Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Šta podrazumevaju pod treninzi na otvorenom? Da li to znači da možeš da držiš treninge napolju i za sportove koji su za unutra? 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Pa verovatno. Uz zabranu prilaska na dva metra

3 minutes ago, renne said:
6 minutes ago, zgembo said:
Vrtići?

Da. To sam već napisao

Hvala.

E sad, jes' da idemo u privatni vrtić, i da nisu velike grupice, ali opet ... 

Edited by zgembo

A jel ostao neki policicijski čas, ili je sve full otvoreno i noću?

nemojte ga vishe kvotovati, taman se promenila strana :cry:

To nisu dirali, sve isto
Just now, renne said:
1 minute ago, Arkadija said:

To nisu dirali, sve isto

Svašta.

Jel oni imaju neki empirijski dokaz da korona atakuje isključivo posle 18 časova i vikendom?

Nis (Niske vesti):

U Kliničkom centru Niš, u starom delu trenutno je 125 pacijenata, a u novom delu se leče 187 pacijenta.

U Studentskom domu Niš, paviljonu 3, nalazi se 164 pacijenta, a u Institutu Niška Banja, u Radonu, boravi 100 osoba.

Dakle, ako su podaci tacni, u Nisu ukupno 576 pacijenata. Juce je bilo 636. Dobre vesti, znacajno smanjenje od pre nekoliko dana.

lol

pol. čas noću ima za cilj smanjenje broja snošaja među mlađom pijanom populacijom po parkovima, haustorima ili u kolima na skrovitom mestu:happy:

2 minutes ago, Nesh said:

Nis (Niske vesti):

Dakle, ako su podaci tacni, u Nisu ukupno 576 pacijenata. Juce je bilo 636. Dobre vesti, znacajno smanjenje od pre nekoliko dana.

Navodno, bar neke od njih su prebacili u okolne bolnice...

10 minutes ago, renne said:

Pa verovatno. Uz zabranu prilaska na dva metra

To bi dalo spejsingu u košarci novo značenje definitivno

e pa nek nam je sa srećom pobeda nad koronom. 

Dobro pitanje iz BIRNa. Neko jos sabira i oduzima, nisam sam.

Edited by Nesh

Cuju li se pocetni taktovi Vidovdana?

DKT hronično nema nikakve cifre....da sam malo zlobniji nego što jesam rekao bih da nema cifre pošto su brojevi jednocifreni :unsure:

Background Picker
Customize Layout