March 18, 20205 yr 8 minutes ago, maheem said: :( nadam se da će vas rasteretiti u narednim danima. Potpuno ludilo čak i za decu i roditelje, mogu tek misliti kako je prosvetarima. totalni idiotluk što prave takav pritisak umesto da svima podele petice a sa decom nastavite da radite u relax modeu mi to u nasoj skoli dobro amortizujemo, fokus nam je na tome da se svi maksimalno oslobode stresa i pritiska. ja imam takvu poziciju da mogu veoma da uticem na organizaciju i drago mi je da smo se oko toga slozili. ali na drugim mestima je jezivo. djaci ce ih odjebati, ako ne nastavnici. mozda pre nastavnici.
March 18, 20205 yr 19 minutes ago, InvisibleLight said: Da, uciteljicama je lako s 30djaka, sestra ima 250, pa planovi, o svakom izvestaj,zapazanje, sve kako si opisala, kaze pomirila se da event.dobije i otkaz,ako ne ono nervni slom samo joj reci da se opusti, niko to nece citati ovo je samo trenirane strogoce da neko ne pomisli da moze da ne radi, jer smo mi svi krimnalci koji smo napravili koronu u laboratoriji za hemiju ne bismo li produzili raspust sa postojecih 5 na 7 meseci. i da ono peceno govno moze da kaze da se nastava odvija najbolje u evropi. opusteno. Edited March 18, 20205 yr by Aleksija
March 18, 20205 yr 41 minutes ago, Filozof manijak said: Zašto je ovo upitno? to je moj bullshit detektor, zato što kada se pomešaju daju manje više ništa Sirće ima kiselu reakciju, soda bikarbona je bazna. Ponaosob, one stvaraju kiselu ili baznu sredinu, u kojoj se mogu dešavati hemijske reakcije karakteristične za te sredine. Kada se pomešaju, međusobno odreaguju burnom reakcijom, rezultat je ugljen dioksid, voda i natrijum acetat (otprilike dobije se slana voda). Ta reakcija je burna, oslobađa se ugljen dioksid i čini mi se toplota, pa je zbog mehaničkog dejstva zgodna ako na primer otpušuješ odvod sudopere.
March 18, 20205 yr 20 minutes ago, InvisibleLight said: Inace, moj report,isla u maxi, guzva a poluprazni rafovi Na ulicama osetno vise ljudi nego juce, sad realno pola su penzosi Bar 25ih videh za tih 20min penzosi presli igricu, znaju da drzava ne postoji... jedini koji su ispravno shvatili predsednika i savrseno se razumeju, glume zajedno u istom komadu. farsi.
March 18, 20205 yr 19 minutes ago, Aleksija said: mi to u nasoj skoli dobro amortizujemo, fokus nam je na tome da se svi maksimalno oslobode stresa i pritiska. ja imam takvu poziciju da mogu veoma da uticem na organizaciju i drago mi je da smo se oko toga slozili. ali na drugim mestima je jezivo. djaci ce ih odjebati, ako ne nastavnici. mozda pre nastavnici. I always loved you
March 18, 20205 yr 22 minutes ago, Aleksija said: mi to u nasoj skoli dobro amortizujemo, fokus nam je na tome da se svi maksimalno oslobode stresa i pritiska. ja imam takvu poziciju da mogu veoma da uticem na organizaciju i drago mi je da smo se oko toga slozili. ali na drugim mestima je jezivo. djaci ce ih odjebati, ako ne nastavnici. mozda pre nastavnici. Nama u nedelju uvece rekli "ujutru ne dolazite, ali u utorak (?!) morate da dodjete". Posle se valjda neko setio da to bas i nema, hm, mnogo smisla pa nas obavestavaju elektronski. Nedeljne planove treba da pisemo uredno, rasmisljam da u svaki ubacim uputstvo za Holy hand grenade iz Monti Pajtona cisto da vidim cita li to iko.
March 18, 20205 yr 31 minutes ago, Svarog said: evo ti moj slučaj... tačnije iz porodice. njih dvoje sa ćerkicom (suprugina sestra i muž) otišli na službeni put i odmor na moru kobinovano, van Evrope. pre 2.5 nedelje, dok je stanje kao bilo normalno. trebalo je da se vrate sinoć preko Frankfurta. pre 2 dana nakon što je EU objavila da zatvara granice i ulaz za non-EU pozovu telefonom i dobiju info da to ne važe za one u tranzitu preko aerodroma. juče popodne (po našem) dobijaju info od Lufthanze da je let za Beograd iz Frankfurta do daljeg ukinut. mi panično kupujemo karte na AirSerbia za Frankfurt-Beograd, jer sajt flipuje i pokazuje 2 ili 4 preostale karte zavisno kada osvežiš stranu. ~1500 EUR za tri karte. sama cena je wtf momenat, al ajd.. sinoć oko 23h po našem zovu da kažu da ih na aerodromu u tom pičkovcu ne puštaju na Lufthanzin let za Frankfurt jer Nemačka sad ne dozvoljava ni tranzit za non-EU stanovnike. pokušavaju da dozovu našu ambasadu, al se niko ne javlja jer... jbg... prošlo radno vreme. to sve propada. vraćaju se u neki hotel. dakle ne stižu u Frankfurt. ja posle 23h zovem Call centra AirSerbie da probam da otkažem karte i dobijem refund. nema odgovora, tačnije snimljeni glas kaže da je radno vreme Call centra od 07 do 23. iako na sajtu masnim slovima piše 00-24. iz očajanja pokušavam da ih dobijem na Facebook strani. još uvek nisam dobio odgovor tamo. jutros od 7h ponovo zovem. nakon x pokušaja najzad dobijam operatera. mogu da refundiraju 15.000 rsd za aerodromske takse. ili da mi pomere karte za negde do kraja 2021, uz doplatu. pod izgovorom da taj AirSerbia let nije još uvek otkazan i da smo se javili na dan leta, tako da fuck it nismo imali sreće. ja tu popizdim, pa me upute na mail službu jer oni imaju veća ovlašćenja nego telefonski operateri. u 9h sam poslao mail. objasnio situaciju i zašto zahtevam kompletan refund u ovoj nenormalnoj situaciji, i da mi te pare trebaju da pokušamo da ih vratimo nekom drugom rutom. sada je 12h, još uvek bez odgovora. supruga mi ima nervni raspad sistema. i ostatak porodice. ne verujem da će AirSerbia išta da uradi, jer polise jbg... za sada je bitno da su ovi zdravi. vratiće se nekako. pa pravac u karantin. frižider i zamrzivač smo im već napunili. Zaključak na kraju ti je dobar. Nemojte trošiti živce oko refunda, rešiće se to posle
March 18, 20205 yr 14 minutes ago, Lord Stef said: Nama u nedelju uvece rekli "ujutru ne dolazite, ali u utorak (?!) morate da dodjete". Posle se valjda neko setio da to bas i nema, hm, mnogo smisla pa nas obavestavaju elektronski. Nedeljne planove treba da pisemo uredno, rasmisljam da u svaki ubacim uputstvo za Holy hand grenade iz Monti Pajtona cisto da vidim cita li to iko. to je pristup!
March 18, 20205 yr https://www.glas-zajecara.com/gradjani-zajecara-putem-mobilnog-razglasa-upozoravaju-se-na-obavezu-postovanja-mera/?fbclid=IwAR16ki44V09vbhqiQedgnT5rwWx2Vs4urWAyVJY677ZrxvfNcPSpIzhD21U
March 18, 20205 yr 1 hour ago, Ayatollah said: Naredba o policijskom času u nastavku. Licencirani lekari su izuzeti, tako da moja hanuma može da izlazi i posle 8 sati, mada ne znam šta bi radila kada sve bude bilo zatvoreno: za zaposlene naravno nista ne pise, ko ce se svega setiti, to ce se resavati u hodu jelte..
March 18, 20205 yr 4 minutes ago, Shaq said: za zaposlene naravno nista ne pise, ko ce se svega setiti, to ce se resavati u hodu jelte.. Potrebna je posebna dozvola MUP-a koja se dobija preko poslodavca. Privredna Komora Srbije sakuplja PIB-ove poslodavaca koji imaju zaposlene koji rade posle 20 časova, i koje će proslediti MUP-u radi dobijanja dozvola. AmCham je skupljao to za svoje članove jutros, a naš ofis je pružao pravnu pomoć ako poslodavci imaju dodatna pitanja.