April 27, 20205 yr Realno, nek zamandale i prvi maj. Izdrzali smo i gluplje vikende, sad treba da padnemo zbog kilo i po pljeskavica
April 27, 20205 yr 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Sad sam zvao Batrovce. Da bi izašli iz Srbije, mora neki ausvajs da se ima od zemlje u koju se putuje. Potvrda o boravku i sl., turistički je zabranjeno. Što se tiče povratka u SR, ne može se samo doći na granični prelaz, već mora da ide preko ambasade Srbije (u mom slučaju u Hr). Onda ti oni kažu kad i kako treba da se pojaviš, pa se onda konvojski sprovodiš dalje. Zatim sledi 14 dana samoizolacije u kući. Ne postoje nikakvi testovi da se izbegne samoizolacija?
April 27, 20205 yr 1 minute ago, James Marshall said: Ala je zaravnjujemo, jebemo joj kevu ovim mjerama. Stremimo ka nebu, nebeski narod
April 27, 20205 yr 3 hours ago, dùda said: pa čovek aktivno nagovarao stanovništvo (dizao paniku - meni je tako izgledalo, dobro se sećam toga), da se vakcinišu svinjski grip beše koliko se sećam tada smo svi bili 100% sigurni da je u dilu oko love on je tu postupio ispravno. Prema reprodukcionom broju se izračuna stepen stanovništva koji mora da bude vakcinisan da bi se stvorio "imunitet krda", za COVID ispada oko 65% npr, ne znam koliko je bilo tada, i onda na to od 7 miliona stanovnika ispadne veliki broj, ali šta je tu je. Da košta - košta. To je taj problem u javnom zdravlju, uradiš mere a ne bude epidemije, onda si lopov, uznemiravaš javnost... nevezano za Kona ili bilo koga.
April 27, 20205 yr 8 minutes ago, gospa buba said: a kako da ti kazem, neki su shetkali, neki smo izlazili samo kad moramo. u okviru zadatih ogranichenja svi smo se ponashali kako smo hteli. neki su izlazili da bace djubre, neki su sedeli u djubretu 5 dana. neku su sedeli po komshiluku za vreme policijskog chasa, neki nisu ni sreli komshije mesec dana. sad kad objave raspad sistema, videcemo ko smo, ionako moramo da vidimo, da li smo neshto postigli ili smo samo odlozili dogadjaj da se porazboljevamo po lepom vremenu... sent from bubamoto Improvizacija, ili?¿ evo ja se sad cuo sa skvo, kaze lepo vreme, prosetala sa rodjakom kroz Pozarevac Jbg, ovi kod mene napravise pokolj zbog tajminga i politike i feministkinja, ali posle se tacno znalo sta je no no, ja sedim u kuci 40 dana ko monah i imao sam zelje da improvizujem i ostalo je na zeljma kao i kod ogromne vecine.
April 27, 20205 yr Gotovo ništa mi nismo uradili ovde.....posle mesec dana mera i dalhe cepamo 200 i kusur zaraženih dnevnoПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 27, 20205 yr Just now, steins said: Gotovo ništa mi nismo uradili ovde.....posle mesec dana mera i dalhe cepamo 200 i kusur zaraženih dnevno Послато са Mi 9T помоћу Тапатока jebu mere pa rasturaju
April 27, 20205 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Evo ispeglano na po milion stanovnika lako hrvatskoj i bosnoj kad njima nisu dosli gastarbajteri da zaraze pucanstvo u domovini
April 27, 20205 yr Gotovo ništa mi nismo uradili ovde.....posle mesec dana mera i dalhe cepamo 200 i kusur zaraženih dnevnoПослато са Mi 9T помоћу Тапатокаda li bi bez mera bilo gore ili isto, da li imamo na osnovu chega da pretpostavimo? makar ti iznutra? sent from bubamoto