Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

EWxCnUGXQAELFmf?format=jpg&name=4096x409

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Da se nije parkirao na sred trotoara kao serif ne bi ga udarili

2 minutes ago, renne said:

policajci udariše u čoveka ničim izazvanni, u praznoj ulici

Mislio sam da je to, mada ovako bez boljeg ugla može da djeluje i da su neku hitnu intervenciju sproveli, mada ta hitnost uglavnom ima veze sa tim da li je jagnjetina još uvijek vruća

56 minutes ago, omiljeni said:

Nije kriv komandir, đeneralštab ili nedajbože ministarstvo. Sistem sam pao sam se ubio.

Ovo je klasicna mantra ove vlasti - mi smo sve uradili sto je do nas ali, eto, mangupi u nasim redovima koji su navikli da 'lade jaja dok su vladali zuti, Djilas i Solak i sad se navike tesko iskorenjuju. To prvih nekoliko dana, dok je prica aktuelna u javnosti. Kad se prasina malo slegne pretpostavljam da ce i onaj direktor Gerontoloskog centra u Nisu da bude rehabilitovan po "Gasic scenariju", s obrazlozenjem da je dosta patio bez funkcije, citavih mesec dana, a najebace neko NN lice u funkciji zaposlenog ili gosta koje se ponasalo neprilicno iako je direktor herojski nalozio svima da postuju pravila, telefonom iz obliznje kafane.

Samo zbog tog centra su Ana Brnabic, Loncar, Vulin i Djordjevic morali smesta da podnesu ostavku i da odu da se bace u najblizi kanalizacioni saht da obidju rodbinu. Ali avaj.

ajmo insajderi sa tog sastanka

..šta bi za lokdaun za prvomajski praznik? Ostaje ili ne?

Zajebano za glavonje. Ako istraju u tome rizikuju ozbiljnu građansku neposlušnost, a ako popuste ispašće pičkice.

Jedino im ostaje da ništa ne diraju, pa da AV pošalje Brnabu i DKS da igraju dodole u dvorištu Vlade, ako mogu da prizovu kišu, pa da narod mora da sedi kući.

RS 59/677

• Author
6 minutes ago, dvb-t manijak said:

Zajebano za glavonje. Ako istraju u tome rizikuju ozbiljnu građansku neposlušnost, a ako popuste ispašće pičkice.

Jedino im ostaje da ništa ne diraju, pa da AV pošalje Brnabu i DKS da igraju dodole u dvorištu Vlade, ako mogu da prizovu kišu, pa da narod mora da sedi kući.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u emisiji Oko na Javnom servisu i tom prilikom objaviće precizan datum ukidanja vanrednog stanja kao i koliko će trajati policijski čas za prvomajske praznike, saznaje Informer

Terao si me da citam informer! :isuse:

Eto, imperator ce nam se obratiti i ukazati nam milost, mada nismo zasluzili.

Mozda dobijemo termin za setnju sa vestackim kucetom u periodu 00.00-02.30. :wacko:

14 minutes ago, dvb-t manijak said:

Vec je krenuo onaj njegov klasicni spin "pod velikim smo pritiskom nezadovoljstva u narodu da skratimo taj vikend". Skratice 99% a onda za svako buktanje novog zarista ce biti kriv narod. 

7 minutes ago, Milosh76 said:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u emisiji Oko na Javnom servisu i tom prilikom objaviće precizan datum ukidanja vanrednog stanja kao i koliko će trajati policijski čas za prvomajske praznike, saznaje Informer

Terao si me da citam informer! :isuse:

Vucic deda mraz, donosi nam slobodu (koju nam je on i ukinuo al aj necemo o tome).

19 hours ago, freakns said:

znaci ovo je gotovo... ja se nekako nadam da je ovaj djavo stvarno popustio, plus ono budale i bog cuva... jer ako nije, za dve nedelje, najebasmo. i nikakva zastita tu nece pomoci

Upravo sam bio dva sata u redu pred Intezom.

Ukratko, najebali smo. Ali baš smo najebali, do balčaka. Od pristuznih 30tak ljudi u redu, svaki peti ima masku na licu. Ovi ostali, polovina ima maske, ali ih ne nosi, ostali opušteno bez ikakve zaštitne opreme. Većina nabijeni na bukvalno 30cm jedni od drugih. Ja sam pobegao na stepenice sa strane tako da sam se malo udaljio, ali jbg, koliko to pomaže s obzirom na krdo koje se tu ne pridržava ničega. Tu gde sam stajo na metar parkira se lik, izlazi iz kola, bez maske, ičega, kija u prolazu iz sv snage, bez da se okrene, stane, zaštiti rukom, bilo šta.. Potpuna jebena katastrofa. Ali potpuna. 

11 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Upravo sam bio dva sata u redu pred Intezom.

Ukratko, najebali smo. Ali baš smo najebali, do balčaka. Od pristuznih 30tak ljudi u redu, svaki peti ima masku na licu. Ovi ostali, polovina ima maske, ali ih ne nosi, ostali opušteno bez ikakve zaštitne opreme. Većina nabijeni na bukvalno 30cm jedni od drugih. Ja sam pobegao na stepenice sa strane tako da sam se malo udaljio, ali jbg, koliko to pomaže s obzirom na krdo koje se tu ne pridržava ničega. Tu gde sam stajo na metar parkira se lik, izlazi iz kola, bez maske, ičega, kija u prolazu iz sv snage, bez da se okrene, stane, zaštiti rukom, bilo šta.. Potpuna jebena katastrofa. Ali potpuna. 

mislim da cemo nakon ovoga pojacano reagovati na kijanje, kasljanje u javnom prostoru... ne gine nam neka vrsta kolektivne paranoje...

39 minutes ago, mirjam said:

Eto, imperator ce nam se obratiti i ukazati nam milost, mada nismo zasluzili.

Mozda dobijemo termin za setnju sa vestackim kucetom u periodu 00.00-02.30. :wacko:

Usran narod ima usranog predsednika. Nista ja tu ne bih dirao.

Edited by Caligula

5579
227

Samo u Srbiji se krive crtaju lenjirom

1 minute ago, steins said:

Samo u Srbiji se krive crtaju lenjirom

Poznatijim studentima gradjevine kao "Stanoje T. Glavas". Na kraju lenjira od izvora dva putica vode na dve strane, ili odosmo upravno u slobodu od korone ili ce biti - vezite se, polecemo.

Background Picker
Customize Layout