Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Ayatollah said:

Potrebna je posebna dozvola MUP-a koja se dobija preko poslodavca. Privredna Komora Srbije sakuplja PIB-ove poslodavaca koji imaju zaposlene koji rade posle 20 časova, i koje će proslediti MUP-u radi dobijanja dozvola. AmCham je skupljao to za svoje članove jutros, a naš ofis je pružao pravnu pomoć ako poslodavci imaju dodatna pitanja.

ja radim u 4 smene, i nocas mi pada prva nocna.. posto me iz firme jelte nije niko zvao, a nije ni red da ja zovem, dal je najbolji kompromis da ni ne idem na posao, kako bi oizbegao neprijatnosti u eventulanom susretu sa milicijom?:sleep:

Završili smo domaće zadatke

13 minutes ago, Shaq said:

ja radim u 4 smene, i nocas mi pada prva nocna.. posto me iz firme jelte nije niko zvao, a nije ni red da ja zovem, dal je najbolji kompromis da ni ne idem na posao, kako bi oizbegao neprijatnosti u eventulanom susretu sa milicijom?:sleep:

Image result for homer simpson replacement at work

• Author

Izaslo mi malopre na FB

90027638_2872926782754036_54044432521976

Leia likes this.

5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Nije problem per se vraćanju u Srbiju. Niko normalan to nije tvrdio. Ali ako se već vratio, nek se  ponaša prikladno situaciji.

+1

karantin, ozbiljan 28  dana i niko im rec ne bi rekao. ovako su vec petoro uhvatili, prilikom provere, da nisu bili u kuci/stanu iako su imali pismeno resenje o karantinu.

Jel još nekom stigao poziv iz vojske? Komšija 30 godina nije služio, obavestili ga da se javi u rezervni sastav ukoliko se desi da bude potrebe za njim.

Sent from my H3213 using Tapatalk

11 minutes ago, Milosh76 said:

Izaslo mi malopre na FB

90027638_2872926782754036_54044432521976

mozda sam tesko djubre, ali vala necu da pozdravljam nikoga na 80 oboljelih. ovaj apel je tesko sviranje kurcu, na liniji sa vucicevim prenapregnucem situacije.

sad mi prica muz da je upravo prisustvovao legitimisanju jednog seniora od osamdesetak godina na mopedu.

ne znam da li da se smejem ili placem.

• Author
2 minutes ago, morgana said:

mozda sam tesko djubre, ali vala necu da pozdravljam nikoga na 80 oboljelih. ovaj apel je tesko sviranje kurcu, na liniji sa vucicevim prenapregnucem situacije.

Nebitno da li je 80 ili 800 obolelih, oni svakog dana rizikuju da se zaraze, pa da zaraze svoje ukucane, decu, roditelje, prijatelje... Da ne pominjem sto ako oni odustanu, nema ko da ih zameni...

Drugarica iz Bg...

20200318_140111.jpg

15 minutes ago, Goranz said:

Leia likes this.

tisina tamo!

9 minutes ago, MayDay said:

Ja za ovu vest ne mogu nigde da nadjem odluke ni na sajtu Sluzbenog Glasnika, ni na sajtu Ministarstva Zdravlja: https://nova.rs/drustvo/objavljenje-mere-i-mesta-karantina/

Zna li neko nesto vise?

Zvala sam aerodrom i nemaju tu informaciju. Super što i Nova S i RT Vojvodina šire lažne vesti.

Grad Beograd govna da jede :fur:
grad beograd zna svoje prioritete. mislim da su jedva chekali.

sent from bubamoto