Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

44 minutes ago, mraki said:

Restorani i kafići u zatvorenom delu sa obaveznim nošenjem maski.
Pa jebote... :ziga::rolf:

Možda misle na obavezno nošenje maski oko vrata, po ugledu na struku :happy:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa to, oko vrata pola posla.

moze i vako

image.png.a3ffd4789e6e11d4caa244e6ade9585c.png

Edited by ToniAdams

3 hours ago, gospa buba said:

konara i dkt ce da najebu na kraju balade, jer neko mora. ponavljam se, ludi nestor, danica i dj zex pobedjuju. narod glup i nesposoban, treba nam nov narod.

Ne znam zasto zlobnik u meni misli da neki srednjepovisoki naprednjak sad ima zadatak da u razgovoru sa nekim od njih najgrdje pljuje onog drugog, i tako po svaki dan.

Na kraju ce jedno od njih da avanzuje, a drugo ce da okrecu po tabloidima kao prasence za prvi maj.

Edited by Malvo

11.maja vrtići

11.maja vrtići
Uz potvrdu poslodavca da ne možeš da radiš od kuće....to je u prvoj fazi,a koliko će ona trajati- ne znamo

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Provera rejtinga Vucicu ne sluzi da zna koliko ljudi ce glasati za njega vec koliko stranackih mafijasa da posalje u akciju da zastrasuje, preti, ucenjuje i proverava ko je za koga glasao, kako bi na kraju dosao do pozeljnih brojeva. Sve dok ima silu da to radi neometano bice na vlasti. Verovati da ce neko njega da srusi na izborima je naivno, SNS nije politicka stranka vec mafijaska organizacija.
Plus milion

Samo da dodam da je i Milošević varao, manje brutalno, ali varao. Srušen je kad je magični Jovo Stanišić promenio stranu.

Čini ti se nemoguće, ali...brzo to ide, samo kad se poklopi.

Sent from fav toy

2 minutes ago, April said:

Plus milion

Samo da dodam da je i Milošević varao, manje brutalno, ali varao. Srušen je kad je magični Jovo Stanišić promenio stranu.

Čini ti se nemoguće, ali...brzo to ide, samo kad se poklopi.

Sent from fav toy

Bas zato se ovaj ne okruzuje novim Stanisicima vec Slinama i Bata Gashama. Nema ovde ko da promeni stranu. 

Neverovatno kakva moc se ucitava sluzbama u srbiji, a jednako su nesposobne kao i sve druge institucije kod nas. 

9 minutes ago, renne said:

11.maja vrtići

To se zove prokuzivanje ™ roditelja, baba i  deda preko djece, pa ko pretekne  :covid19:

5446

222

• Author

5446 testiranih

222 pozitivnih

79 na respiratoru

6 preminulih

4%
6 umrlo

3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Neverovatno kakva moc se ucitava sluzbama u srbiji, a jednako su nesposobne kao i sve druge institucije kod nas. 

+ milijardu

ako ne i nesposobnije

ta cifra od oko 200-250 ce jos dugo biti nasa najbolja cifra, kad se otvori sve posle praznika brzo ce se duplirati :fantom:

Od danas parkovi i šetališta otvoreni

Background Picker
Customize Layout