March 18, 20205 yr ja koliko vidim na ovim kamerama ulaz u Srbiju iz Hrvatske solidna guzva i kola i autobusa.
March 18, 20205 yr 5 minutes ago, radisa said: PA ako je Mđaraska zatvorila granice za ulazak i Hrvatska zatvorila granica za ulazak, kako da dođe gastos iz Minkena™ u majčicu Srbiju? Jel se i tranzit kroz Mađarsku u to računa?
March 18, 20205 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Jel se i tranzit kroz Mađarsku u to računa? Pa ne znam, da li puštaju nekog, osim kamiondžija? Ja sam razumeo da ako je granica zatvorena, onda nema ni tranzita... Možda grešim?
March 18, 20205 yr 5 minutes ago, nick1986 said: ja koliko vidim na ovim kamerama ulaz u Srbiju iz Hrvatske solidna guzva i kola i autobusa. I borna kola na našoj strani...
March 18, 20205 yr PA ako je Mđaraska zatvorila granice za ulazak i Hrvatska zatvorila granica za ulazak, kako da dođe gastos iz Minkena[emoji769] u majčicu Srbiju?kroz hrvatsku i sloveniju su prolazili busevi uz pratnju bez zaustavljanja. to traje vec par dana.sent from bubamoto
March 18, 20205 yr 1 minute ago, gospa buba said: kroz hrvatsku i sloveniju su prolazili busevi uz pratnju bez zaustavljanja. to traje vec par dana. sent from bubamoto Thanx, nisam znao za to... Horgoš je sablasan, inače... :(
March 18, 20205 yr 42 minutes ago, dùda said: e jbt, ja to jutros slušala, na vestima na s2 potpuno sam sluđena sada, da li sam toliko pogrešno čula imali smo situacije pa smo se motali po granicama, tri dana ni na jednoj nikoga
March 18, 20205 yr Update: Merkator je dobro snabdeven. Ima mese, ali su redovi ogromni, ima hleba, ulja. Brašna nema niti sredstava za dezinfekciju. Svega ostalog ima kao da je sve normalno
March 18, 20205 yr Thanx, nisam znao za to... Horgoš je sablasan, inače... :(pazi, da ne bude da shirim neko mishljenje, ne znam u kom obimu, ali nisu se akali ni jedni ni drugi oko onih koji pouzdano idu u srbiju kao odredishte. oni u kolima imaju propisano odmorishte gde smeju da uzmu benzin i pishke. imaju hrvati svoje budalashtine, ne trebaju im nashi... sent from bubamoto
March 18, 20205 yr Masovni odlazak ka unutrašnjosti je bio pre dva dana, uz totalni krkljanac na glavnoj BAS stanici https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1296242/Korona-virus-BG-autobuska-stanica-guzve.html
March 18, 20205 yr 1 minute ago, BlackGeorge said: Masovni odlazak ka unutrašnjosti je bio pre dva dana, uz totalni krkljanac na glavnoj BAS stanici https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1296242/Korona-virus-BG-autobuska-stanica-guzve.html Mogu samo navesti dolazak mase kompletnih porodica iz italije u mesto do mog ( preko puta save)
March 18, 20205 yr igramo na smanjivanje, ne na potpunu eliminaciju. da je lako postici sterilne uslove, ne bi protokoli bili tako ludachki, ne bi se tako lako nenamerno krshili, kad pomislish samo kako da uspesh da udjesh u kucu chist, kojim redosledom se hvatash za shta, pa ako ne zeznesh trece zeznucesh peto, nema shanse. to je ozbiljna sekvenca u kojoj i koza i vuk neprekidno uskachu u onaj chamac sa kupusom. plus ozbiljna sredstva. tekstil u principu igra na protok razlichitih dimenzija chestice kroz nepravilne kanale, neshto ce se zadrzati neshto ce proci, pre ili kasnije. a mi svi zajedno igramo na verovatnocu i statistiku. da chinimo sve shto mozemo i nadamo se najboljem...sent from bubamoto + milion juče došla kući, ne znam kud udaram šta prvo da radim, dal da bacam stvari po terasi, perem ruke, skidam jaknu, a dotle već nekoliko kvaka uhvatila noćas usled nespavanja razradila u glavi kao neke bolje taktike Imate ovu nasu u Kini i njene protokole, pomoci ce sigurno, a ubacite i svoje. I opet malo o dezinfekciji naseg profesora hemije, pomoci ce i to.https://zoran-vujcic.blogspot.com/2020/03/hemijom-protiv-virusa-covid-19.html?fbclid=IwAR2UXCyX_vSV7Ax6Y0q6TB9V1FDSIhL01SQqgohccGDj_-OP06JRBt6NtoU&m=1Jeste da je ovo za onu drugu temu saveti, ali promakne coveku.Drugo, od ovih 11 novih, 7 je u bolnicama, pune se znaci polako.I trece, postoji nekoliko italijanskih tekstova, nisam obracala paznju iz kojih uzvora i da li su bas verodostojni, ali iz tih naslova se vidi kako oni upozoravaju da sve mladji imaju ozbiljnih problema. Mozda mogu nasi u Italiji to da potvrde ili demantuju.U svakom slucanu, cuvajmo stare, ali svi vrlo ozbiljno da shvatimo.
March 18, 20205 yr Zoves na privatni telefon lekara, ne ides u dz, ako treba dodju do tebe, i onda ako treba ides na dalje sekund i tercijarne ustanove Prave centar za akutne resp.infekcije Kcv sve spec.sluzbe ce biti dostupan telefonom, isto i u kamenici i spec.sluzbama opstih bolnica Da niko ne dolazi pre poziva i konsultacija
March 18, 20205 yr @Jumanji E da sam znao ovo pa da kupim juce izbeljivac..Mislio sam da asepsol pokriva sve.