Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Vlada Srbije potvrdila je odluku da za 1. maj naložio zabranu kretanja, saopšteno je danas.

Odluka o zabrani kretanja trajače od 30. aprila do 4. maja u 5 ujutru.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

A u pola 6 krece GSP, a u 8 ujutro krecu frizeri i automehanicari? Potpuno logicno...

Edited by Milosh76

Bolesnici bre,sram ih bilo sta rade!

Ne kapiram da li se ljutite sto se otvaraju frizeraji ili što zabranjuju prvi maj :fantom:

Da se šutamo u dupe od sreće što 1. maj pada u petak.

24 minutes ago, Milosh76 said:

A u pola 6 krece GSP, a u 8 ujutro krecu frizeri i automehanicari? Potpuno logicno...

meni je najsumanutija prica oko otvaranja teretana. pa sam psiho je prvi pricao kako su teretane najopasnije, i sada njih prvo otvaraju.

• Author
1 minute ago, Nikodije said:

meni je najsumanutija prica oko otvaranja teretana. pa sam psiho je prvi pricao kako su teretane najopasnije, i sada njih prvo otvaraju.

Fora je sto ne postuju ono sto sami donesu. Teretane na otvorenom rade potpuno normalno. Sklonili likovi one trake i vezbaju, bez rukavica i maski, razume se.

Na stranu planiranje kupovine, koje me nervira, no ovako duga blokada me sprecava da odem do sela i prckam nesto po basti. Posto se tesko nateram da vezbam, ta setnja tamo i nazad mi dobro dodje ( 8 kilometara ukupno ). Majka je vec prilicno nervozna, ne pomaze ni veliko dvoriste. 

Ma "poruka je poslata" narod se relaksirao, evo sad gledam ljudi sa kolicima sa decom šetaju među zgradama u bloku..
65+ po ceo dan možeš videti po nekog...

... Shiit has hit the fan...

Ja izlazim svaki dan napolje ispred zgrade i ne samo ja već i druge komšije i drugari. Boli me baš uvo iskreno.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

8 minutes ago, spina said:

Ja izlazim svaki dan napolje ispred zgrade i ne samo ja već i druge komšije i drugari. Boli me baš uvo iskreno.

kako izgleda taj bol u uvetu

samo perite escajg i sve u redu :lolol:

Koji su otvoreni poslije 3 dana od početka krize, nakon što je stoka počupala one "vodovod" trake

A objava od 15.3. 

^

Edited by InvisibleLight

Background Picker
Customize Layout