April 28, 20205 yr Tiodorovic sinoc na RTS ko pokisao, u fazonu treba oprezno sa otvaranjem, ne treba zuriti. Danas covek najavio otvaranje svega zivoga, a Brnaba maltene proglasila pobedu u skupstini. Ocigledno je da se ovo radi pod pritiskom, ja uopste ne vidim da je situcija ne znam kako povoljna. Manje-vise situacija stagnira vec nekih nedelju dana. Mere distanciranja se uveliko ne postuju, mislim da ce za desetak dana druga pesma da se peva.
April 28, 20205 yr Malopre gledala sa terase kako Hitna pomoć u skafanderima odvozi nekog dekicu iz zgrade dijagonalno od moje. A okolo, građanstvo izašlo u šetnju sve u šesnaest, bez maski i rukavica.
April 28, 20205 yr Vazi sto ce za 10-15 dana nekog opet da uteraju u kuce i stanove. Mislim hoce, ali samo sa snimcima iz bolnica.
April 28, 20205 yr 5 minutes ago, bejzbolka said: Tiodorovic sinoc na RTS ko pokisao, u fazonu treba oprezno sa otvaranjem, ne treba zuriti. Danas covek najavio otvaranje svega zivoga, a Brnaba maltene proglasila pobedu u skupstini. Tiodorovic je 23.04. rekao da u je Nisu od pocetka epidemije umrlo 27 ljudi, od tog broja 5 iz Gerontoloskog centra. 26.04. Kon je saopstio da je u Gerontoloskom centru umrlo 37, a da su 33 osobe bile pozitivne. Mislim da bi Tiodorovic mogao da se odmori malo, a pre toga da kaze zasto nije bio obavesten o stanju u Nisu/Gerontoloskom centru ili zasto je lagao. Nisam pratio konferenciju za stampu, pretpostavljam da ga niko nije pitao zasto je saopstio broj umrlih koji ne odgovara istini.
April 28, 20205 yr 2 minutes ago, Nesh said: Kon je saopstio da je u Gerontoloskom centru umrlo 37, a da su 33 osobe bile pozitivne. u kom periodu? jesu oni uračunati u ovih 5 po 5 što umire svakog dana
April 28, 20205 yr 1 hour ago, bejzbolka said: Mere distanciranja su vec potpuno popustile. Sve vrvi od ljudi napolju, igra se fudbal, basket. Mislim da nas za desetak dana ceka bolno otreznjenje. Ma do jaja. Jedino tako i moze, do tada narod:drzava 1:1 Neresheno. Bukvalno imamo vlast kakvu zasluzujemo. Edited April 28, 20205 yr by Caligula
April 28, 20205 yr 7 minutes ago, levi said: u kom periodu? jesu oni uračunati u ovih 5 po 5 što umire svakog dana Jbt ko veruje ovima ishta
April 28, 20205 yr 9 minutes ago, Nesh said: Tiodorovic je 23.04. rekao da u je Nisu od pocetka epidemije umrlo 27 ljudi, od tog broja 5 iz Gerontoloskog centra. 26.04. Kon je saopstio da je u Gerontoloskom centru umrlo 37, a da su 33 osobe bile pozitivne. Mislim da bi Tiodorovic mogao da se odmori malo, a pre toga da kaze zasto nije bio obavesten o stanju u Nisu/Gerontoloskom centru ili zasto je lagao. Nisam pratio konferenciju za stampu, pretpostavljam da ga niko nije pitao zasto je saopstio broj umrlih koji ne odgovara istini. zapravo možda su obojica rekla istinu, jer kako reče ovaj član struke koji je sedeo levo od darije oni upreminule od korone ubrajaju one koji su bili pozitivni na testu i kojima je bolest razorila pluća, ovi ostali kojima je korona skratila život se vode kao umrli od osnovne bolesti...
April 28, 20205 yr 1 minute ago, levi said: u kom periodu? jesu oni uračunati u ovih 5 po 5 što umire svakog dana Od pocetka epidemije do 26.04. kako je saopstio Kon, umrlo je 37 iz Gerontoloskog centra u Nisu, 33 pozitivno na koronu. Tiodorovic je rekao da je do 23.04. umrlo 5. U 3 dana, od 23.04. do 26.04, prema zvanicnim podacima, nije umrlo 28 ljudi, dakle neko je objavljivao netacne podatke... Da li su umrli iz GC NIs uracunati u dnevne podatke umrlih koji su saopstavani? Ne znam, trebalo bi da jesu, a da "samo" nisu saopstavali odakle su umrli...U svakom slucaju, po sredi je ozbiljan skandal...kad bi u Vucicevoj Srbiji ista moglo biti skandal...
April 28, 20205 yr Ovakvo suludo otvaranje nema nikakvu poentu. GSP krece 8.maja?! Jeste ljudima prekurcilo da ih svaki vikend trpa u kavez ali nije poenta da se sada ponasamo kao da virus ne postoji. Nista mi nije jasno. Rejting? Ekonomija?
April 28, 20205 yr Danas kod nas ko u kosnici,jos kad kafici prorade,maske vec pola naroda ne nosi i tako. Najebali smo.
April 28, 20205 yr 1 hour ago, Malvo said: Navodno, bar neke od njih su prebacili u okolne bolnice... Očito je (ne samo u Nišu) da se brojke šteluju sve u šesnaest.
April 28, 20205 yr 1 minute ago, Shan Jan said: Ovakvo suludo otvaranje nema nikakvu poentu. GSP krece 8.maja?! Jeste ljudima prekurcilo da ih svaki vikend trpa u kavez ali nije poenta da se sada ponasamo kao da virus ne postoji. Nista mi nije jasno. Rejting? Ekonomija? I jedno i drugo,a pravi udar ekonomski sledi na jesen.