Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Od ukupno 239 testiranih na virus korona u Vojvodini, novozaraženih je 19

Najveći broj od tih 19 koji su testirani nalazi se u Vršcu

Na današnji dan, gledajući od pojave virusa, ukupno je testirano 7.190 ljudi na teritoriji Vojvodine, pozitivno je bilo 656.

nastavlja se akcija testirati testirati testirati

drži Voša procenat, gedže možda popuštaju, ali kod nas nema da padne ispod 8-9%

sad će opet @freakns da priča kako smo dobri odlični i jedino corona free ostvro u Evropi samo da eto nema tog Vršca.

mora racun ako hoces 100 e

• Author

Rekao je exDr Mali da ce oni otvoriti racun, ako ga gradjanin nema A dotle ima 2 meseca, ako uopste bude od toga nesto

4 hours ago, zgembo said:

Šteta što ne može i neki virus mudrosti i pameti da 'prokuži' malo populaciju.

Ja sam vise za nesto smrtonosnije jače ali selektivno da gadja ako je moguce, antivaksere, teoreticare zavere i ove sto vode vanredno stanje

Edited by Caligula

Sad sam zvao Batrovce. Da bi izašli iz Srbije, mora neki ausvajs da se ima od zemlje u koju se putuje. Potvrda o boravku i sl., turistički je zabranjeno. Što se tiče povratka u SR, ne može se samo doći na granični prelaz, već mora da ide preko ambasade Srbije (u mom slučaju u Hr). Onda ti oni kažu kad i kako treba da se pojaviš, pa se onda konvojski sprovodiš dalje. Zatim sledi 14 dana samoizolacije u kući.

49 minutes ago, Milosh76 said:

Rekao je exDr Mali da ce oni otvoriti racun, ako ga gradjanin nema A dotle ima 2 meseca, ako uopste bude od toga nesto

Da, ali minimalac koji privatnici dobiju da uplate radnicima mora preko racuna. Dve trecine privatnika ne zeli inace da placa platu preko racuna radnika. Samo kes.

Edited by banksport
edit

Evo Vlada "izrazila zabrinutost da li će građani poštovati mere"

... Shiit has hit the fan...

Meni mi nije jasno, ako se toliko plase rostiljanja za 1. maj, sto ne uvedu dozvoljen izlazak 7-11 i 16-20, tj 2x4 sata, i pauza izmedju da ne mozes da palis rostilje?

Pa super, maltretirali su nas višednevnim zaključavanjem bez ikakvog razloga, a u jedinim situacijama kada bi zaista moglo doći do masovnog okupljanja i širenja zaraze, pravili su kompromise sa SPC i evo sada nisu sigurni "hoće li građani poštovati mere". 

Ništa onda, neka ukinu vanredno stanje, i ovako se sudeći po situaciji na ulicama sve više ljudi ponaša kao da je apsolutno sve u redu, da se svi vratimo uobičajenim aktivnostima, pa šta nam bude. 

Sa ovim što ja viđam u mom kraju, ove mjere su težak kerov kurac. Ljudi bukvalno stoje jedni na drugima, i to zbog kafe za ponijeti. Tu su klinke koje su došle da pokažu ljetnji autfit vlasnicima džipova, dokone wagsice i slično. Inače, taj šank/šalter kafe za ponijeti je bukvalno u dvorištu stanice murije. 

Da ne ulazim u razloge kriziranja za tim otrovom, ali ovim lockdownovima samo frustriraš ljude koji se onda u slobodno vrijeme ponašaju još neracionalnije

Meni nijednog trenutka nije bilo jasno, koje mere v.stanja ima Srbija, osim tog vikend zakljucavanja i katanca za najstarije. Vidim sve je maltene bilo otvoreno, ljudi setkaju obalom reka...  

a kako da ti kazem, neki su shetkali, neki smo izlazili samo kad moramo. u okviru zadatih ogranichenja svi smo se ponashali kako smo hteli. neki su izlazili da bace djubre, neki su sedeli u djubretu 5 dana. neku su sedeli po komshiluku za vreme policijskog chasa, neki nisu ni sreli komshije mesec dana. sad kad objave raspad sistema, videcemo ko smo, ionako moramo da vidimo, da li smo neshto postigli ili smo samo odlozili dogadjaj da se porazboljevamo po lepom vremenu...

sent from bubamoto

3614

233

6,4%

Background Picker
Customize Layout