April 29, 20205 yr 1 hour ago, beeva said: RS 59/677 Losiji dan ali stvarno taj vas Seranic je otprilike najnormalniji predstavnik struke u svim srpskim entitetima.. nema lazi, ulepsavanja... Doduse po imenu mozda ni nije Srbin
April 29, 20205 yr 4 minutes ago, theanswer said: U gradu danas nikad veća gužva Ma to je gotovo, vraca se sve u normalu pa nek nam je bog u pomoci.
April 29, 20205 yr 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Upravo sam bio dva sata u redu pred Intezom. Ukratko, najebali smo. Ali baš smo najebali, do balčaka. Od pristuznih 30tak ljudi u redu, svaki peti ima masku na licu. Ovi ostali, polovina ima maske, ali ih ne nosi, ostali opušteno bez ikakve zaštitne opreme. Većina nabijeni na bukvalno 30cm jedni od drugih. Ja sam pobegao na stepenice sa strane tako da sam se malo udaljio, ali jbg, koliko to pomaže s obzirom na krdo koje se tu ne pridržava ničega. Tu gde sam stajo na metar parkira se lik, izlazi iz kola, bez maske, ičega, kija u prolazu iz sv snage, bez da se okrene, stane, zaštiti rukom, bilo šta.. Potpuna jebena katastrofa. Ali potpuna. Ja to pricam sve vreme.Kafane danas opusteno proradile, sede jedan do drugog i sve im je smesno.Nema distance, nema maski, sve na 100 m od policijske stanice.Cekao sam i ja u redu danas, velika vecina setaca bez ikakve zastite.jebali smo jeza u ledja, vec u drugoj polovini maja
April 29, 20205 yr 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Jesu oni odustali od koncepta da se ljudi salju na sajam? rekoše samo 154 na sajmu
April 29, 20205 yr Znači sve je spremno za scenario "eto, mi smo kao nešto i htjeli da sprovedemo i nešto uskurac i kao radili, ali ne može sa vama stokom".
April 29, 20205 yr Just now, slepa živana said: to više ne treba ni da se pitamo Jebeš mi sve ako ovo ne rade da bi dokazali da je Željko Mitrović od starta u pravu, od ovih budala me ne bi ništa iznenadilo.