April 28, 20205 yr 14 minutes ago, mraki said: Gledam ljude kako se ponašaju, i nije mi jasno čak ni teoretski, kako ovo može a da ne bukne vrlo brzo... Već bi buknulo valjda, pošto se tako isto ponašaju već neko vreme.
April 28, 20205 yr 1 minute ago, Time Crisis said: Već bi buknulo valjda, pošto se tako isto ponašaju već neko vreme. nije bas isto, ovo je vec provokacija
April 28, 20205 yr 29 minutes ago, Anonymous said: Tako se moj poznanik mangupirao, pa kad su zaređali da mu drndaju članove porodice se smirio. Ali kasno sad, ne skidaju se oni tako lako. Kako se mangupirao?
April 28, 20205 yr 22 minutes ago, mraki said: Gledam ljude kako se ponašaju, i nije mi jasno čak ni teoretski, kako ovo može a da ne bukne vrlo brzo... Intenzitet slabi kako se prenosi virus,a i valjda se lokalizuju žarišta ovih dana...Mada,ovih 200+ svakog dana mi ne uliva poverenje da to rade kako treba...
April 28, 20205 yr Quote Општине и градови са највећим бројем до 28.4.2020. Ранг Територија Вредност 1 Град Београд 57 2 Алексинац 11 2 Лесковац 11 4 Прокупље 10 5 Град Ниш 8 6 Нови Сад 7 7 Ариље 6 7 Горњи Милановац 6 7 Крушевац 6 10 Крагујевац 5 Nema Vrsca i Negotina, to je dobro, valjda se smiruje tamo, Nis konacno jednocifren broj (jos kad se tako nastavilo i smanjivalo, lepo bi bilo), Aleksinac 11, ne znam da li je to dom za stare ili su ljudi van institucija...
April 28, 20205 yr 15 minutes ago, villiem said: nije bas isto, ovo je vec provokacija Ja stvarno ne primetim nikakvu razliku kad sam danas izašao na ulicu u odnosu na pre nekih 2-3 nedelje
April 28, 20205 yr 1 minute ago, Time Crisis said: Ja stvarno ne primetim nikakvu razliku kad sam danas izašao na ulicu u odnosu na pre nekih 2-3 nedelje takođe i u merkatoru svi sa maskama i rukavica
April 28, 20205 yr Mislim da je opuštanje primetno svuda. A ako će kafići i vrtići da se otvore i ti napolju možeš da treniraš 20 ljudi, onda je jasna poruka države da treba da se živi normalno manje više, potpuno je suludo očekivati da se ljudi sad kao nešto ponašaju odgovorno kad ne moraju više
April 28, 20205 yr 3 hours ago, renne said: Od danas parkovi i šetališta otvoreni Нисам ни приметио да су били затворени...
April 28, 20205 yr 3 hours ago, April said: Srušen je kad je magični Jovo Stanišić promenio stranu. Taj Stanišić je isleđivao jednog Šakala
April 28, 20205 yr znaci ovo je gotovo... ja se nekako nadam da je ovaj djavo stvarno popustio, plus ono budale i bog cuva... jer ako nije, za dve nedelje, najebasmo. i nikakva zastita tu nece pomoci