Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dobra vest.

Nadam se samo da ne koriste one "brze"/djubre testove, kod kojih je pouzdanost manja od 20%.

Edit:

7Rou40ORnSgb1HBqns.jpeg

Edited by Djuro

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

I ja htedoh da pitam da li se zna koju vrstu testiranja koriste? I ko sprovodi?

Testiraju sada kao besni.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

17 minutes ago, Djuro said:

Dobra vest.

Nadam se samo da ne koriste one "brze"/djubre testove, kod kojih je pouzdanost manja od 20%.

Edit:

7Rou40ORnSgb1HBqns.jpeg

jel su to ti đubre testovi, ili su ovo pravitm

• Author

Kod mog caleta u Dom dolazi Batut u nedelju da testira i zaposlene i korisnike. Ne znam koji test koriste

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel su to ti đubre testovi, ili su ovo pravitm

Ovo gore je smece koje se masovno uvozi u EU. Koristi ga +90% privatnih klinika, po ceni od 50-100 eura/testiranju.

(pri tome "preporucuju" barem 2 ili 3 testa)

sledeca kategorija su PCR testovi, cija je pouzdanost oko 70%.

Sin tvrdi da je čovek čekao 4 dana na respirator i da ga nije dobio.

14 minutes ago, Milosh76 said:

Kod mog caleta u Dom dolazi Batut u nedelju da testira i zaposlene i korisnike. Ne znam koji test koriste

Pitaj, za svaki slucaj. Batut ne bi smeo da se zajebava ni sa onim brzim testovima od gore, ni sa PCR testovima.

Ako pak i oni rade sa tim, onda nam nema pomoci. Onda su svi rezultati moz da bidne al ne mora da znaci.

Edited by Djuro

3 minutes ago, Djuro said:

Batut ni bi smeo da se zajebava ni sa onim brzim testovima od gore, ni sa PCR testovima.

Čekaj, kako mogu da se zajebavaju sa PCR testovima?

Mogu ali 1/3 od onih koji su po tom testu negativni, zapravo su pozitivni.

Mozda je to kod nas zanemarljiva greska, ne znam.

• Author

Tesko da bi mi odgovorili, kad bih imao koga da pitam. Bitno je da se odradi test, e sad kakav je, mogu da mi kazu sta god hoce...

Tesko da bi mi odgovorili, kad bih imao koga da pitam. Bitno je da se odradi test, e sad kakav je, mogu da mi kazu sta god hoce...
Takođe, ovi mi rekli da su uradili "u saradnji" sa ministarstvom, e sad šta sve može da se mulja, naravno da može...

... Shiit has hit the fan...

43 minutes ago, steins said:

Testiraju sada kao besni.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Da li si ustanovio zašto postoji razlika za Kragujevac, da u poslednja dva dana na Vladinom sajtu 31, a institut nula?

Zaovica :fantom:

Kaže Vučić da danas imamo "oko 3% novih slučajeva". Dakle, očekujem oko 250 pozitivnih na 7000+ testova.

Background Picker
Customize Layout