May 3, 20205 yr 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Kako pada % zarazenih, tako pada i broj komentara. Zaravnili smo krivu.. A pada i plafon na Sajmu...
May 3, 20205 yr Quote Sutra počinje izrada studije kolektivnog imuniteta Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da je cilj studije koja počinje da se radi sutra da se utvrdi nivo kolektivnog imuniteta ukupnog stanovništva u Srbiji. On je za televiziju B92 rekao da bi u studiji trebalo da učestvuje oko 7.000 ljudi i da će podacima moći da se raspolaže u julu ili avgustu. Tiodorović je naveo da je reč o orijentacionoj studiji, a cilj je da se vidi da li ima kolektivnog imuniteta, u kom uzrastu i ako se pokaže da je prokuženo 60 odsto populacije, može se govoriti o kolektivnom imunitetom. On je pojasnio da će se raditi na slučajnom uzorku, a testiraće se porodice koje će se telefonom obaveštavati da dođu u Dom zdravlja, ili da lekarska ekipa dođe kod njih i uzme im krv. Upitan da li može da se odbije testiranje, on je rekao da testiranje nije prisila, već potreba. Autor: FoNet, B92
May 3, 20205 yr Quote Tiodorović je naveo da je reč o orijentacionoj studiji, a cilj je da se vidi da li ima kolektivnog imuniteta, u kom uzrastu i ako se pokaže da je prokuženo 60 odsto populacije, može se govoriti o kolektivnom imunitetom.
May 3, 20205 yr 4 minutes ago, Time Crisis said: Neka se zarez™ spremi, ima da ga šetaju levo-desno, samo tako...
May 3, 20205 yr Kako jbt ako među ovima koji su testirani a bili su u rizičnim grupama i imali simptome smo imali 10% pozitivnih (ako ne štimaju ove cifre). Kako može biti 60% prokuženosti u opštoj populaciji, ne kapiram. Evo neka neko objasni. Jedino ako mi zaista nismo zimus imali COVID-19 ali to tad niko nije zarezivao nego smo podvodili pod redovne sezonske bolesti. Jebote mi ćemo na taj drugi talas bukvalno da se pravimo ludi, kao Sj. Koreja.
May 3, 20205 yr Više sam verovao Slobi da smo pobedili NATO, nego ovima da je kraj epidemije iza ćoška
May 3, 20205 yr 18 minutes ago, pt 2.0 said: A pada i plafon na Sajmu... Mora da su Solak i Djilas nesto prckali na krovu i koronirali ga.. Sreca pa niko nije nastradao
May 3, 20205 yr Slobodan Milosevic sa Spomenkom Jovic su male bebe u odnosu na ove danas na rts-u. Jedna pocne dnevnik,sa dobro vece i tako ta sranja,i onda pita koleginicu koja bleji negde na ulici neko pitanje,a ona joj odgovara. Mi smo bre nacija ispranog mozga.
May 3, 20205 yr 11 minutes ago, James Marshall said: Kako jbt ako među ovima koji su testirani a bili su u rizičnim grupama i imali simptome smo imali 10% pozitivnih (ako ne štimaju ove cifre). Kako može biti 60% prokuženosti u opštoj populaciji, ne kapiram. Evo neka neko objasni. Jedino ako mi zaista nismo zimus imali COVID-19 ali to tad niko nije zarezivao nego smo podvodili pod redovne sezonske bolesti. Jebote mi ćemo na taj drugi talas bukvalno da se pravimo ludi, kao Sj. Koreja. Teško da je bolest "počela" baš onda kad su testirali pozitivno prvog zaraženog, mada verovatno tih 60% pominje kao teorijsku vrednost, a testiraju da vide gde su stvarno.
May 3, 20205 yr 12 minutes ago, renne said: Ko je zaboravio gde živi i ne plaši se da probije balon ličnog okruženja neka pročita komentare ispod ove vesti na mondo dot rs.
May 3, 20205 yr 19 minutes ago, James Marshall said: Kako može biti 60% prokuženosti u opštoj populaciji, ne kapiram. Evo neka neko objasni. Ako u uzorak od 7000 nasumicno ubace onih 1500 izlecenih eto nas na ~20% prokuzenosti. Jos 40%...
May 3, 20205 yr 23 minutes ago, Cyan said: Ko je zaboravio gde živi i ne plaši se da probije balon ličnog okruženja neka pročita komentare ispod ove vesti na mondo dot rs. Dala masti na voljy al ne mogu da dodjem do iole smislene ideje zasto bi je napadali ( ako je to u pitanju) Jao sincic joj je presladak, secam se
May 3, 20205 yr Quote Tiodorović je naveo da je reč o orijentacionoj studiji, a cilj je da se vidi da li ima kolektivnog imuniteta, u kom uzrastu i ako se pokaže da je prokuženo 60 odsto populacije, može se govoriti o kolektivnom imunitetom. cim sloze dva padeza, mogu odmah i vakcinu da naprave.