April 28, 20205 yr 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Neverovatno kakva moc se ucitava sluzbama u srbiji, a jednako su nesposobne kao i sve druge institucije kod nas. Da, Stanisic je bio poslednji koji je mozda nesto i znao... Umeo je na "finjaka" da zavrsava stvari... Ovi sad su gruba sila... Milosevic se oslanjao na deep state, a ovaj se oslanja na ipsos i batine gde i koliko treba. Edited April 28, 20205 yr by gsb
April 28, 20205 yr Author Ublazava se i to - od danas parkovi i setalista mogu biti otvoreni, 2m rastojanje, treninzi na otvorenom (sportisti) uz preporuke kriznog staba - od 4.5. GSP pocinje u NS i KG a od 8.5. u BG i Nisu i medjugradski saobracaj - od 4.5. restorani i kafici, na otvorenom moguce uz distancu, a unutra uz maske - od 8.5. trzni centri , meni frizerka rekla za Usce od 15.5. radi
April 28, 20205 yr a de ce da ide avioprevoz? i shta znachi s maskama unutar restorana? supu na slamchicu, batak u dzep, salatu zavrat? kakve epske budale.
April 28, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: a de ce da ide avioprevoz? i shta znachi s maskama unutar restorana? supu na slamchicu, batak u dzep, salatu zavrat? kakve epske budale. Prilagodite jelovnik, gospodjo gospa bubo. Ako je drzava sve ovo mogla da ucini za vas, mozete se i vi malo pobrinuti, pripaziti, prvenstveno zbog nasih najstarijih, nasih baka i deka o kojima niko drugi ne moze brinuti nego mi sami.
April 28, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: a de ce da ide avioprevoz? i shta znachi s maskama unutar restorana? supu na slamchicu, batak u dzep, salatu zavrat? kakve epske budale. a cigare meni i dalje smesno kad ljudi puše sa spuštenim maskama a imaju i rukavice koji stavljaju u usta sa svakim dimom... top
April 28, 20205 yr Mere distanciranja su vec potpuno popustile. Sve vrvi od ljudi napolju, igra se fudbal, basket. Mislim da nas za desetak dana ceka bolno otreznjenje.
April 28, 20205 yr Quote procenat smrtnosti od korona virusa trenutno iznosi 1,98 odsto https://www.danas.rs/drustvo/u-srbiji-222-novoobolela-i-jos-sest-preminulih-ukupno-8-497-zarazenih-i-168-umrlih/ ... u Nemačkoj 3,86% Grčka 5,3% SLovenija 6% Mađarska 10% #dominacija