Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Darija je bila jutros gost na RTSu. Nema masku i nema rukavice. Svaki put kada se nakaslje stavi ruku ispred usta, umesto da kaslje u pregib lakta ili da koristi maramicu. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Video link ili u studiju?

u studiju

1 hour ago, gone fishing said:

da ali ima i onih koji su profitirali od toga, kao npr trgovci koji su odmorili dušu, za njih nema vikenda kao za ostale ljude, osim kada su na godišnjem :happy: i sada bi ti da im to ukineš :D

Realno. Da se ja pitam uveo bih radno vreme do 20h pon-petak. Treba odmor svima. Nego ovo drzanje u kavezu jebe.

Sada iso u shoping, nidje leba, u cemu je fora?

A sta Kona zezaju a 2008. godinu?
Sta se to desilo tada?

uzeli seltiksi titulu. konacno.

Just now, ToniAdams said:

uzeli seltiksi titulu. konacno.

A Kon je vatreni navijac Lakersa?
A bio je i vodja navijaca i huligana pa je demolirao grad nakon izgubljene titule?
Spominju odlazak u zatvor pa zato pitam

7 minutes ago, Have_Fun said:

Spominju odlazak u zatvor pa zato pitam

pa čovek aktivno nagovarao stanovništvo (dizao paniku - meni je tako izgledalo, dobro se sećam toga), da se vakcinišu

svinjski grip beše koliko se sećam

tada smo svi bili 100% sigurni da je u dilu oko love

ne secam se toga, nisam bas pratio sta se desavalo oko svinjskog gripa, zato pitam u cemu je fazon

dakle, huskao je ljude da se vakcinisu pa je to bio problem? o.O

Edited by Have_Fun

Za SZO je Misa Vacic pojam autoriteta i ozbiljnosti.

Klosari, globalisti i reptili

4 hours ago, InvisibleLight said:

Jel bilo price kad bi eventualno ukidali karantin tj samoizolaciju za nase koji bi usli u srbiju? Vrv je to zadnje..

Zna li neko kakvo je trenutno stanje? 28 dana kućnog pritvora ili logor?

3 hours ago, ToniAdams said:

sta to specijalno problematicno u odnosu na ostale aktivnosti prethodi?

Pa vidi koja ti je procedura potrebna da stigneš do bazena?

Svlačionica, tuš, pa tek onda bazen. Već svlačionica je kritična, obično su male, ako se nekoliko ljudi istovremeno preoblači svi su relativno blizu. Takođe, ja još nisam video nijednu gde je higijena uzorna, ljudi hodaju bosi ili u papučama, uvek dole ima prljavštine, a o tome kako raznorazne površine izgledaju i što se vidi i što se ne vidi ne želim ni da razmišljam. Takođe dvesta ljudi koristi par tuševa, itd, itd.. Ja se baš ne bi usudio, a plivao sam do ovog sranja kad sam u BGu dva do tri puta nedeljno i to je aktivnost koja mi ubedljivo najviše nedostaje.

kaže vesara 30.juna bazeni

Nema smisla više to zaključacanje, jer jutros ispred banke 27 ljudi čeka :isuse: i ne znaž zašto sad svi čekaju račune da otvaraju, od tih 27 samo nas 9 je čekalo da uplati ili podigne ovi ostali svi otvaraju račune. 

6 minutes ago, Bambula said:

Nema smisla više to zaključacanje, jer jutros ispred banke 27 ljudi čeka :isuse: i ne znaž zašto sad svi čekaju račune da otvaraju, od tih 27 samo nas 9 je čekalo da uplati ili podigne ovi ostali svi otvaraju račune. 

Otvaranje računa cirka pola sata po čoveku.

Background Picker
Customize Layout