarice, dame i gospodo, postovani PPP-ovci POBEDILI SMO KORONU! Rek`o preCednik! Na Djurdjevdan se proglasava pobeda u cetvrtak je sve dojaja!
May 3, 20205 yr 7 minutes ago, Caligula said: a jes vala ali posto nismo znali sta je, nismo zaglavili po bolnicama masovno Sredina februara: Quote Od početka februara respiratorne infekcije oborile su oko 22.000 građana Srbije. „Svake nedelje oko 100 pacijenata dobije virus gripa", rekla je Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta Milan Jovanović Batut, za Tanjug.
May 3, 20205 yr 9 minutes ago, Caligula said: a jes vala ali posto nismo znali sta je, nismo zaglavili po bolnicama masovno Opet ti crko kondenzator za sarkazam? Whatever, kako ćemo onda doći do ovih 60% kolektivnog imuniteta koje pominje Tiodorović?
May 3, 20205 yr 1 minute ago, James Marshall said: Opet ti crko kondenzator za sarkazam? Whatever, kako ćemo onda doći do ovih 60% kolektivnog imuniteta koje pominje Tiodorović? tako sto ce naci da medju testiranima 49.5% ima antitela. recimo. moze i neki drugi broj.
May 3, 20205 yr A gde je on rekao da cemo imati 60%? Tamo u citatu kaze da se moze govoriti o kolektivnom imunitetu ako se dostigne taj procenat, ako ne, onda nema..
May 3, 20205 yr Pa kaže "cilj je da se vidi ima li kolektivnog imuniteta" Pa koji je osnov za ovu tvrdnju, meni više liči da će ta testiranja biti pokrivalica za izbore i "ide gas" ekonomsku priču vlasti