Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Realno, nek zamandale i prvi maj. Izdrzali smo i gluplje vikende, sad treba da padnemo zbog kilo i po pljeskavica

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

total-cases-covid-19.thumb.png.f4ab7f7ff9dfc294268ed5cb08a5856e.png

Ala je zaravnjujemo, jebemo joj kevu ovim mjerama. 

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Sad sam zvao Batrovce. Da bi izašli iz Srbije, mora neki ausvajs da se ima od zemlje u koju se putuje. Potvrda o boravku i sl., turistički je zabranjeno. Što se tiče povratka u SR, ne može se samo doći na granični prelaz, već mora da ide preko ambasade Srbije (u mom slučaju u Hr). Onda ti oni kažu kad i kako treba da se pojaviš, pa se onda konvojski sprovodiš dalje. Zatim sledi 14 dana samoizolacije u kući.

Ne postoje nikakvi testovi da se izbegne samoizolacija?

1 minute ago, James Marshall said:

total-cases-covid-19.thumb.png.f4ab7f7ff9dfc294268ed5cb08a5856e.png

Ala je zaravnjujemo, jebemo joj kevu ovim mjerama. 

Stremimo ka nebu, nebeski narod

3 hours ago, dùda said:

pa čovek aktivno nagovarao stanovništvo (dizao paniku - meni je tako izgledalo, dobro se sećam toga), da se vakcinišu

svinjski grip beše koliko se sećam

tada smo svi bili 100% sigurni da je u dilu oko love

on je tu postupio ispravno. Prema reprodukcionom broju se izračuna stepen stanovništva koji mora da bude vakcinisan da bi se stvorio "imunitet krda", za COVID ispada oko 65% npr, ne znam koliko je bilo tada, i onda na to od 7 miliona stanovnika ispadne veliki broj, ali šta je tu je. Da košta - košta. To je taj problem u javnom zdravlju, uradiš mere a ne bude epidemije, onda si lopov, uznemiravaš javnost... nevezano za Kona ili bilo koga.

Koliko je umrlo? jel opet 5?

8 minutes ago, gospa buba said:

a kako da ti kazem, neki su shetkali, neki smo izlazili samo kad moramo. u okviru zadatih ogranichenja svi smo se ponashali kako smo hteli. neki su izlazili da bace djubre, neki su sedeli u djubretu 5 dana. neku su sedeli po komshiluku za vreme policijskog chasa, neki nisu ni sreli komshije mesec dana. sad kad objave raspad sistema, videcemo ko smo, ionako moramo da vidimo, da li smo neshto postigli ili smo samo odlozili dogadjaj da se porazboljevamo po lepom vremenu...

sent from bubamoto

Improvizacija, ili?¿ evo ja se sad cuo sa skvo, kaze lepo vreme, prosetala sa rodjakom kroz Pozarevac :fantom:

Jbg, ovi kod mene napravise pokolj zbog tajminga i politike i feministkinja, ali posle se tacno znalo sta je no no, ja sedim u kuci 40 dana ko monah i imao sam zelje da improvizujem i ostalo je na zeljma kao i kod ogromne vecine. 

Evo ispeglano na po milion stanovnika

total-confirmed-cases-of-covid-19-per-million-people.thumb.png.d2fc54be7a96868652f8ed464c55bd82.png

Just now, Далибор said:

6

Gotovo ništa mi nismo uradili ovde.....posle mesec dana mera i dalhe cepamo 200 i kusur zaraženih dnevno

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Just now, James Marshall said:

:ph34r:

1 minute ago, Далибор said:

6

Just now, steins said:

Gotovo ništa mi nismo uradili ovde.....posle mesec dana mera i dalhe cepamo 200 i kusur zaraženih dnevno

jebu mere pa rasturaju :frust:

3 minutes ago, James Marshall said:

total-confirmed-cases-of-covid-19-per-million-people.thumb.png.d2fc54be7a96868652f8ed464c55bd82.png

lako hrvatskoj i bosnoj kad njima nisu dosli gastarbajteri da zaraze pucanstvo u domovini

da li bi bez mera bilo gore ili isto, da li imamo na osnovu chega da pretpostavimo? makar ti iznutra? :unsure:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout