March 18, 20205 yr Nije problem per se vraćanju u Srbiju. Niko normalan to nije tvrdio. Ali ako se već vratio, nek se ponaša prikladno situaciji.
March 18, 20205 yr Vlasnik preduzeća u kom radim, istovremeno i direktor jednog gradskog, me ubeđuje da nema ništa od zatvaranja, biće prevoza, radi se 08-20, sve regularno Ne uspevam da objasnim čoveku da se najkasnije do petka zatvara sve osim apoteka, prodavnica i neophodne industrije
March 18, 20205 yr 1 hour ago, renne said: Još sinoć sam napisao da ne to nerealno, pogotovo što su danima granični prelazi prazni ja čula da su užasne gužve na granicama, a drugo dajte link, gde ono beše odgovarajuna pitanja, tj. ono - ispravno -pogrešno
March 18, 20205 yr Ko ima iole sredjen zivot u inostranstvu, sigurno nece ka Srbiji oko Uskrsa. Granice zatvorene, i najmanje jedan karantin zagarantovan. Sto se tice zaglavljenih ljudi, mozda bi se mogli organizovati repatrijacija specijalnim letovima. Nisam siguran, ali to mozda i ne kosta previse, cini mi se da je najveci izazov (ali ne i nesavladiv) organizacioni.
March 18, 20205 yr 6 minutes ago, dùda said: ja čula da su užasne gužve na granicama, Sad sam gledao kamere. Svi granicni prelazi su pusti Jedino batrovci imaju aktivnosti i to na izlasku iz srbije, god knows why https://kamere.amss.org.rs/ Edited March 18, 20205 yr by Ravanelli
March 18, 20205 yr 5 minutes ago, Malvo said: Vlasnik preduzeća u kom radim, istovremeno i direktor jednog gradskog, me ubeđuje da nema ništa od zatvaranja, biće prevoza, radi se 08-20, sve regularno Ne uspevam da objasnim čoveku da se najkasnije do petka zatvara sve osim apoteka, prodavnica i neophodne industrije Gazde beogradskih klubova su isto bili ubedjeni da ce ovo trajati dva vikenda max
March 18, 20205 yr 2 minutes ago, Ravanelli said: Sad sam gledao kamere. Svi granicni prelazi su pusti Jedino batrovci imajubaktivnosti i to na izlasku iz srbije, god knows why https://kamere.amss.org.rs/ e jbt, ja to jutros slušala, na vestima na s2 potpuno sam sluđena sada, da li sam toliko pogrešno čula Edited March 18, 20205 yr by dùda
March 18, 20205 yr Just now, dùda said: e jbt, ja to jutros slušala, dragan pričao na s2 potpuno sam sluđena sada, da li sam toliko pogrešno čula NIsi pogrešno čula, nego ti je izvor pogrešan...
March 18, 20205 yr 1 minute ago, radisa said: NIsi pogrešno čula, nego ti je izvor pogrešan... radio s2 ? jbt šta da slušam slušam ih ujutro zbog gorice i dragana Edited March 18, 20205 yr by dùda
March 18, 20205 yr Bosanski Medjed je Sarl de Gol za psihopatu.Jedan ministar u Vladi Republike Srpske je bio pozitivan na testuKaze da nema nikakve simptome. Verovatno je imao kontakte sa nekima koji su rizicni, a mozda i te VIP testiraju djuture
March 18, 20205 yr Author Debil ne pominje da su najugrozeniji hronicni bolesnici, a ne stariji od 65 godina! Dijabeticari, kardiovaskularni, visok pritisak, maligna oboljenja... tu ima ljudi i sa 30 i sa 70 godina...Oni su najugrozeniji, to sa godinama nema nikakve veze!
March 18, 20205 yr 5 minutes ago, Ravanelli said: Gazde beogradskih klubova su isto bili ubedjeni da ce ovo trajati dva vikenda max Mene će ostali sad u top da stave, mada me zabole, dogovorio sam sebi danas evakuaciju Ali nerealno lud čovek, još me ubeđuje da je kod njih u gradskom sve u redu, rade oni regularno, rekoh jeste baš je za poređenje A može biti da je sve to samo slika organizacionog haosa odozgo
March 18, 20205 yr 17 minutes ago, dùda said: radio s2 ? jbt šta da slušam slušam ih ujutro zbog gorice i dragana Zezao sam se malo, svi drve o tom povratku, ja juče da pogledam kamere, isto kao Ravaneli, ono, prazno kao pustinja u crtanom filmu... Jedino ako su se teleproptovali™ ili je juče sletelo 800600 aviona u NIš i BG... Uzgred, ne znam kako bi mogli da dođu, kad su skoro sve zemlje zatvorile granice, zar ne? Nema nikakve logike... Gorica jako često priča napamet, da ne kažem lupa gluposti, zato ne mogu da ih slušam, odavno...
March 18, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: Granice su valjda zatvorene samo za ulazak. PA ako je Mđaraska zatvorila granice za ulazak i Hrvatska zatvorila granica za ulazak, kako da dođe gastos iz Minkena™ u majčicu Srbiju?