April 26, 20205 yr Jutros se dovikujem s terase prekoputa s gazdom gyma, kaze 'radimo od sutra, gledacu da ne bude guzva, cesce koristiti asepsol..' Nznm, ovde nema novih slucajev odavno, sto ne znaci da ne moze biti za par nedelja. Edited April 26, 20205 yr by InvisibleLight
April 26, 20205 yr treba da podeli termine, lepo klastere tipa po petoro i znash kad idesh, koliko je ljudi unutra, nosish skafander i pijesh asepsol, ne dishesh i to je to sent from bubamoto
April 26, 20205 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ispravio link Lepo Zivo me zanima kako ce ovi sutra da regulisu kad im inace bude prevelika guzva a sad kad se pojavi njih 50 u istom satu hocel cekati red napolju. Edited April 26, 20205 yr by InvisibleLight
April 26, 20205 yr 2 minutes ago, morgana said: teretana je, uz gradski prevoz, posljednji zatvoren prostor kojem ću da se vratim rabim bazen, prevoz ne kad prođe 6 meseci od poslednjeg slučaja, uzeću u razmatranje povratak na bazen ako u međuvremenu ne steknem antitela
April 26, 20205 yr 3 minutes ago, InvisibleLight said: Lepo Zivo me zanima kako ce ovi sutra da regulisu kad im inace bude prevelika guzva a sad kad se pojavi njih 50 u istom satu hocel cekati red napolju. jedan po jedan, 2 metra, maska, rukavice
April 26, 20205 yr Pa oni stvarno nisu normalni, nije da nisam ocekivao karantin, ali cetiri dana, ej? Koji je smisao zatvaranja od petka ujutro? Da u cetvrtak umesto na rostiljanju svi budu u redovima ispred prodavnica, apoteka, mesara, banaka? Da hoce da se nadju neki komedijanti, pa da u takvim uslovima raspale kakav rostilj, taman stignes na red dok ti se pljeska ispece.
April 26, 20205 yr 8 minutes ago, Malvo said: Koji je smisao zatvaranja od petka ujutro? Nešto si pobrkao. Quote Vlada Srbije usvojila je danas odluku da će zabrana kretanja naredne nedelje trajati od četvrtka 30. aprila u 18 časova do ponedeljka 4. maja u 5 časova ujutru. https://www.danas.rs/drustvo/zabrana-kretanja-od-30-aprila-u-18h-do-4-maja-u-5-sati/ Edited April 26, 20205 yr by vememah
April 26, 20205 yr 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: rabim bazen, prevoz ne kad prođe 6 meseci od poslednjeg slučaja, uzeću u razmatranje povratak na bazen ako u međuvremenu ne steknem antitela Ima li nekih najava kad su u pitanju bazeni?
April 26, 20205 yr ne, da znam. i ovo sa teretanama mi je suludo, a tek bi bilo da su i bazeni uključeni teorija zavere on bazeni su uglavnom državni pa nemaju interesni lobi koji bi ih progurao teorija zavere off