Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

biće mnogo kolaterala, što potrebnih što nepotrebnih

u shit vremena  ulazimo :ph34r:

Na ovaj spisak treba dodati i nas iz privatnih Predskolskih ustanova, oko 2000 vaspitacica i stru;nih saradnika. Mi plate za mart mesec nemamo, jer zavisimo od ugovora sa gradom.

Jel ovo odlaganje plaćanja računa za penzionere važi samo za infostan ili za sve ostalo(tipa sbb,eps,telenor,mts.  )?

I jel ima ovo odlaganje u nekoj zvaničnoj formi(tipa neka uredba i sl.) Ili jok?

• Author

I verovatno se odnosi samo ako je ime penzionera na racunu, a ne po mestu stanovanja?

Nisam ispratio, za koga je ovaj karantin:

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=543075

Ministarstvo i Vlada objavili mere i mesta karantina

Mere karantina radi sprečavanja pojave, širenja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19 koje je naredilo Ministarstvo zdravlja 16. marta sprovodiće se u objektu vojne ustanove "Morović", Šidu i Miratovačkom polju, navodi se u Zaključku Vlade Srbije od 17. marta koji je objavljen u Službenom glasniku.

Za putnike namernike.

Ok. Već sam se sludela.

izvinjavam se nemam sad vremena da iscitam sve a prilicno je hitno, kako je planirano da ljudi preko 65 dodju do svojih lekova?

Elektronski recept stigne u apoteke i onda?

Mora se licno sa zdravstvenom knjizicom otici ili moze neko trece lice ili kurirska sluzba da dostavi?

5 minutes ago, lostfanforever said:

izvinjavam se nemam sad vremena da iscitam sve a prilicno je hitno, kako je planirano da ljudi preko 65 dodju do svojih lekova?

Mora se licno sa zdravstvenom knjizicom otici ili moze neko trece lice ili kurirska sluzba da dostavi?

Sigurno da moze bilo ko

Ja sam i pre ovoga dizala mami lekove s njenom knjizicom,niko nista nije pitao

20 minutes ago, lostfanforever said:

može bilo ko, plus su produženi recepti sa 6 na 9 meseci

• Author

Da li jos neko ima utisak da vanredno stanje i ceo ovaj stres ne traje 3-4 dana, nego bar mesec dana?

Koliko sam uspeo da vidim za Novi Beograd još nije ni počelo - tamo se diše punim plućima.

Sa velikog bilborda kod Brankovog mosta Omega i Danijel Krejg poručuju da nije vreme za umiranje, što ja sasvim u skladu sa ovim vremenom napolju.