Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Neverovatno kakva moc se ucitava sluzbama u srbiji, a jednako su nesposobne kao i sve druge institucije kod nas. 

Da, Stanisic je bio poslednji koji je mozda nesto i znao... Umeo je na "finjaka" da zavrsava stvari... Ovi sad su gruba sila...

Milosevic se oslanjao na deep state, a ovaj se oslanja na ipsos i batine gde i koliko treba.

Edited by gsb

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Železnica od 4.maja i restorani i kafići

• Author

Ublazava se i to

- od danas parkovi i setalista mogu biti otvoreni, 2m rastojanje, treninzi na otvorenom (sportisti) uz  preporuke kriznog staba

- od 4.5. GSP pocinje u NS i KG a od 8.5. u BG i Nisu i medjugradski saobracaj

- od 4.5. restorani i kafici, na otvorenom moguce uz distancu, a unutra uz maske

- od 8.5. trzni centri :lolol: , meni frizerka rekla za Usce od 15.5. radi

Od 11.maja i produženi boravak u školama

Od 18.maja avioprevoz

rekose li nesto za naredni vikend?

a de ce da ide avioprevoz?

i shta znachi s maskama unutar restorana? supu na slamchicu, batak u dzep, salatu zavrat? :unsure:

kakve epske budale.

Znaci 18.maja u jednom pravcu u tri * * :thumbsup:

3 minutes ago, renne said:

Od 11.maja i produženi boravak u školama

Vrtići?

2 minutes ago, gospa buba said:

i shta znachi s maskama unutar restorana? supu na slamchicu, batak u dzep, salatu zavrat? :unsure:

kakve epske budale.

Prilagodite jelovnik, gospodjo gospa bubo. Ako je drzava sve ovo mogla da ucini za vas, mozete se i vi malo pobrinuti, pripaziti, prvenstveno zbog nasih najstarijih, nasih baka i deka o kojima niko drugi ne moze brinuti nego mi sami.

2 minutes ago, gospa buba said:

kakve epske budale.

a cigare :D meni i dalje smesno kad ljudi puše sa spuštenim maskama a imaju i rukavice koji stavljaju u usta sa svakim dimom... top

Mere distanciranja su vec potpuno popustile. Sve vrvi od ljudi napolju, igra se fudbal, basket.

Mislim da nas za desetak dana ceka bolno otreznjenje.

Vrtići?
Da. To sam već napisao
rekose li nesto za naredni vikend?
Jok
Background Picker
Customize Layout