Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

oće li sad kao da olabave mere za 1. maj jer se piše loše vreme pa da bude kako su nam učinili?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Opa, sad se sjetio ekonomije, postao stručnjak i za to. Pa kad pravnik može za respiratore, može i epidemiolog za ekonomiju. 

• Author

Direktan prenos, bulevar Z DJ. panduri zaustavili neki auto, sedan, ne vidim koji je. Pandur prisao, popricao nesto, sad lik stoji rasirenih ruku i nogu naslonjen na kola.

I nista...ode baja... cak nije ni ukljucio svetla, valjda mu se moze...

Najgore je što ni do sad nije struka diktirala ništa nego je pravdala kompromise.
Nego, šta bi sa alternativnim planom za Srbiju? Ima li neko nešto?

Sent from my iPad using Tapatalk

6 minutes ago, steins said:

Najgore je što ni do sad nije struka diktirala ništa nego je pravdala kompromise.

Sent from my iPad using Tapatalk

Struka onda treba da ima tefter, pa da sve bude kao kod Broja 1. 

Ovo zbog odbrane struke. 

A može i drugačije, npr da se uđe u rasprave sa hejterima sa fejsbuka.

Ovaj Kon se raspojasao...
Suyra u 08 krizni štab razmatra mere za prvi maj!
Inače iz pouzdanih izvora saznajem da je mastermajnd[emoji769] svih ovih medijskih nastupa Mladen Bašić. Prelepo!

... Shiit has hit the fan...

18 minutes ago, steins said:

Striktno laički, da se ukine policijski čas, da se vrati radno vreme prodavnica u normalu da se ne bi svi gurali u tom skraćenom roku u redove i gurali jedni preko drugih u samim prodavnicama (i dalje nek se primenjuje mera o maksimalnom broju ljudi u zatvorenom prostoru). Policija i komunalna policija da zapravo rade svoj posao i rasturaju veće grupe okupljenih građana (prošao kroz Šumice pre par dana, sve puno, gomila ljudi u grupama i 0 policajaca). Razne tržišne i sanitarne inspekcije da revnosno idu od lokala do lokala i proveravaju da li su pretrpani i da li se vrši sanitacija kako treba. Da se postave sredstva za dezinfekciju svuda gde je to moguće (npr. u Veru sam samo video kod kasapnice, a nema razloga da nema dispenzera i na ulazu/izlazu da ljudi mogu da se dezinfikuju). 

Sve firme koje mogu da rade remotely treba i da nastave da rade. Sve koje ne mogu moraju da smanje broj zaposlenih u istom prostoru i da im obezbede zaštitna sredstva.

I, ako je ikako moguće, da se krene sa random testiranjem populacije a la Južna Koreja. 

• Author
12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ovaj Kon se raspojasao...
Suyra u 08 krizni štab razmatra mere za prvi maj!
Inače iz pouzdanih izvora saznajem da je mastermajndemoji769.png svih ovih medijskih nastupa Mladen Bašić. Prelepo!

A sta planira taj Cedin drugar? Da nam pusti nedelju ili da blokira samo 1.5. ili da ne blokira nista?

33 minutes ago, steins said:

A kad su pitali struku za bilo šta u Srbiji?

Ekonomija,  prosveta, trgovina, šta god?

...evo kako struka crta autoputeve

jJUk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

A sta planira taj Cedin drugar? Da nam pusti nedelju ili da blokira samo 1.5. ili da ne blokira nista?
Ne planira on te mere... Samo ih pakuje[emoji769]

ko je taj lik?

sent from bubamoto

Brnabićkina desna ruka,bio u LDP ranije.

Bio je portparol LDP od osnivanja do 2014.

Edit: Pre toga komentor italijanske fudbalske lige na mislim Avali 

Edited by Jozef K.

9 hours ago, Lancia said:

Meni nijednog trenutka nije bilo jasno, koje mere v.stanja ima Srbija, osim tog vikend zakljucavanja i katanca za najstarije. Vidim sve je maltene bilo otvoreno, ljudi setkaju obalom reka...  

Pa pisasmo o tome onoliko, nema mera.

Loša stvar u svemu je sto ovaj narod mora da pada mrtav po ulici da bi shvatio koliko je stvar ozbiljna i da bi nesto naucio (ako uopste nauci). Do tada, teorije zavere, aktivno mrzimo Bila Gejca, korona virus je kurac i cega se plasite pickice hehe

14 minutes ago, Milošica said:

Brnabićkina desna ruka,bio u LDP ranije.

Ima li ko iz LDP-a da nije kod Ane i Šefa?

Background Picker
Customize Layout