Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, beeva said:

RS 59/677

Losiji dan ali stvarno taj vas Seranic je otprilike najnormalniji predstavnik struke u svim srpskim entitetima.. nema lazi, ulepsavanja... 

Doduse po imenu mozda ni nije Srbin :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ne da konara prvi maj

10 minutes ago, renne said:

5579
227

i umrih 5?

U gradu danas nikad veća gužva

4 minutes ago, theanswer said:

U gradu danas nikad veća gužva

Ma to je gotovo, vraca se sve u normalu pa nek nam je bog u pomoci. 

da li je moguce da onako retardirana pitanja postavljaju?

Ova situacija kod nas me podseća na moj avatar.

i umrih 5?
Da

Jesu oni odustali od koncepta da se ljudi salju na sajam? 

srpska klasika, ništa ne raditi prema nekoj vrednosti, nego prema osećaju..

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Upravo sam bio dva sata u redu pred Intezom.

Ukratko, najebali smo. Ali baš smo najebali, do balčaka. Od pristuznih 30tak ljudi u redu, svaki peti ima masku na licu. Ovi ostali, polovina ima maske, ali ih ne nosi, ostali opušteno bez ikakve zaštitne opreme. Većina nabijeni na bukvalno 30cm jedni od drugih. Ja sam pobegao na stepenice sa strane tako da sam se malo udaljio, ali jbg, koliko to pomaže s obzirom na krdo koje se tu ne pridržava ničega. Tu gde sam stajo na metar parkira se lik, izlazi iz kola, bez maske, ičega, kija u prolazu iz sv snage, bez da se okrene, stane, zaštiti rukom, bilo šta.. Potpuna jebena katastrofa. Ali potpuna. 

Ja to pricam sve vreme.Kafane danas opusteno proradile, sede jedan do drugog i sve im je smesno.Nema distance, nema maski, sve na 100 m od policijske stanice.Cekao sam i ja u redu danas, velika vecina setaca bez ikakve zastite.jebali smo jeza u ledja, vec u drugoj polovini maja

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Jesu oni odustali od koncepta da se ljudi salju na sajam? 

rekoše samo 154 na sajmu

16 minutes ago, Далибор said:

i umrih 5?

to više ne treba ni da se pitamo

Znači sve je spremno za scenario "eto, mi smo kao nešto i htjeli da sprovedemo i nešto uskurac i kao radili, ali ne može sa vama stokom".

Just now, slepa živana said:

to više ne treba ni da se pitamo

Jebeš mi sve ako ovo ne rade da bi dokazali da je Željko Mitrović od starta u pravu, od ovih budala me ne bi ništa iznenadilo. 

Background Picker
Customize Layout