April 28, 20205 yr ne znam zašto ovde vlada takav defetizam ok, nije ni meni baš svejedo kada gledam ove brojeve, evo čini sa da bg uopšte ne pada ali, ako ste juče gledali onu emisiju iz zvezdarske bolnice, jasno je da se situacija mnogo promenila na bolje prvo, oni ne bi uveli novinare da su u frci u kojoj su bili, a o kojoj su nekoliko lekara i pričali to iz klinika je zapravo i najbolja slika, ovim brojevima se ne treba previše opterećivati jeste, veliko je 200, ali ko zna koji je to broj bio tada kada je bila frka, to nikada nećemo ni saznati a niti iko to zna samo znaju da su recimo onu jednu zvezdarsku zgradu napunili za tri dana , tako je doca rekla a i sada, kada su u ogućnosti da tako mnogo testiraju, valjda mogu da prate i izoluiju klastere ima epidemiologa i mladih lekara, treba da zarade plate
April 28, 20205 yr 25 minutes ago, freakns said: znaci ovo je gotovo... ja se nekako nadam da je ovaj djavo stvarno popustio, plus ono budale i bog cuva... jer ako nije, za dve nedelje, najebasmo. i nikakva zastita tu nece pomoci pa to. da vidimo. poshto nemamo shta drugo 3 minutes ago, gone fishing said: evo kako je zamišljen gradski prevoz, uživajte iz ovoga definitivno izlazimo kao bolji ljudi
April 28, 20205 yr 1 minute ago, gone fishing said: evo kako je zamišljen gradski prevoz, uživajte dobro jebote, jesu oni normalani? hoce Vesic na svakoj stanici da pregleda ulaze li studenti ili penzioneri unutra? vec sam rekao, NS ce se lako izboriti sa time ako ljudi imaju volje. peske, biciklom ili kolima. ali jako me zanima kako ce to u Beogradu da izvedu... jos ako se razboli neki vozac? pa tek onda niko nece hteti da vozi...
April 28, 20205 yr 31 minutes ago, beta kentauri said: danas u uradi sam i lindi priličan broj bez maski i rukavica prosao maksimum i gotovo, neki verovatno misle da je bolje ili da je neizbezno da prodje kroz nas samo sto to ne znaci puno za nase starije sem ako stvarno ne slabi vremenom
April 28, 20205 yr 3 minutes ago, villiem said: prosao maksimum i gotovo, neki verovatno misle da je bolje ili da je neizbezno da prodje kroz nas samo sto to ne znaci puno za nase starije sem ako stvarno ne slabi vremenom pa jeste, ali opet je isti problem, kako da ne prodje kroz sve istovremeno. na to se malo izgleda zaboravlja. ali dobro. pobedili smo, da ne kvarimo
April 28, 20205 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: koliko je meni mučno kad gledam sa terase posle 18h, ove 65+ sugrađane i meni
April 28, 20205 yr 1 minute ago, gospa buba said: pa jeste, ali opet je isti problem, kako da ne prodje kroz sve istovremeno. na to se malo izgleda zaboravlja. ali dobro. pobedili smo, da ne kvarimo znacemo kad i ako urade antitela, kao ce se bas angazovati da preko leta maltretiraju, bas i neverujem al ok ako urade, mislim mozda je proslo vec dosta kroz nas, bilo bi dobro al ni to ne verujem
April 28, 20205 yr Just now, villiem said: znacemo kad i ako urade antitela, kao ce se bas angazovati da preko leta maltretiraju, bas i neverujem al ok ako urade, mislim mozda je proslo vec dosta kroz nas, bilo bi dobro al ni to ne verujem pa shta kazu svi u svetu, jel imaju neke procene, o prolaznosti
April 28, 20205 yr koliko je meni mučno kad gledam sa terase posle 18h, ove 65+ sugrađane Zaista ovo više nema smisla...Sreo par ortaka koji su izveli svoje roditelje...Jedan mi kaže:Nisam smeo samog da ga pustim pa nek me apse! ... Shiit has hit the fan...
April 28, 20205 yr 4 minutes ago, gospa buba said: pa shta kazu svi u svetu, jel imaju neke procene, o prolaznosti u švabiji su prošle nedelje ublažili neke mere i R0 je otišao sa 0,7 na 1, kažu ako ode preko 1,1 vraćaju ograničenja - zašto ja ovo moram da saznam na bench forumu, što su se uspavale naše srbošvabe
April 28, 20205 yr 8 minutes ago, freakns said: dobro jebote, jesu oni normalani? hoce Vesic na svakoj stanici da pregleda ulaze li studenti ili penzioneri unutra? vec sam rekao, NS ce se lako izboriti sa time ako ljudi imaju volje. peske, biciklom ili kolima. ali jako me zanima kako ce to u Beogradu da izvedu... jos ako se razboli neki vozac? pa tek onda niko nece hteti da vozi... da, lako će NS. može i svako kupi još jedan stan blizu posla, da se smanji gužva u basovima. a vozači ako se razbole odmah uskače drugi. preko 400.000 vozača se vratilo iz Njemačke, sede na klupi i samo čekaju ko zapete puške da ih se ubaci u vatru Spoiler
April 28, 20205 yr 1 minute ago, gone fishing said: u švabiji su prošle nedelje ublažili neke mere i R0 je otišao sa 0,7 na 1, kažu ako ode preko 1,1 vraćaju ograničenja - zašto ja ovo moram da saznam na bench forumu, što su se uspavale naše srbošvabe bilo je i na PPP jutros okačeno p.s. evo i link da ne ispadne omunjeni laže