March 18, 20205 yr 1 hour ago, Jumanji said: A dobro kupices, to ti je sve na bazi hlora, recimo Domestos, valjda ga ima jos uvek negde. Pa pisali smo puno o tome u onoj temi PPP vs. Corona. A lepo kaze @gospa buba -.- pazite se i tog domestosa, ne udišite ta sranja toliko, može da dovede do gušenja
March 18, 20205 yr 11 minutes ago, Paul Gompitz said: Ta nasa je ko oni sto izlijece karcinom operacijom i onda pricaju okolo da su pobjedili rak jer su svako jutro uzimali po list cuvarkuce na prazan stomak. Lijevom rukom. +1 Ako drži voće i povrće u rastvoru sode bikarbone i sirćeta jer su joj tako rekli (!!! jebote), upitna je ispravnost svega što je ispričala Sreća pa ima i drugih izvora informacija
March 18, 20205 yr Rec je o protokolu, odnosno redosledu radnji, saglasni sa njom su i ostali naši koji zive u Kini, da li su u Pekingu ili u zarazenijim delovima, ne znam, uostalom svako bira sta mu odgovara, sekekcija je normalna stvar.
March 18, 20205 yr Juče sam kupovala u Apoteci Bgd u Knezu, manja je gužva nego u Prvi maj u Kralja Milana, au apoteci na ćošku Makedonske i Svetogorske nikog nije bilo osim apotekara. Možda se sitacija menja tokom dana, ali eto, možda nekom uštedi vreme ( sve tri su ZU Apoteke beograd, "državne"). Edited March 18, 20205 yr by halloween
March 18, 20205 yr 16 minutes ago, Frile said: +1 Ako drži voće i povrće u rastvoru sode bikarbone i sirćeta jer su joj tako rekli (!!! jebote), upitna je ispravnost svega što je ispričala Zašto je ovo upitno?
March 18, 20205 yr 8 minutes ago, napadaj said: https://kamere.amss.org.rs/ Ogromna gužva na Batrovcima Mozda neki zavrse u karantinu: Mere izolacije radi sprečavanja pojave, širenja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19 koje je naredilo Ministarstvo zdravlja 16. marta sprovodiće se u objektu vojne ustanove "Morović", Šidu i Miratovačkom polju, navodi se u Zaključku Vlade Srbije od 17. marta koji je objavljen u Službenom glasniku.
March 18, 20205 yr 1 minute ago, Strucnjak said: Ostao mi stek hlor tableta za bazen, razblazio pa natopio sundjer ispred vrata. pazljvo s tim hlorom, jebeno opasno zezanje.
March 18, 20205 yr organizovanje ucenja na daaljinu, posebno za srednje skole, je nesto najbizarnije sto covek moze da zamisli u ovoj situaciji. kolege se krecu od onih koji traze da im skola obezbedi skajp video vezu sa 300 ucenika i da se redovno prijavljuju odsutni do onih koji se jos prisecaju lozinke za yahoo nalog. ministarstvo stancuje uputstva na dnevnom nivou, svako otprilike jos zakomplikuje, poenta je da im saljemo sto vise izvestaja da se neko slucajno ne bi izvukao od posla. planovi, izvestaji na nedeljnom nivou, pa jos planova i izvestaja na dnevnom nivou, 20 tabela nedeljno, e-dnevnik, elektronski materijali, ubrzani kursevi za digitalne dileje, viber grupe, fb grupe, google clasroom, forumi, online sednice... svima ce se istopiti telefoni i laptopovi i puci mreze. ko ih ima, naravno. ljudi u losije organizovanim skolama su juce bili bukvalno desetak sati na raznim online sastancima, a negde i po petnaestak sati na internetu.
March 18, 20205 yr 12 minutes ago, Filozof manijak said: Zašto je ovo upitno? sirce+soda bikarbona= sol sircetne kiseline+voda+ugljen dioksid
March 18, 20205 yr Čovek od 65 godina je rođen 1955. detinjstvo i deo radnog veka je proveo u zlatnom dobu najbolje države na svetu (jedino što je Tito streljao), u ratove 90ih su išli isto kao i ovi 15 godina mlađi, 99. već nisu oblačili uniforme za razliku od mlađih...generalno mi od 40 nešto imamo spram godina života mnogo više sranja kroz koja smo prošli u ovoj državi kako god se zvala.jeste, moj post je bio više ironičan da im se naređuje karantin jer njihov glas se ne čuje daleko kao eventualno nas mlađe-sredovečnih... to da su njihova sranja manja je diskutabilno jer krah jedne takve ideološki sklepane države i bojazan za sve svoje kroz te ratove, inflacije, sankcije kurce-palce ostavlja dubok ožiljak na psihu. Mi mlađi se priviknemo lakše na promene, dobro o ratnim iskustvima ne pričam.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 18, 20205 yr Bas pricao sa drugom koji radi u skoli, kazu sve im je prepusteno da sami odluce, nista se ne zna. Svaki profesor koristi neku drugu platformu...
March 18, 20205 yr 4 minutes ago, Paul Gompitz said: sirce+soda bikarbona= sol sircetne kiseline+voda+ugljen dioksid A držati voće&povrće određeno vreme potopljeno u rastvor sode bikarbone?