May 1, 20205 yr Dobra vest. Nadam se samo da ne koriste one "brze"/djubre testove, kod kojih je pouzdanost manja od 20%. Edit: Edited May 1, 20205 yr by Djuro
May 1, 20205 yr 17 minutes ago, Djuro said: Dobra vest. Nadam se samo da ne koriste one "brze"/djubre testove, kod kojih je pouzdanost manja od 20%. Edit: jel su to ti đubre testovi, ili su ovo pravitm
May 1, 20205 yr Author Kod mog caleta u Dom dolazi Batut u nedelju da testira i zaposlene i korisnike. Ne znam koji test koriste
May 1, 20205 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel su to ti đubre testovi, ili su ovo pravitm Ovo gore je smece koje se masovno uvozi u EU. Koristi ga +90% privatnih klinika, po ceni od 50-100 eura/testiranju. (pri tome "preporucuju" barem 2 ili 3 testa) sledeca kategorija su PCR testovi, cija je pouzdanost oko 70%.
May 1, 20205 yr 14 minutes ago, Milosh76 said: Kod mog caleta u Dom dolazi Batut u nedelju da testira i zaposlene i korisnike. Ne znam koji test koriste Pitaj, za svaki slucaj. Batut ne bi smeo da se zajebava ni sa onim brzim testovima od gore, ni sa PCR testovima. Ako pak i oni rade sa tim, onda nam nema pomoci. Onda su svi rezultati moz da bidne al ne mora da znaci. Edited May 1, 20205 yr by Djuro
May 1, 20205 yr 3 minutes ago, Djuro said: Batut ni bi smeo da se zajebava ni sa onim brzim testovima od gore, ni sa PCR testovima. Čekaj, kako mogu da se zajebavaju sa PCR testovima?
May 1, 20205 yr Mogu ali 1/3 od onih koji su po tom testu negativni, zapravo su pozitivni. Mozda je to kod nas zanemarljiva greska, ne znam.
May 1, 20205 yr Author Tesko da bi mi odgovorili, kad bih imao koga da pitam. Bitno je da se odradi test, e sad kakav je, mogu da mi kazu sta god hoce...
May 1, 20205 yr Tesko da bi mi odgovorili, kad bih imao koga da pitam. Bitno je da se odradi test, e sad kakav je, mogu da mi kazu sta god hoce...Takođe, ovi mi rekli da su uradili "u saradnji" sa ministarstvom, e sad šta sve može da se mulja, naravno da može... ... Shiit has hit the fan...
May 1, 20205 yr 43 minutes ago, steins said: Testiraju sada kao besni. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Da li si ustanovio zašto postoji razlika za Kragujevac, da u poslednja dva dana na Vladinom sajtu 31, a institut nula?
May 1, 20205 yr Kaže Vučić da danas imamo "oko 3% novih slučajeva". Dakle, očekujem oko 250 pozitivnih na 7000+ testova.