Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nije problem per se vraćanju u Srbiju. Niko normalan to nije tvrdio. Ali ako se već vratio, nek se  ponaša prikladno situaciji.

Vlasnik preduzeća u kom radim, istovremeno i direktor jednog gradskog, me ubeđuje da nema ništa od zatvaranja, biće prevoza, radi se 08-20, sve regularno :twak: Ne uspevam da objasnim čoveku da se najkasnije do petka zatvara sve osim apoteka, prodavnica i neophodne industrije 

1 hour ago, renne said:

Još sinoć sam napisao da ne to nerealno, pogotovo što su danima granični prelazi prazni

ja čula da su užasne gužve na granicama,

a drugo

dajte link, gde ono beše odgovarajuna pitanja, tj. ono - ispravno -pogrešno

Ko ima iole sredjen zivot u inostranstvu, sigurno nece ka Srbiji oko Uskrsa. Granice zatvorene, i najmanje jedan karantin zagarantovan. 

Sto se tice zaglavljenih ljudi, mozda bi se mogli organizovati repatrijacija specijalnim letovima. Nisam siguran, ali to mozda i ne kosta previse, cini mi se da je najveci izazov (ali ne i nesavladiv) organizacioni. 

6 minutes ago, dùda said:

ja čula da su užasne gužve na granicama,

Sad sam gledao kamere. Svi granicni prelazi su pusti

Jedino batrovci imaju aktivnosti i to na izlasku iz srbije, god knows why

https://kamere.amss.org.rs/

Edited by Ravanelli

5 minutes ago, Malvo said:

Vlasnik preduzeća u kom radim, istovremeno i direktor jednog gradskog, me ubeđuje da nema ništa od zatvaranja, biće prevoza, radi se 08-20, sve regularno :twak: Ne uspevam da objasnim čoveku da se najkasnije do petka zatvara sve osim apoteka, prodavnica i neophodne industrije 

Gazde beogradskih klubova su isto bili ubedjeni da ce ovo trajati dva vikenda max

2 minutes ago, Ravanelli said:

Sad sam gledao kamere. Svi granicni prelazi su pusti

Jedino batrovci imajubaktivnosti i to na izlasku iz srbije, god knows why

https://kamere.amss.org.rs/

e jbt, ja to jutros slušala, na vestima  na s2 

potpuno sam sluđena sada, da li sam toliko pogrešno čula :blink:

Edited by dùda

Just now, dùda said:

e jbt, ja to jutros slušala, dragan pričao na s2 

potpuno sam sluđena sada, da li sam toliko pogrešno čula :blink:

NIsi pogrešno čula, nego ti je izvor pogrešan... :D

1 minute ago, radisa said:

NIsi pogrešno čula, nego ti je izvor pogrešan... :D

radio s2 ?

jbt šta da slušam 

slušam ih ujutro zbog gorice i dragana

Edited by dùda

Bosanski Medjed je Sarl de Gol za psihopatu.
Jedan ministar u Vladi Republike Srpske je bio pozitivan na testu
Kaze da nema nikakve simptome. Verovatno je imao kontakte sa nekima koji su rizicni, a mozda i te VIP testiraju djuture
  • Author

Debil ne pominje da su najugrozeniji hronicni bolesnici, a ne stariji od 65 godina!

Dijabeticari, kardiovaskularni, visok pritisak, maligna oboljenja... tu ima ljudi i sa 30 i sa 70 godina...Oni su najugrozeniji, to sa godinama nema nikakve veze!

5 minutes ago, Ravanelli said:

Gazde beogradskih klubova su isto bili ubedjeni da ce ovo trajati dva vikenda max

Mene će ostali sad u top da stave, mada me zabole, dogovorio sam sebi danas evakuaciju :fantom:

Ali nerealno lud čovek, još me ubeđuje da je kod njih u gradskom sve u redu, rade oni regularno, rekoh jeste baš je za poređenje :isuse:

A može biti da je sve to samo slika organizacionog haosa odozgo

17 minutes ago, dùda said:

radio s2 ?

jbt šta da slušam 

slušam ih ujutro zbog gorice i dragana

Zezao sam se malo, svi drve o tom povratku, ja juče da pogledam kamere, isto kao Ravaneli, ono, prazno kao pustinja u crtanom filmu... Jedino ako su se teleproptovali™ ili je juče sletelo 800600 aviona u NIš i BG... Uzgred, ne znam kako bi mogli da dođu, kad su skoro sve zemlje zatvorile granice, zar ne? Nema nikakve logike...

Gorica jako često priča napamet, da ne kažem lupa gluposti, zato ne mogu da ih slušam, odavno...

Granice su valjda zatvorene samo za ulazak. :unsure:

1 minute ago, mraki said:

Granice su valjda zatvorene samo za ulazak. :unsure:

PA ako je Mđaraska zatvorila granice za ulazak i Hrvatska zatvorila granica za ulazak, kako da dođe gastos iz Minkena™ u majčicu Srbiju?