May 3, 20205 yr 17 minutes ago, Milosh76 said: Konferencije se redukuju, sledeca u sredu, rezultati na sajtu na svakih 100 novih jedna konfa
May 3, 20205 yr 2 hours ago, Блок_64 said: Gde je nestala. Afera brat, pa je od tada nestala. Uzeo samo 27 miliona evra budžetskih para. Nije loše. Nestao je i Gojković. Mada to nije više ni bitno. Pobedili smo. Edited May 3, 20205 yr by Jozef K.
May 3, 20205 yr Mislim da smo pobedili koronu, do sledećeg duela i ubedljivog poraza. Bio sam jedini sa maskom na ulici i u prodavnici. Ljudi su me mahom gledali čudno. Nigde nisam video restrikcije. Jedino je osetno manje ljudi na ulicama, mada mislim da će se danas i sutra mnogi vratiti iz vikendaja, sela i mini odmora.
May 3, 20205 yr Ja baš i ne primećujem značajno smanjenje nošenja maski u prodavnicama, na otvorenom je druga priča, mada ne bih rekao da su sasvim nestale iz upotrebe. Mada da, prilično su puste ulice za nedelju popodne. Videćemo, sad su nam stvarno dve ključne nedelje™ kad se donekle otvorimo, ako to prođe bez većih posledica, moglo bi se reći da smo stvarno pri kraju i da bi u junu moglo biti OK. Opet me hvata neki suludi optimizam, možda je to više za onu temu o psihološkim posledicama pandemije.
May 3, 20205 yr Juce: Quote Ukupno, u KC Niš nalazi se 240 pacijenata obolelih od covida 19. Privremene bolnice na jugu su Studentski dom u Nišu, gde je smešteno 145 pacijenata sa lakšim simptomima i Institut Niška Banja, gde ih je 101. Danas: Quote U Kliničkom centru Niš u starom delu nalaze se 133 pacijenta, u novom delu 84, dok se u Domu studenata Medicinskog fakulteta nalazi 121 pacijent, kazao je Stevanović i dodao da u svim Kovid bolnicama ima slobodnih mesta. Danas nema podataka za Nisku Banju, juce u KC i na Medicinskom bilo 385, danas je tamo smesteno 338. Smanjen je i ukupan broj pacijenata u bolnicama u Srbiji, juce je bilo 2286, danas je 2116.
May 3, 20205 yr Je l zna neko kako ce da izgleda ovo masovno testiranje na uzorku od 7k domacinstava? Nisam nesto ispratila.
May 3, 20205 yr 5 hours ago, Frank Pembleton said: Biće i na mixcloud-u kasnije... ... Shiit has hit the fan... podelite linAk pritipliiiiiiz
May 3, 20205 yr Quote U Kliničkom centru Niš leči se 217 pacijenata, dok je u Studentskom domu njih 121, saopštio je Stevanović. Do sada su na koferencijama za medije epidemiolozi iznosili i podatke o broju pacijenata u leskovačkoj Bolnici i Institutu Niška Banja, ali sada njih nije pomenuo, već je rekao da je u ostalim ustanovama manji broj pacijenata. Samo opusteno, ko ce da se bavi tim tricama i kucinama koliko je gde smesteno pacijenata.