April 26, 20205 yr Quote Vlada Srbije potvrdila je odluku da za 1. maj naložio zabranu kretanja, saopšteno je danas. Odluka o zabrani kretanja trajače od 30. aprila do 4. maja u 5 ujutru.
April 26, 20205 yr Author A u pola 6 krece GSP, a u 8 ujutro krecu frizeri i automehanicari? Potpuno logicno... Edited April 26, 20205 yr by Milosh76
April 26, 20205 yr 24 minutes ago, Milosh76 said: A u pola 6 krece GSP, a u 8 ujutro krecu frizeri i automehanicari? Potpuno logicno... meni je najsumanutija prica oko otvaranja teretana. pa sam psiho je prvi pricao kako su teretane najopasnije, i sada njih prvo otvaraju.
April 26, 20205 yr Author 1 minute ago, Nikodije said: meni je najsumanutija prica oko otvaranja teretana. pa sam psiho je prvi pricao kako su teretane najopasnije, i sada njih prvo otvaraju. Fora je sto ne postuju ono sto sami donesu. Teretane na otvorenom rade potpuno normalno. Sklonili likovi one trake i vezbaju, bez rukavica i maski, razume se.
April 26, 20205 yr Na stranu planiranje kupovine, koje me nervira, no ovako duga blokada me sprecava da odem do sela i prckam nesto po basti. Posto se tesko nateram da vezbam, ta setnja tamo i nazad mi dobro dodje ( 8 kilometara ukupno ). Majka je vec prilicno nervozna, ne pomaze ni veliko dvoriste.
April 26, 20205 yr Ma "poruka je poslata" narod se relaksirao, evo sad gledam ljudi sa kolicima sa decom šetaju među zgradama u bloku..65+ po ceo dan možeš videti po nekog... ... Shiit has hit the fan...
April 26, 20205 yr Ja izlazim svaki dan napolje ispred zgrade i ne samo ja već i druge komšije i drugari. Boli me baš uvo iskreno. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
April 26, 20205 yr 8 minutes ago, spina said: Ja izlazim svaki dan napolje ispred zgrade i ne samo ja već i druge komšije i drugari. Boli me baš uvo iskreno. kako izgleda taj bol u uvetu
April 26, 20205 yr Koji su otvoreni poslije 3 dana od početka krize, nakon što je stoka počupala one "vodovod" trake